Selecteer een pagina

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Ben jij op zoek naar Nike Tiempo Legend voetbalschoenen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Nike Tiempo Legend zijn er in voetbalschoenen, zaalvoetbalschoenen en kunstgrasschoenen. Kies jouw Tiempo Legend model en bestel ze snel en eenvoudig.

Nike Tiempo Legend

De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn echte klassiekers onder de Nike voetbalschoenen. Naast de voetbalschoenen heeft Nike ook de zaalvoetbalschoenen en kunstgrasschoenen uitgebracht. Het design van de Nike Tiempo Legend is strak en eenvoudig. De simpelheid van het design zegt niets over de kwaliteit. Bekende topvoetballers als Ronaldinho en Pirlo speelde op deze voetbalschoenen. Nike Tiempo komen in meerdere modellen, namelijk; Legend, Legacy, Genio en Rio II. Ieder model heeft zijn eigen eigenschappen en karakteristieken. Lees hieronder meer informatie over de verschillende Nike Tiempo modellen.

De Tiempo Legend is de de koning onder de Tiempo modellen. Deze voetbalschoenen zijn de favoriet van vele bekende voetballers zoals Totti, Pirlo en Pique. De direct-inject noppen zorgen ervoor dat jij de ultieme grip hebt. De Nike Tiempo Legend hebben een ongeëvenaard comfort. Met maar 245 gram is dit model een lichte leren voetbalschoen.

Tiempo het klassieke Nike model

Een klassieker onder de voetbalschoenen; de Nike Tiempo. Deze voetbalschoen heeft een ongekende reputatie en de verwachting is dat dit model nog lang voort zal leven. Zeker omdat Nike er steeds weer in slaagt om deze voetbalschoen te verbeteren en nieuwe voetbalhelden aan zich weet te binden om dit model te promoten. Op dit moment speelt niemand minder dan Virgil van Dijk op Nike Tiempo. Deze Nederlander waar we natuurlijk allemaal beretrots op zijn, stelt hoge eisen aan zijn voetbalschoenen. Het nieuwe model, de Nike Tiempo Legend 8, lijkt wel speciaal gemaakt voor Virgil van Dijk.

Ten eerste is het een schoen die een schitterende, elegante uitstraling heeft. Ten tweede is het een schoen die gemaakt is voor de harde werker met een zachte touch. En dat is precies wat Van Dijk is. Voor deze beste achterste man ter wereld is het natuurlijk ook heel bijzonder om te beseffen dat de groten der aarden hem al voorgingen op Nike Tiempo’s. Wat te denken van Ronaldinho en Pirlo? Twee voetballers die tot de allerbeste ter wereld behoorden van hun tijd, maar om zo goed te kunnen voetballen heb je wel voetbalschoenen nodig die doen wat je wil. Zeker voetballers als Ronaldinho en Pirlo, die het moesten hebben van hun creativiteit en lichtvoetigheid, waren gebaat bij de Nike Tiempo Legend.

Topkwaliteit van Nike

De nieuwe Nike Tiempo Legend 8 is gemaakt voor de veeleisende voetballer. Maar ook voor de fijnproever die graag het allerbeste wil hebben op het gebied van voetbalschoenen. Bijvoorbeeld aan de structuur kunnen we zien dat Nike aan alle details aandacht schenkt. De structuur van de schoen is diamantvormig, waarmee het qua uiterlijk ook nog eens een onweerstaanbare schoen is geworden. De Tiempo Legend 8 is gemaakt van kangoeroeleer zonder naden waardoor deze heerlijk aanvoelt tijdens het voetballen. De schoen beweegt heerlijk mee, is zacht, het is net alsof je zweeft over het voetbalveld. De technologische ontwikkelingen bij Nike gaan hard. En een technologische ontwikkeling wordt pas doorgevoerd in de schoenen als deze grondig is getest door de testvoetballers van Nike en natuurlijk door absolute wereldspelers zoals Van Dijk.

Ieder detail is perfect bij de Tiempo Legend modellen

Bijvoorbeeld de Quad-Fit mesh technologie is hier een voorbeeld van. Dit zorgt voor de perfecte pasvorm van de schoen. Dit zorgt voor stabiliteit van de schoen, maar ook voor comfort. De leren upper is ook zo’n onderdeel waar Nike veel aandacht aan besteed, en dat merk je als voetballer. Deze upper is naadloos en gemaakt van zacht leer. Ook hier zien we de eerdergenoemde diamant constructie terug. Hiermee krijg je nog meer controle over de bal wat je spel alleen maar ten goede komt.

Nike Tiempo Legend 8 ELITE IJzeren nop

Als je deze schoen ziet, kan het zijn dat je ze te mooi vindt om aan te trekken. Nike heeft zichzelf echt overtroffen op het gebied van stijl en elegantie. Het begint al bij de kleurcombinatie die deze Nike Tiempo 8 ELITE met ijzeren nop al bijzonder maakt. Een hagelwitte schoen met een prachtige structuur in de voorkant. Op de zijkant het vlammende Nike logo wat ook nog eens is uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog. Waarmee dit wereldmerk laat zien ook nog eens ruimdenkend en veelzijdig te zijn. Op de achterkant vinden we de tekst ‘Tiempo’ terug waarmee je als voetballer laat zien dat je verstand hebt van voetbalschoenen. Deze schoen is voor de speler die kort wil draaien, een steekbal wil geven en met een korte voetbeweging in de zestien een goal wil maken.

Maak indruk met de Nike Tiempo Legend 7 ELITE

Je hebt weleens van die voetbalschoenen dat als iemand ze aantrekt in de kleedkamer, dat je ernaar blijft kijken. Je kunt je ogen er gewoon niet van afhouden. De Nike Tiempo Legend 7 ELITE is zo’n schoen. Uitgevoerd in de kleuren blauwgrijs, oranje en zwart. Een kleurcombinatie die je niet zomaar verzint. Daarvoor moet je steeds andere kleurcombinaties uitproberen wat goed bij elkaar past. En dat doen ze met liefde bij Nike. Proberen, experimenteren, net zolang tot er weer een uniek model op de markt gebracht kan worden waar niemand aan kan tippen. En daar zijn ze in dit geval zeker in geslaagd. Kijk ook eens naar andere modellen van Nike, zoals de Nike Mercurial, Nike Phantom en de Nike Premier. Bekijk hier al onze Nike voetbalschoenen.

Kleur