Selecteer een pagina

Scheenbeschermers

Wie een complete voetbaloutfit wil dragen op het veld, heeft in ieder geval voetbalschoenen, een comfortabel voetbalbroekje, een voetbalshirt en scheenbeschermers nodig. Vooral de scheenbeschermers zijn erg belangrijk voor de voetbaloutfit, want deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de schenen van voetballers worden beschermd tegen de harde voetbalschoenen van tegenspelers. Draag je geen beschermers om je schenen, dan ben je binnen de kortste keren bont en blauw en kun je zelfs ernstige botbreuken en kneuzingen oplopen tijdens het voetballen. Zoek je kwalitatief hoogwaardige beschermers voor jouw schenen? Bekijk dan het aanbod van De Voetbalschoenen Expert op deze pagina, we hebben o.a. Nike scheenbeschermers en Adidas scheenbeschermers.

Scheenbeschermers van grote merken

Niet alle beschermers op de schenen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn van dezelfde kwaliteit. Kies je voor beschermers van een B-merk, dan is de kans groot dat je beschermers in huis haalt die binnen de kortste keren kapot gaan of die niet goed aansluiten op de schenen. Dit betekent dat de beschermers niet de beste bescherming kunnen bieden, wat kan leiden tot vervelende blessures op het voetbalveld. Koop je jouw beschermers bij De Voetbalschoenen Expert, dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt en de beste bescherming op het voetbalveld krijgt.

Scheenbeschermers voor aantrekkelijke prijzen

De beschermers die je in het aanbod van De Voetbalschoenen Expert vindt, zijn allemaal aantrekkelijk geprijsd. Door de aantrekkelijke prijzen van de beschermers, kan iedereen hoogwaardige beschermers van een gerenommeerd A-merk aanschaffen om zijn schenen te beschermen tijdens het spelen van wedstrijden en het trainen.

Scheenbeschermers zijn onzichtbare helden

Van het voetbaltenue zijn scheenbeschermers het minst zichtbaar. Toch zijn ze belangrijk om je als voetballer te beschermen. Want als je een harde trap op je scheenbeen krijgt, ben je maar wat blij met goede scheenbeschermers. Een scheenbeen blessure is namelijk heel vervelend, hier kun je vaak lang last van hebben.

Waarschijnlijk heb je weleens gevoetbald op straat waarbij je geen scheenbeschermers droeg. Je kunt je vast nog wel herinneren hoeveel pijn het deed toen je een trap kreeg op een plek waar je normaal gesproken scheenbeschermers draagt. Daarnaast bieden goede scheenbeschermers ook prima demping als je een keer je tegenstander raakt met je scheenbeen. Je merkt dat voetbal scheenbeschermers je dan echt beschermen en blessures helpen voorkomen.

Maar scheenbeschermers in het voetbal zijn er ook om jouw voetbalsokken goed op zijn plek te houden. Het geeft jouw tenue net dat strakke tintje waardoor het een prachtig geheel vormt. En ondanks de bescherming en de hulp die scheenbeschermers in het voetbal bieden, wil je ze eigenlijk tijdens de wedstrijd of de training niet voelen. Je wilt je immers voor de volle honderd procent kunnen concentreren op het voetbalspel of op de trainingsvorm. Eigenlijk ben je op zoek naar twee onzichtbare helden die je bescherming bieden zonder dat je het door hebt. Gelukkig is er tegenwoordig veel te kiezen op het gebied van voetbal scheenbeschermers.

Vrijuit bewegen

Voetballers vinden het belangrijk om vrij te kunnen bewegen op het veld. Hierbij willen ze absoluut geen hinder ondervinden van hun tenue tijdens het spel. Dit geldt bijvoorbeeld voor de voetbalschoenen, maar zeker ook voor de scheenbeschermers. Ten eerste moeten voetbal scheenbeschermers goed op hun plek blijven zitten tijdens de wedstrijd en op de training. Als je deze steeds voelt verschuiven, gaan jouw gedachten hier naar uit in plaats van naar het spel. En dat wil je uiteraard niet. Scheenbeschermers moeten de hele wedstrijd strak op hun plek blijven zitten. Ten tweede moeten scheenbeschermers je beschermen tegen blessures zonder dat je het gevoel hebt dat je iets draagt. Een echte voetballer wil zich vrij kunnen bewegen en een tenue dragen dat hierbij hoort.

Adidas scheenbeschermers

Adidas heeft een aantal scheenbeschermers op de markt gebracht die voldoen aan alle bovenstaande eisen. Door zijn jarenlange ervaring weet Adidas precies waar het om draait als het gaat om voetbaluitrusting. Niet voor niets hebben zij onder andere Paul Pogba als boegbeeld. Deze sierlijke Franse voetballer laat wekelijks op de velden zien waarom het voetbalspel zo prachtig is om naar te kijken. Hij danst werkelijk op het veld, geeft gemakkelijk steekpasses en durft duels aan te gaan.

Maar voetballers als Paul Pogba stellen ook hoge eisen aan hun voetbaluitrusting. Ook als het gaat om de voetbal scheenbeschermers die hij draagt. Die moeten hem namelijk beschermen zonder dat hij het door heeft dat hij deze draagt. Scheenbeschermers moeten er ook voor zorgen dat zijn sokken netjes omhoog blijven zitten gedurende de hele wedstrijd. Als scheenbeschermers van Adidas hieraan voldoen, dan pas zal deze grootmeester deze dragen. En aan deze eisen voldoen de scheenbeschermers van Adidas zeker.

Adidas X REFLEX Scheenbeschermers Zwart Blauw Zwart

Het is bijna kunst, zo mooi zijn deze voetbal scheenbeschermers van Adidas. De schitterende vormgeving en het zeer bijzondere motief maken dit scheenbeschermers die je bijna het liefste aan de muur in je huis zou willen hangen. Het Adidas logo komt er met zijn drie imposante strepen schitterend uit. Het is bijna zonde dat je hier sokken overheen moet dragen.

Maar naast aan de uiterlijke schoonheid heeft Adidas uiteraard ook veel aandacht besteed aan de technische kant van de scheenbeschermers. De schilden van deze scheenbeschermers zijn sterk, maar bewegen toch gemakkelijk met alle bewegingen mee. Hierdoor zorgt het voor een prima pasvorm met jouw scheenbeen waardoor je bijna niet door hebt dat je ze draagt. Deze scheenbeschermers dempen uitstekend en bieden comfort. Je kunt deze scheenbeschermers op maat instellen met de bandjes die zich bovenaan bevinden. De perfecte scheenbeschermers die je precies op maat in kunt stellen.

Nike Charge Scheenbeschermers Kids Zwart Wit

Met Ronaldo als boegbeeld heeft Nike niet de gemakkelijkste weg gekozen. Deze Portugese topspits kan geweldig voetballen maar heeft ook een sterke mening. Dat heeft hij ook over zijn voetbaluitrusting. Als er iets is wat hem niet zint, laat Ronaldo dit zeker weten. Ook op het gebied van scheenbeschermers zal hij zijn zegje hebben gedaan. Nike neemt deze tips graag mee en blijft hierdoor constant verbeteringen doorvoeren in zijn producten. Hierdoor behoort Nike tot de absolute top als het gaat om voetbaluitrusting.

Ook voor kinderen heeft Nike speciale scheenbeschermers voor het voetbal op de markt gebracht. Schitterende scheenbeschermers uitgevoerd in de kleur zwart met een het prachtige Nike logo in wit weergegeven. De schilden zijn hard aan de buitenkant maar heerlijk zacht aan de binnenkant. Hierbij kun je als voetballer een flinke trap hebben, terwijl het van binnen heerlijk comfortabel aanvoelt. De scheenbeschermers hebben vaste lussen waardoor ze de hele wedstrijd keurig op hun plek blijven zitten. Met deze scheenbeschermers krijg je extra zelfvertrouwen als je het veld opstapt. Je wordt beschermd zonder dat je het zelf door hebt.

Puma One Scheenbeschermer Zwart/Rood/Wit

Ook Puma heeft prima scheenbeschermers in het assortiment. Deze Puma One Scheenbeschermers uitgevoerd in Zwart/Rood/Wit zien er schitterend uit. Mooie zwarte scheenbeschermers met duidelijke rode verticale strepen. Het Puma logo is duidelijk zichtbaar. Omdat Puma niet alleen staat voor mooie scheenbeschermers hebben zij ook veel tijd en energie gestoken in de technische kant. Er is veel aandacht besteed aan de schokdemping, maar zeker ook aan de ventilatie van de scheenbeschermers. De lichte Lycra kousen zorgen ervoor dat de scheenbeschermers op hun plek blijven zitten zodat jij je puur kunt richten op het voetbalspel.

Merk

Kleur