Selecteer een pagina

Joma zaalvoetbalschoenen

Ben je op zoek naar Joma zaalvoetbalschoenen? Bij De Voetbalschoenen Expert vergelijk je modellen en prijzen van alle Joma zaalschoenen. Toch liever een andere merk? Bekijk hier alle zaalvoetbalschoenen.

Joma zaalvoetbalschoenen voor de echte voetballer

De zaalschoenen van Joma kunnen zich moeiteloos meten met de absolute wereldtop. Dit Spaanse topmerk wordt door veel zaalvoetballers zelfs gezien als het beste merk zaalschoenen. Veel topzaalvoetballers hebben gekozen voor Joma vanwege het feit dat deze schoenen zo heerlijk soepel zijn om op te spelen. Joma voetbalschoenen zijn ideaal voor snelle, technische zaalvoetballers. De materialen die Joma gebruikt voor hun schoenen zijn ideaal voor de zaalsport. Futsal (zaalvoetbal) is een sport waarbij behendige, vaardige en snelle voetballers kunnen excelleren. Maar deze sport vraagt duidelijk ook om andere type voetbalschoenen als dat er op het veld worden gebruikt. Door zich puur te richten op de zaalsport zie je dat Joma zaalvoetbalschoenen zich duidelijk onderscheiden van de zaalschoenen van andere merken.

Zaalvoetbal vraagt om andere type schoenen

Als je naar een Futsal wedstrijd kijkt, dan valt de hoge snelheid direct op. De bal gaat snel rond, de bewegingen zijn kort en explosief en er wordt geschoten vanuit alle hoeken. Hierbij heb je zaalschoenen nodig die dit aankunnen. De zaalvoetbalschoenen van Joma hebben als uitgangspunt dat ze voetballers complete bewegingsvrijheid moeten geven. Wat voetballers ook willen doen, het moet mogelijk zijn op Joma zaalschoenen. Bijvoorbeeld een flitsende schaar, een subtiel hakje of een plotselinge versnelling. De flexibele zaalvoetbalschoenen van Joma maken dit allemaal mogelijk. Door de soepele schoenen van Joma zul je ook minder blessures oplopen. Je kunt op je schoenen vertrouwen als je soms een onverwachte beweging moet maken. De schoenen zullen meebewegen met je voeten waardoor je niet snel geblesseerd zult raken. Samenvattend is Joma erin geslaagd om perfecte zaalvoetbalschoenen te ontwikkelen die passen bij de echte voetballer.

Grip en demping bij Joma zaalvoetbalschoenen

Wat ook opvalt bij Futsal is dat er gespeeld wordt op gladde zaalvloeren. Hierbij heb je dus goede grip nodig om niet weg te glijden. De zool van Joma zaalschoenen is zo ontwikkeld dat je altijd grip houdt op de vloer. Als je op snelheid een mannetje wilt passeren en je naar een hoek dribbelt, wil je ook vanaf hier nog uit kunnen halen. Joma zaalschoenen behouden altijd hun grip en hiermee is juist zo’n schot uit de hoek nog mogelijk. Demping is ook een belangrijk onderdeel van goede zaalschoenen. De ondergrond is niet alleen glad in de zaal, maar ook nog eens keihard. Je moet hierdoor dus alle klappen zelf opvangen, of eigenlijk moeten jouw schoenen dit doen. De zool van  Joma zaalschoenen is hier speciaal voor ontwikkeld.

Joma Top Flex 2004 IN- Blauw / Groen

Dit is zo’n zaalvoetbalschoen waarbij je voelt dat iedereen naar je kijkt als je binnen komt lopen in de zaal. Ten eerste omdat je binnenkomt op Joma zaalschoenen, maar ten tweede vanwege het uiterlijk van dit model. Deze blauw/groene uitvoering maakt indruk. Opvallend blauw wordt prachtig gecombineerd met helder geel en het logo van Joma is duidelijk zichtbaar op de zijkant.  Zelfs de zool straalt energie en kracht uit. Deze schoen straalt overtuiging uit, actie en de wil om te winnen. De schoen is gemaakt van kangoeroeleer en voelt comfortabel aan. Het leer is soepel en stelt je in staat om te bewegen hoe jij dit wilt. Het bovenwerk is versterkt zodat deze Joma zaalvoetbalschoenen langer meegaan. Het rubber wat verwerkt is in de zool, zorgt voor prima grip op de zaalvloeren. Kortom, deze schoen is de droom van iedere zaalvoetballer.

Joma Super Regate 902 – Wit / blauw

Deze Joma zaalvoetbalschoenen laten zien dat dit Spaanse topmerk precies weet wat een zaalvoetballer wil. Uiteraard moet de schoen technisch voldoen aan de hoogste eisen. Op dit gebied moet ten eerste de zool veel grip bieden zodat je nooit uitglijdt en alles kan doen met je zaalschoenen wat je maar wilt. Ten tweede wil je dat de schoen gemaakt is van soepel materiaal om vrij mee te kunnen bewegen. Het kangoeroeleer wat is gebruikt voor deze Joma zaalschoenen voelt heerlijk soepel aan en voldoet prima aan deze eis.

Ten derde wil je ook dat het bovenwerk soepel is en je de bal precies kunt raken zoals je dat in gedachten hebt. Maar naast de technische eisen wil je natuurlijk ook gaan voor een mooie schoen waar je trots mee de zaal in kunt lopen. Deze zaalschoenen blinken uit in schoonheid. Het uiterlijk van de schoen is een mix van sportiviteit en straatvoetbal, aangevuld met pure klasse. Kortom, kwalitatieve topschoenen die ook nog eens prachtig zijn om naar te kijken.

Kleur