Selecteer een pagina

Messi voetbalschoenen

Wil jij voetbalschoenen kopen van de beste voetballer ter wereld. Dat kan want Messi heeft zijn eigen voetbalschoenen model van uiteraard Adidas. Al jaren wordt Messi gesponsord door Adidas en zijn eigen model is de Nemeziz. Vergelijk alle prijzen modellen van de Messi voetbalschoenen.

Messi voetbalschoenen voor de fijnproevers

Al jaren is Messi de beste voetballer ter wereld. Hij werd geboren in 1987 in Argentinië. Op zijn vijfde begon hij met voetballen en kwam op zijn veertiende binnen bij Barcelona. Een paar jaar later, Messi was toen nog maar zestien jaar, debuteerde hij in het eerste elftal van de Catalaanse topclub. Op zijn zeventiende levensjaar maakte Messi zijn eerste doelpunt voor Barcelona, op dat moment was hij de jongste doelpuntenmaker ooit in de clubgeschiedenis. Op dit moment wordt bij beschouwd als de belangrijkste en beste speler van deze generatie. Zijn dribbels zijn buitenaards mooi en zijn techniek is fabelachtig.

Ook wordt hij geroemd om zijn balcontrole. Vanuit alle posities kan hij een bal aannemen, een man passeren en scoren. Veel verdedigers worden gek van Messi die altijd een seconde meer lijkt te hebben dan iedere andere voetballer. Een bal over dertig meter legt hij dood en hij is er in een fractie van een seconde alweer vandoor. Messi heeft weleens in een interview gezegd dat hij nog steeds speelt zoals hij vroeger als kind ook al speelde. Een vrije manier van spelen. Altijd plezier in het spelletje. Iedere wedstrijd een glimlach op zijn gezicht. Blij met ieder doelpunt.

Messi en Adidas

Adidas heeft dit Argentijnse wonderkind onder contract staan als het gaat om zijn voetbalschoenen. En Messi is niet een voetballer die zich gemakkelijk laat strikken. Messi stelt torenhoge eisen als het gaat om zijn voetbalschoenen, deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen. En als Adidas de voetbalschoenen van Messi mag leveren, dan weet je dat hier heel wat uren aan vooraf zijn gegaan. Passen, meten en testen. Steeds weer opnieuw, net zolang totdat Messi tevreden is. Adidas is er trots op dat Messi Adidas voetbalschoenen draagt. Zo trots dat Adidas een speciale lijn op de markt heeft gebracht; Adidas Messi voetbalschoenen.

Dribbelaars en technici

Als je Messi ziet spelen dan zie je dat alleen topschoenen zijn niveau kunnen volgen. Omdat Messi zo onvoorspelbaar is, moeten zijn voetbalschoenen overal op voorbereid zijn. Bijvoorbeeld het kappen en draaien wat hij doet op een vierkante meter vergt alleen al heel veel van een voetbalschoen. Daarom zijn Messi voetbalschoenen voorzien van een perfecte zoolplaat die extra grip biedt op de ondergrond waarop er gespeeld wordt. Zodat je als dribbelaar en technische speler alles kunt doen op je voetbalschoenen wat er in je hoofd op komt. Je voetbalschoenen blijven in contact met de ondergrond en dat voel je.

Maar een speler als Messi is ook razendsnel wat ook specifieke eisen stelt aan een voetbalschoen. Voetbalschoenen uit de Adidas Messi voetbalschoenenlijn voldoen aan al deze eisen. Kortom, in de voetbalschoenenlijn die Adidas samen met Messi heeft samengesteld word je als fijnproever extra verwend. En wat is er nu heerlijker om op voetbalschoenen te spelen waarop de beste voetballer ter wereld ook speelt? Deze Adidas voetbalschoenen waar Messi zelf op speelt, geven je de gelegenheid om te voelen wat hij ook voelt tijdens het voetballen. Namelijk totale controle en eenheid met zijn voetbalschoenen.

Adidas Messi 16.2 is fris en sportief

Het uiterlijk van deze prachtige voetbalschoen doet meteen aan Messi denken. Bijvoorbeeld de sportieve uitstraling valt meteen op, net als de actieve kleur groen die je meteen aan voetbal doet denken. Toch is deze schoen een echte Adidas voetbalschoen die je door de drie typische schitterende zilveren strepen aan de zijkant direct herkend. Vervolgens is deze voetbalschoen voorzien van een ‘AGILITYKNIT’ upper in combinatie met een synthetische sockliner. Deze ‘AGILITYKNIT’ upper beweegt heerlijk soepel en gaat ook nog eens naar de voet staan. De tong van deze voetbalschoen bestaat uit één geheel en zorgt hiermee voor een uitstekende pasvorm. Dit voel je met name bij de wreef. De zoolplaat van de Adidas voetbalschoenen van Messi biedt extra grip op de ondergrond waardoor je als voetballer altijd in balans blijft. Kortom, een schoen die opvalt door zijn uiterlijk, maar zeker ook door zijn technische hoogstandjes.

Adidas NEMEZIZ Messi 19.1 Kids Wit Rood Blauw

Als kind wil je maar één ding; de beste voetballer van de wereld worden. Binnen de Adidas Messi voetbalschoenenlijn heeft dit wereldmerk natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. De Adidas NEMEZIZ Messi 19.1 is een prachtige voetbalschoen die meteen opvalt door zijn kleurencombinatie. Met zijn blauwe onderkant, witte bovenkant en die drie typische Adidas strepen op de zijkant komt jouw kind met bijzondere voetbalschoenen het veld op.

Messi voetbalschoenen vallen niet alleen maar op door het uiterlijk, maar zeker ook door de kwaliteit van de voetbalschoenen. Bijvoorbeeld de upper is gemaakt van een aantal rubberen banden waarmee je als voetballer sterk, behendig en lichtvoetig kunt blijven. De zoolplaat van de voetbalschoenen van Messi is gemaakt van lichtgewicht TPU materiaal wat zorgt voor extra stabiliteit op grasvelden. De noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op volle snelheid kunt veranderen van richting. Op Adidas Messi voetbalschoenen voel je jezelf niet alleen als Messi, je kunt door deze voetbalschoenen nu ook echt voetballen als Messi.

 

 

 

Kleur