Selecteer een pagina

PUMA Future voetbalschoenen

PUMA laat met zijn PUMA Future voetbalschoenen zien dat het mogelijk is dat je als voetballer kunt beschikken over voetbalschoenen van hoge kwaliteit, die je toch persoonlijk kunt maken. Je kunt deze schoenen namelijk strikken zoals jij dat wilt. Een unieke eigenschap van deze schoen, waarmee je het gevoel hebt dat de schoenen die je draagt, voor jou gemaakt zijn. En zo moet het ook zijn. Want in de wedstrijd wil je honderd procent kunnen vertrouwen op je schoenen. Bekijk ook onze andere collectie zoals; PUMA One en PUMA King.

PUMA Future voetbalschoenen zijn voor jou gemaakt

PUMA bewijst al jaren een vaste speler te zijn op de wereldmarkt als het gaat om voetbalschoenen. Door continue te luisteren naar voetballers wat zij belangrijk vinden en dit vervolgens door te voeren in hun schoenen, blijft dit wereldmerk voldoen aan de moderne eisen. Want er verandert veel in de voetbalwereld; er komen veel kunstgrasvelden bij, de eisen aan schoenen in de zaal worden verscherpt en op het veld wil iedere speler het veld betreden met de allerbeste voetbalschoenen.

Luis Suarez vertrouwt op PUMA Future

Als je hem ziet spelen bij Barcelona dan gebeurt er wat. Hij sprint, schiet en controleert. Suarez is een ras voetballer waarvan er maar weinig in de wereld zijn. Als een roofdier sluipt hij over het veld, wachtend op zijn kans. En als die komt, dan slaat hij ongenadig hard toe. Zijn eerste meters zijn fenomenaal, zijn draaibewegingen zijn kort en heftig en zijn schot is loepzuiver. Daarvoor moet je echt wel de juiste schoenen dragen. Deze PUMA Future voetbalschoenen zijn gemaakt voor voetballers zoals Suarez, die houden van dribbelen, passen en schieten. Op deze schoenen hoef je nooit meer te twijfelen aan de schoenen die je draagt. Het draait bij voetbal om details. Nog net even die draai kunnen maken, die opsprong met kopbeweging of dat korte sprintje. Dan is het fijn om schoenen te dragen die dit mogelijk maken.

Technologie van hoog niveau bij PUMA

De speciale sok die je terugziet in deze collectie valt direct op. Deze evoKNIT-sok biedt extra comfort en ondersteunt je voet tijdens het voetballen. Je voelt echt dat je voet één geheel wordt met je lichaam, bijna alsof je op blote voeten speelt, zo natuurlijk voelt het aan. De lichte, flexibele zool is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan en zorgt ervoor dat je snel kunt draaien en grip houdt op de ondergrond. De gehele schoen is gemaakt van vederlicht materiaal en voldoet aan alle ergonomische normen. Het is materiaal wat goed ademt en goed aansluit bij je voet. Opvallend aan de PUMA Future is ook de vernieuwende en zelf te bepalen manier van strikken van de schoenen. Jij bepaalt hoe je ze strikt en dus helemaal hoe de schoenen aanvoelen tijdens de wedstrijd. Je kunt ze heel strak strikken of juist iets losser. Net waar jij je prettig bij voelt.

Uitblinken op gras, kunstgras en in de zaal

Natuurlijk wil je alles geven en jezelf laten zien op het voetbalveld. Om perfect voorbereid te zijn is het belangrijk om te kiezen voor voetbalschoenen die doen wat jij wilt. Deze topschoenen van PUMA doen dat. In deze collectie vinden we schitterende modellen terug voor op echt gras. Een model wat er echt uitspringt is de FUTURE 19.1 NETFIT MxSG Football Boots Groen/Zwart/Grijs.5. Een beest van een schoen met een prachtige hoge zwarte lijn, mooi felgekleurde groene puntjes en een felgroene onderkant. Een flitsende schoen die het klassieke zwart prachtig combineert met een frisse, moderne kleur groen.

De keuze uit kunstgrasschoenen is ook ruim binnen de PUMA Future collectie. Uiteraard voldoen deze schoenen aan alle technische eisen. De PUMA FUTURE 4.3 NETFIT MG Zilver Rood is een zaalschoen die direct opvalt binnen de collectie. Een prachtig gekozen kleurcombinatie zilver met rood, daarnaast bevindt zich extra profiel bovenop de schoen. Aangebracht voor een nog betere balbeheersing. De zaalschoenen binnen deze collectie zijn ook zeer de moeite waard.

Bijvoorbeeld de FUTURE 4.3 NETFIT IT Zwart/Geel. Wat een topschoen. Als je hier de zaal mee binnenloopt kijkt het publiek het eerste kwartier nergens anders meer naar. De felle kleur geel gecombineerd met de subtiele zwarte tinten en het PUMA-logo op de zijkant maken dit model bijzonder. En de schoen is niet alleen prachtig om te zien, je kunt er uiteraard ook heerlijk op zaalvoetballen. Kijk ook eens bij de andere collecties van PUMA: de PUMA One collectie en de PUMA King collectie. Stuk voor stuk de moeite waard!

Kleur