Selecteer een pagina

Witte voetbalschoenen

Ben je op zoek naar witte voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle witte voetbalschoenen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we witte voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen | Roze voetbalschoenen

Witte voetbalschoenen voor de pure voetballer

Wit is de kleur van eerlijkheid, puurheid en helderheid. De kleur wit wordt ook geassocieerd met kalmte en eenvoud. Liefhebbers van witte voetbalschoenen zijn vaak subtiele voetballers, creatief en bescheiden. Maar ook voetballers die boeiend zijn, vaak zelfs intrigerend. De kleur wit staat ook voor een nieuw begin, voor vrede en schoonheid. Met voetbalschoenen in de kleur wit, laat je zien voor iets te staan. Gelukkig is er veel te kiezen op het gebied van witte voetbalschoenen. Keuze in wit is er bijvoorbeeld voor voetbalschoenen voor op echt gras, maar ook voor op kunstgras. Daarnaast zijn er ook zaalvoetbalschoenen in het wit verkrijgbaar. Voldoende keuze dus voor de liefhebber van witte voetbalschoenen.

Witte voetbalschoenen voor op het veld

Als je houdt van wit en je speelt op echt gras, dan zijn de Nike PHANTOM VSN ELITE DF jouw droomschoenen. Deze schoen wordt gedragen door onder andere Kevin de Bruyne. Deze topspeler kan een pass geven over dertig meter die loepzuiver is. Maar ook kan hij draaien en kappen op de vierkante meter totdat iedere verdediger helemaal gek wordt. Deze Nikes heeft hij niet voor niets gekozen. Zijn schoenen moeten voldoen aan de allerhoogste eisen.

De Bruyne speelt graag op witte schoenen. De rust en het overzicht die hij laat zien in zijn spel, het kan geen toeval zijn als je deze kleur voetbalschoenen draagt. De speciale sok die Nike hier aan de bovenkant van de schoen heeft aangebracht voelt als een verlengstuk van je voet. Het geeft je als voetballer extra ondersteuning en zorgt ervoor dat je minder snel blessures krijgt. Daarnaast kun je zoveel draaien en kappen als je maar wilt. Je zult de schoen niet eens voelen.

Zaalvoetbalschoenen in het wit

De zaal is echt zo’n plek waar je aan wilt treden met topschoenen. De geur van de zaal, jouw medespelers die al op het veld staan en dan kom jij aanlopen op witte zaalschoenen. Dat is heerlijk. De Nike Mercurial Vapor 13 PRO is zo’n schoen waarvoor je ooit op zaalvoetbal bent gegaan. Als eerste is er die kleur; wit platina. Een kleurcombinatie die tot de verbeelding spreekt. Het platina past fantastisch bij het smetteloze zit.

Deze combinatie is uniek en maakt deze zaalschoen van Nike een fenomeen. Ten tweede beschikt deze voetbalschoen in het wit ook nog eens over een geheel vernieuwde bovenkant die zorgt voor een perfecte verbinding met de bal. Christiano Ronaldo speelt maar wat graag op deze schoenen en dit is een speler die hoge eisen stelt. En of het nu een vrije trap is die hij zuiver wil kunnen trappen of een tegenstander die hij uit wil kappen, hij moet altijd kunnen vertrouwen op zijn schoenen.

Ronaldo is naast veeleisend als het gaat om materiaal ook iemand die houdt van design en er goed uitzien. Deze zaalschoenen in wit hebben zijn goedkeuring gekregen. Mooie zaalschoenen in wit, die naast een topdesign ook nog eens voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Merk