Selecteer een pagina

Roze voetbalschoenen

Wil je opvallen op het voetbalveld? Kies dan voor roze voetbalschoenen. Vergelijk hier alle prijzen en modellen van meerdere aanbieders. Zo kies je altijd de beste voetbalschoen voor jou. Bekijk ook eens onze andere kleuren zoals; blauwe voetbalschoen, witte voetbalschoen en groene voetbalschoen. Toch een andere kleur? Wij hebben ze in alle kleuren.

Roze voetbalschoenen voor spelers met passie

Roze is de kleur voor spelers met passie. Die houden van het spel, die gaan voor iedere bal en altijd willen winnen. Roze is ook de kleur van de liefde en de spanning. Ook zijn voetballers die houden van roze vaak erg energiek. Wie houdt van roze heeft temperament en durft zich te laten zien op het voetbalveld. Naast vrouwen, zien we mannen de laatste jaren ook regelmatig voetballen op roze voetbalschoenen. Dit zijn juist de mannen die andere kanten van zichzelf durven te laten zien. Als eerste de kant van de passie en het temperament. Ten tweede ook hun liefdevolle, zachte kant waar roze ook voor staat. Vaak zijn dit creatieve voetballers die een geniale pass kunnen geven of een doelpoging in de vorm van een hakje aandurven.

Roze Adidas NEMEZIZ 19.2 Gras

Adidas toont zijn gevoel met de ADIDAS NEMEZIZ 19.2 Gras. In deze schoen komt duidelijk tot uiting dat Adidas graag pure kwaliteit combineert met stijl en klasse. Deze roze schoenen laten ten eerste zien dat roze ook stoer kan zijn. Ten tweede combineert de schoen de kleur zwart met roze op een manier die je zelden ziet. Het zwart zorgt ervoor dat het een echte voetbalschoen is. De drie schuine strepen van Adidas zijn uiteraard duidelijk aanwezig wat de schoen nog krachtiger maakt.

De nieuwe stretch upper constructie zorgt voor een goede fit en sluit perfect aan om je voet. De sok is uit meerdere lagen opgebouwd, dat maakt het design mooi strak. De DUAL LOCK COLLAR zorgt ervoor dat je met deze schoenen explosieve bewegingen kunt maken. Daarnaast krijg je ook nog eens meer grip op de ondergrond door de speciale noppen onder deze schoen. Dit geldt voor medium tot harde velden.

Adidas NEMEZIZ 19.4 Roze indoor voetbalschoenen

Omdat je in de zaal veel creatieve voetballers tegenkomt zijn ze in de zaal ook dol op roze voetbalschoenen. De zaal is bij uitstek geschikt om roze voetbalschoenen te dragen. Omdat je hiermee als zaalvoetballer kunt laten zien waar je voor staat. Namelijk voor spanning, voor temperament en voor een panna die je met liefde uitvoert. Maar natuurlijk wil je ook gewoon topschoenen hebben die doen wat jij wilt. Daarnaast moet je ook op je zaalvoetbalschoenen kunnen vertrouwen. Schoenen waarmee je blindelings kunt kappen, draaien en schieten.

Vanuit iedere hoek. Bovendien wil je schoenen hebben waarbij de kans klein is dat je blessures oploopt. Lionel Messi speelt ook op de NEMIZIZ van Adidas. En als iemand torenhoge eisen stelt aan zijn voetbalschoenen, dan is hij het wel. Deze zaalvoetbalschoen is voorzien van een speciale indoor zoolplaat. Daarnaast is de schoen voorzien van een synthetische upper die gemakkelijk te onderhouden is. Kortom, een topschoen die laat zien waar jij voor staat, maar die ook staat voor kwaliteit. Vergelijk hier alle roze voetbalschoenen die we hebben.

 

 

Merk