Selecteer een pagina

Keepersshirts

Ben je op zoek naar de beste keepersshirts? Op onze website vind je een grote collectie keepersshirts. Vergelijk prijzen en modellen bij verschillende aanbieders. Zo kies je altijd de juiste keepersshirt.

Keepersshirt voor bescherming en comfort

Als keeper wil je het gevoel hebben dat je goed beschermd wordt. Maar ook wil je als keeper een keepersshirt dragen waar je een goed gevoel bij hebt. Veel keepers zien het keepersshirt als één van hun belangrijkste uitrustingsstukken. Het is het kledingstuk wat van veraf opvalt en als keeper wil je er natuurlijk ook gewoon goed uitzien. Met name felgekleurde shirts vallen van veraf al op en hiermee geef je als keeper aan dat je aanwezig bent, dat je er staat wanneer het nodig is. Geliefde kleuren van keepers zijn rood en oranje, gevolgd door blauw en groen. Keeper Petr Cech gaf ooit in een interview aan het liefste een oranje keepersshirt te dragen.

Dit als waarschuwingskleur voor voetballers dat ze weten dat hij in het doel staat. Zo maakt iedere keeper zijn eigen keuze op het gebied van het keepersshirt als het gaat om kleur. Maar naast de keuze voor kleur houden keepers ook van een keepersshirt wat goed ventileert en transpiratie goed af kan voeren tijdens wedstrijden. Dit is ook een punt om op te letten bij het uitzoeken van een keepersshirt. Kortom, een keepersshirt moet bescherming bieden, comfortabel zitten, maar je zeker ook een goed gevoel geven.

Goede kwaliteit zorgt voor bescherming

Een keepersshirt is meestal voorzien van een goede padding, dit biedt voldoende bescherming als er een hard een bal op je af wordt geschoten. De demping zorgt ervoor dat de bal als het ware terugveert en niet hard op je lichaam terechtkomt. Dit voorkomt blessures en maakt je niet bang voor de bal. Als deze een keer van dichtbij op je af wordt geschoten, hoef je immers nooit bang te zijn dat dit je een blessure op zal leveren.

Dat geldt ook voor situaties waarbij een spits alleen op je afkomt, je kunt er rustig voor gaan liggen en de spits hard laten schieten. Je keepersshirt zal je hierbij beschermen. Een keepersshirt is dan ook veel meer dan een mooi gekleurd shirt. Ook biedt de padding bescherming tegen het vallen. Bijvoorbeeld als je bij een corner een bal uit de lucht plukt en je laat vallen op de grond. Je veert als het ware een stukje terug, wat blessures voorkomt. Naast bescherming is het ook belangrijk dat een goed keepersshirt goed ventileert en transpiratie afvoert. Hiermee blijf je als keeper de hele wedstrijd droog en fris.

Keepersshirts met korte mouwen en lange mouwen

Je ziet tegenwoordig veel keepers kiezen voor korte mouwen. Op zich is dat begrijpelijk, want dit voelt natuurlijk vrij en fris aan. Toch is het zeker voor jonge keepers verstandig om te kiezen voor een keepersshirt met lange mouwen. Ook op de mouwen zit namelijk bescherming waardoor je beter gewapend bent tegen harde ballen en vallen op de grond. Kortom, het voorkomt blessures. Goede keepersshirts bieden ook extra bescherming bij de ellenbogen. Ellenbogen zijn kwetsbaar en moeten extra beschermd worden.

Juventus Keepersshirt Senior

Adidas laat zien dat ze op het gebied van keepersuitrusting bij de absolute wereldtop horen. Om aan deze wereldtop te blijven hebben ze Marcel Neuer onder contract staan, hij voorziet Adidas van feedback. Deze Duitse topkeeper, in dienst van Bayeren Munchen, werd wereldkampioen met Duitsland en heeft verder op clubniveau alles gewonnen wat er te winnen valt. Neuer weet wat er belangrijk is voor een keeper. Deze kennis en ervaring vinden we terug in de keepersuitrusting van Adidas. Onder andere in dit keepersshirt wat Adidas heeft ontwikkeld met Juventus uit Italië. Het is officieel onderdeel van de kledingcollectie van Juventus voor het seizoen 2019/2020. Het is voorzien van de clubkleuren zwart en wit en heeft een prima pasvorm.

Het meshmateriaal wat Adidas gebruikt voor dit keepersshirt zorgt voor een prima ventilatie en maakt het een lichtgewicht. Het materiaal ventileert uitstekend waardoor je als keeper altijd droog en fit blijft. Dit geeft de hele wedstrijd een comfortabel gevoel. Op het shirt vinden we de drie typische Adidas strepen en uiteraard het logo van Juventus. Een uitstekend shirt voor wie houdt van voetbal en keepen in het bijzonder. Ook een ideaal shirt voor de fan van Juventus die zich wil onderscheiden en eens iets anders aan wil trekken. Maar als je dit shirt in je vrije tijd wil dragen, kan dit ook prima. Ook tijdens je vakantie is dit een heerlijk shirt om te dragen, het ventileert uitstekend en zit comfortabel. Bestel direct je eigen keepersshirt.