Selecteer een pagina

Dames voetbalschoenen

Dames voetbalschoenen die jou het gevoel geven één te zijn met je lijf. Die doen wat jij wilt zonder dat je hierbij na hoef te denken. 

Dames voetbalschoenen van topniveau laten je excelleren

Het damesvoetbal is enorm in opkomst. Je ziet steeds meer dames en meisjes voetballen en dat is natuurlijk prachtig om te zien voor de echte voetballiefhebbers. De sterren van het Nederlandse vrouwenvoetbal hebben natuurlijk mede voor deze boost gezorgd en daar zijn we ze heel dankbaar voor. Waar vroeger damesvoetbal nog mijlenver van het mannenvoetbal afstond, wordt dit verschil steeds kleiner. Boegbeelden als Lieke Martens en Danielle van de Donk hebben liefhebbers van het voetbal betoverd en laten zien dat damesvoetbal net als bij de mannen technisch hoogstaand en prachtig kan zijn. Dat het damesvoetbal zo in opkomst is, hebben ze natuurlijk ook geconstateerd bij de grote merken op voetbalschoenengebied. Speciaal voor dames zijn er dames voetbalschoenen op de markt gebracht waarin jij net zo kan excelleren als toppers als Shanice van der Sanden en Sherida Spitse.

Adidas dames voetbalschoenen

De voetbalschoen van Adidas is geschikt voor op natuurgras. Als eerste valt bij deze dames voetbalschoenen het uiterlijk op. Het is een futuristische schoen gecombineerd met een klassieke uitstraling. Een gewaagde combinatie waar Adidas risico mee heeft genomen bij het ontwerp maar waar ze enorm trots op mogen zijn. Er wordt een schitterende blauwe kleur gecombineerd met een subtiele gele streep. De drie typische Adidas strepen zijn in wit aangebracht op een flitsende manier, waardoor het geheel een prachtig sportief geheel wordt. De schoen is zeer licht van gewicht en heeft een ideale pasvorm die comfortabel aanvoelt. De gelimiteerde uitvoering maakt deze schoen extra speciaal. Ideale schoen voor de voetbalster die houdt van een kwalitatieve topschoen, maar ook stijlvol het voetbalveld wil betreden.

Nike voetbalschoenen dames

Dit zijn dames voetbalschoenen voor de technisch hoogbegaafde voetbalster die hoge eisen stelt. Deze voetbalschoenen van Nike zijn geschikt voor op kunstgras en zijn uitgevoerd in de kleuren oranje en wit. Uiteraard is dit ook een prachtige manier om je voorliefde voor het Nederlands elftal te tonen door middel van de kleur voetbalschoenen die je draagt. Doordat Nike oranje en wit laat overlopen in de schoen heeft dit model iets speels en sportiefs tegelijk. Anderzijds is het ook gewoon een kwalitatieve topschoen zoals we dit van Nike gewend zijn.

Deze dames voetbalschoenen zijn van synthetisch materiaal waardoor het uiterst lichte schoenen zijn. De NIKESKIN-technologie zorgt ervoor dat je als speelster voldoende grip houdt op de ondergrond, maar zeker ook op de bal. Ronaldo speelt ook op dit type voetbalschoenen van Nike. Dit Portugese wonderkind wil niet alleen dat zijn haar goed zit tijdens de wedstrijd, hij wil ook de allerbeste voetbalschoenen aan zijn voeten hebben. De binnenzool is gemaakt van materiaal wat ervoor zorgt dat je niet weg kunt glijden. Kortom, de ideale voetbalschoen voor de voetbalster die gaat voor een kwalitatieve topschoen met een prachtige uitstraling.

 

 

Merk

Kleur