Selecteer een pagina

Nike Premier voetbalschoenen

Bij De Voetbalschoenen Expert kun je kiezen uit een ruim assortiment Nike Premier voetbalschoenen. De Premier collectie is gemaakt voor voetballers met pure skills. Deze voetbalschoenen heeft en klassiek model model. De Nike Premier collectie is voorzien van kangoeroe leer, dit materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm. Naast de Nike Premier voetbalschoenen hebben we ook  andere modellen van Nike zoals de Tiempo, Phantom en Mercurial.

Nike Premier combineert kwaliteit met uitstraling

De Voetbalschoenen Expert biedt met de Nike Premier collectie een ongekende keuze voetbalschoenen, waarbij kwaliteit op een unieke wijze wordt gecombineerd met uitstraling. Het zijn herkenbare Nike-voetbalschoenen voorzien van een klassiek tintje. En dat maakt deze collectie zo bijzonder. De verschillende modellen zorgen ervoor dat zowel trendsetters als traditionele voetballers gaan slagen binnen deze Nike Premier collectie. De schoenen zitten gegarandeerd als gegoten, ze zijn namelijk gemaakt van soepel, dun kangoeroeleer. Dit materiaal zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat de voetbalschoenen speciaal voor jou gemaakt zijn.

Nike Premier modellen

Als je houdt van het klassieke voetbalspel en hierbij behorende voetbalschoenen dan is de Nike Premier II FG voor jou gemaakt. Gemaakt zoals voetbalschoenen ooit zijn bedacht; sterk, robuust en voorzien van duidelijke kleuren. Achterop het duidelijke zichtbare Nike merk. De Nike Premier II SG-PRO Anti Clog Zwart Blauw is binnen de Nike Premier lijn misschien wel de meest subtiele. Deze uitvoering is geheel zwart met kleine vlakken blauw. En voor wie houdt van design en wellicht ook van het oranjegevoel komt uit bij de Premier II FG uitgevoerd in wit en oranje. Wat een ontwerp, wat een heerlijke schoen en wat een uitstraling. Voor de liefhebbers van klassiek zwart gecombineerd met oranje is er de Nike Premier II FG uitgevoerd in zwart met oranje.

Premier zaalvoetbalschoenen

Met de Premier II Sala voetbalschoenen laat Nike zien ook op het gebied van zaalvoetbalschoenen te behoren tot de absolute wereldtop. Binnen dit aanbod aan zaalvoetbalschoenen gaat iedere zaalvoetballer slagen. Voor wie houdt van klassiek met een opvallende Nike streep is er de uitvoering in zwart met goud. De liefhebbers van eenvoud gecombineerd met uitstraling zullen zichzelf herkennen in de geheel zwarte zaalvoetbalschoen. Voor wie houdt van design en een keer wat anders voor in de zaal, is er de Nike Premier II Sala Platinum Silver. Dit is nog eens zaalvoetbalschoen waarmee je binnenkomt in een sporthal. Een prachtige kleurcombinatie waarmee Nike laat zien dat ze niet alleen gaan voor kwalitatief hoogwaardige zaalvoetbalschoenen, maar zeker ook voor design.

Topkwaliteit voetbalschoenen

Nike gaat altijd voor topkwaliteit. Dit is bij de Nike Premier voetbalschoenen bijvoorbeeld duidelijk terug te zien in de zool. Dit type zool, de Firm Ground, geeft je als voetballer uitstekende grip en tractie op de voetbalvelden. Door het gebruik van kangoeroeleer past de schoen zich direct aan je voet aan. Hierdoor blijf je in controle omdat je de twee dingen voelt wat je wilt voelen; namelijk de ondergrond en de bal. Het is niet toevallig dat heel veel profvoetballers hun voorkeur geven aan een schoen uit de collectie van Nike Premier. In eerste instantie omdat ze stuk voor stuk van topkwaliteit zijn, maar zeker ook door de unieke uitstraling. Nike biedt naast deze collectie nog veel meer keuze, kijk ook eens naar de andere collecties: Nike Mercurial, Nike Tiempo en Nike Phantom. Stuk voor stuk collecties met voetbalschoenen van topkwaliteit en gevoel voor stijl.

Kleur