Selecteer een pagina

AS Roma trainingspakken

Ben je op zoek naar een AS Roma Trainingspak? Zo ja, dan ben je op de perfecte plek terecht gekomen. Op deze website helpen we om de beste AS Roma trainingspakken te vinden tegen betaalbare prijzen. We vertellen je alles over de kwaliteit, waarom je een trainingspak van AS Roma zou willen dragen en wat de club tot nu toe allemaal heeft bereikt.

 

AS Roma trainingspak

Roma is een van de beste clubs van Italië die alle Italiaanse competities hebben gewonnen, inclusief Serie A, Coppa Italia, Supercoppa Italia, Serie B en andere Italiaanse competities. Bovendien heeft het team een opmerkelijke staat van dienst op Europees niveau. Daarom dragen voetbalfans graag rode Roma-shirts met het bekende Nike logo op de voorkant.

Geschiedenis van AS Roma

Associazione Sportiva Roma, bekend als AS Roma, is een Italiaanse professionele voetbalclub gevestigd in Rome, Italië. Fusie richtte het op in 1927. Vijftien voetballers hebben de FIFA-wereldbeker gewonnen toen ze voor Roma speelden. Sinds 1953 speelt Roma hun thuiswedstrijden in Stadio Olimpico, waarbij ze delen met hun sterke rivaal Lazio.

De thuiskleuren van de club zijn goudgeel en karmijnrood, dat is de reden voor AS Roma’s bijnaam, ‘The Red and The Yellow.’ Hun club badge vertegenwoordigt de ‘She-Wolf’, wat een illusie is achter de oprichting mythe van Rome.

Kampioenschapsrecords en titels van AS Roma

Roma is een populaire Italiaanse voetbalclub die vele kampioenschappen heeft gewonnen onder sterke rivalen zoals Juventus, AC Milan, Inter Milan, Lazio en Napoli. De club heeft de Serie A drie keer gewonnen, negen keer Coppa Italiana en twee Supercoppa Italiana-titels. Ze wonnen ook de Inter Cities Fair Cup in 1960-61. Afgezien daarvan was Roma tweede in de UEFA-cup 1983-84 en 1990-91. 

Deze reeks aan prijzen laten zien dat AS Roma niet zomaar een club is, deze voetballers zijn erg goed in hun vak. Door de populariteit en successen van de club zijn ook de trainingspakken van AS Roma enorm populair bij jong en oud.

AS Roma Trainingspak kopen?

Roma’s nieuwste shirt voor 2020-21 lijkt erg indrukwekkend op de iconische rode truien uit 1979-80 van de club. Het combineert een fel rode basis met oranje en gele tinten rond de kraag en op de manchetten. Roma’s shirt voor 2020-21 biedt de meest herkenbare looks die Roma ooit heeft gehad. Daarom is nu het beste moment om een AS Roma trainingspak te kopen!

De trainingspakken van AS Roma houden rekening met alle lichaamsvormen en maten. De stof rekt mee met rondingen en verschillende lichaamstypen. Daarbij biedt de club een gehele AS Roma junior collectie voor de kleintjes. 

Wat is het nut van een AS Roma trainingspak?

Trainingspakken zijn tegenwoordig heel gewoon en je kunt ze voor meerdere gelegenheden gebruiken. Laten we eens kijken naar het gebruik van trainingspakken in 2021.

1.  Alledaags gebruik

Als je een trainingspak hebt, beperk het dan niet tot oefeningen en sport. In plaats daarvan zou je het in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Veel mensen dragen trainingspakken als een gewone set vanwege het strakke uiterlijk en comfort. Daarom hoef je niet te aarzelen om trainingspakken voor dagelijks gebruik te dragen. In plaats daarvan zou je aan het gemak moeten denken en voor het gemak routinematig trainingspakken kunnen dragen. Om thuis in te chillen, naar school te gaan, naar de voetbal of gewoon boodschappen gaat doen.

2.  Evenementen

Je kunt het belang van trainingspakken van voetbalteams bij speciale gelegenheden niet negeren. Stel dat je een die-hard Roma fan bent en je vrienden boeken een kaartje in het stadion om de live wedstrijd te zien. Je moet zeker je favoriete team trainingspak bij hen in het stadion dragen. Ook als de wedstrijd bij een vriend thuis wordt bekeken, draag dan je AS Roma-trainingspak daar om je liefde en steun voor Roma te tonen.

3.  Sport

Natuurlijk kan een trainingspak ook worden gedragen tijdens sporten. Denk hierbij aan zowel buitensporten als binnensporten en fitness. Een AS Roma trainingspak is ontworpen van ademend materiaal dat ervoor zorgt dat je koel blijft wanneer je binnen traint, maar biedt ook de nodige warmte tijdens buitensporten. De trainingspakken drogen snel waardoor het ook geen probleem is wanneer je flink zweet of een regenbui tegenkomt.