Selecteer een pagina

Groene voetbalschoenen

Ben je op zoek naar groene voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle voetbalschoenen in de kleur groen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we groene voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Witte voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen | Roze voetbalschoenen

Evenwichtige voetballers kiezen voor groene voetbalschoenen

Groen is de kleur van de natuur en de gezondheid. Ook is het de kleur van de balans, van het evenwicht en de rust. Groen staat voor nieuw leven, voor de lente en voor vernieuwing. Niet zo gek dat sommige voetballers zich zo aangetrokken voelen tot deze kleur en graag groene voetbalschoenen willen dragen. Omdat de kleur staat voor harmonie trekt het ook veel middenvelders aan die de spil vormen van het team. Het is ook de kleur die je veel terugziet bij aanvoerders, die rust uitstralen en met nieuwe impulsen komen om de wedstrijd te laten kantelen als dat nodig is. Kortom, voetbalschoenen groen van kleur zijn er voor de evenwichtige voetballer met visie.

PUMA Future 4.1 FG/AG Winterized voetbalschoenen – Groen/Wit

Dit zijn voetbalschoenen die je bijna niet durft te dragen. Omdat ze zo mooi zijn, zoveel uitstraling hebben en je ze daarom het liefste in wilt lijsten en aan de muur hangen. Deze kleur groen van deze schoenen neigt naar mint en dat maakt de schoen fris en natuurlijk. De combinatie met de kleur wit, dat staat voor schoonheid en frisheid, is niet voor niets gekozen. Deze kleurencombinatie laten je als voetballer optimaal presteren. Je zult er jezelf vrij op voelen, energie en harmonieus. Waardoor je net wel dat balletje mee krijgt in de kluts, die pass over dertig meter wel aankomt en je die lob over de keeper wel aandurft.

Antonie Griezmann speelt op deze schoenen. Deze kleine Franse wondervoetballer staat voor energie, balans en evenwicht. Deze schoenen zijn voorzien van evoKNITpro-bovenwerk voor een gestroomlijnde pasvorm en ultieme bewegingsvrijheid. Het sokje zorgt voor een optimale aansluiting rond je enkels waardoor je constant voelt dat je beschermd wordt. De kans op blessures is hierdoor klein. Dat voetbalt heerlijk vrij. Deze groene voetbalschoenen geven je de ruimte en vrijheid die je als speler zo graag wilt hebben.

Groene Adidas Super Sala IC

Deze Adidas Super Sala IC uitgevoerd in een felle kleur groen, gecombineerd met wit en blauw is een ware topschoen. Als zaalvoetballer ben je altijd op zoek naar schoenen die jou als voetballer beter kunnen maken. Waarbij je jezelf voelt. Je kunt doen waar je zin in hebt. Zeker als je iemand bent die zich aangetrokken voelt tot de kleur groen, zijn dit de ideale voetbalschoenen. Met voetbalschoenen in groen uitgevoerd laat je zien aan je tegenstander waar je voor staat. Namelijk voor een voetballer die de ruimte zoekt, die een actie durft te maken, maar die ook evenwichtig is.

Dit model is gemaakt met een versterkte neus waarbij je nog beter schokken op kunt vangen. Hierdoor gaat de schoen langer mee waardoor het ook een duurzaam karakter heeft. De bovenkant en de tong zijn gemaakt van kunstleer waardoor het prima ademt. Al met al is dit een uitstekende voetbalschoen die gemaakt is voor de evenwichtige voetballer die geboren is voor het voetbalspel. Shop hier je eigen groene voetbalschoenen

Merk