Selecteer een pagina

New Balance voetbalschoenen

Het merk New Balance is bekend van de sportschoenen maar ze hebben ook een tweetal voetbalschoenen geproduceerd. Binnen de New Balance collectie zijn er de Visaro en de Furon voetbalschoenen. Bekijk hieronder al onze New Balance voetbalschoenen.

New Balance voetbalschoenen zijn te danken aan de kip

Schoenmaker William J. Riley hield van schoenen. Altijd was hij bezig om mensen te helpen met hun voetproblemen. Hij maakte aangepaste schoenen en ontwierp speciale schoonzolen. Altijd maar op zoek naar nieuwe, betere schoenen. Toen hij een kip zag bewegen, viel het hem op dat dit dier perfect in balans was, ook al had deze kip maar drie klauwen. Het intrigeerde hem en hij besloot om vanuit deze gedachte aan de slag te gaan. Hij ontwikkelde 3-punts inlegzolen, geïnspireerd door de drie klauwen van de kip.

Hiermee creëerde hij inlegzolen waarin hij mensen kon voorzien van een betere balans tijdens het lopen. New Balance was geboren. Op dit moment is New Balance nummer vijf in de wereld als het gaat om de grootste sportmerken ter wereld. Door constant nieuwe ideeën te ontwikkelen, net zoals de allereerste met als voorbeeld de kip, blijft New Balance in de top meedraaien van de grootste sportmerken ter wereld. Ook heeft New Balance voetbalschoenen ontwikkeld waarbij zij ook constant streven naar het allerbeste.

Het kopen van New Balance voetbalschoenen betekent dat je als voetballer kiest voor optimale grip op de ondergrond en de bal. New Balance heeft een tweetal voetbalschoenen op de markt gebracht. Als eerste is er de New Balance Furon, gemaakt voor de koele afmakers. De spitsen die razendsnel zijn en op volle snelheid kunnen scoren. Als tweede is er de New Balance Visaro. Gemaakt voor de creatieve middenvelder die houdt van de dribbel, het uitspelen van de tegenstander en de subtiele steekpass. New Balance werkt samen met grote clubs als Liverpool en FC Porto. Dit geeft duidelijk de ambities weer van dit sportmerk van wereldklasse.

Voetbalschoenen van New Balance maken je zelfverzekerd

Als voetballer wil je zelfverzekerd het veld op stappen. Als je wat pijntjes hebt, niet zo goed draait de laatste weken, dan wil je dit in een nieuwe wedstrijd achter je laten. Dan wil je gewoon vlammen. Bijvoorbeeld door een man uit te spelen, een sprint te trekken en koelbloedig een doelpunt te maken. Dit gaat het allerbeste als je op voetbalschoenen speelt die je vertrouwen geven. Die een verlengstuk zijn van wie jij bent.

Zowel lichamelijk als geestelijk in balans. New Balance voetbalschoenen kopen betekent zelfvertrouwen kopen. Bijvoorbeeld de New Balance Furon 5.0 Pro FG Lite Shift is zo’n model waarbij je jezelf als voetballer goed zult voelen. Deze ‘limited edition’ van New Balance valt direct op door zijn prachtige kleurcombinatie. In de perfecte kleuren rood, blauw en zwart uitgevoerd. Het geheel klopt prachtig samen, wat de schoen enorm krachtig maakt.

Als tweede kenmerkt dit model zich door de FanomFit Frame-technologie. Hiermee kun je de bal nog zuiverder raken en passes op de millimeter aan laten komen. Ten derde beschikt deze voetbalschoen van New Balance zich door de unieke zool en noppensamenstelling. Hiermee kun je beter accelereren en haal je een hogere topsnelheid. Kortom, een topschoen waar je zelfverzekerd en vol trots het veld mee op zult lopen.

New Balance FURON Sadio Mane Gras laat jou optimaal presteren

Eens in de zoveel jaar komt er een schoen op de markt waar je als voetballer gewoon verliefd op wordt. Bijvoorbeeld dit model van New Balance is zo’n juweeltje. Als eerste is er die kleurcombinatie wit – oranje die tot in de perfectie is uitgevoerd. De spierwitte neus geeft deze schoen dat subtiele, pure mee wat je van New Balance mag verwachten. Op de zijkant vinden we het logo terug en op verschillende plekken zijn er oranje tinten toegevoegd.

Naast de bovengenoemde kenmerken van de voetbalschoenen van New Balance kenmerkt deze schoen zich ook doordat er een deel van het vetersysteem is weggehaald. Hiermee is er een groter oppervlak gecreëerd waardoor je de bal nog beter aan kunt nemen en kunt schieten. Door deze aanpassing kun je ook op hoge snelheid nog steeds zuiver schieten wat natuurlijk voor spitsen een enorm voordeel is.

De binnen- en buitenzool van dit model is voortgekomen uit een wetenschappelijk onderzoek. Deze zool bestaat uit drie lagen. Als eerste een laag die je steun biedt, als tweede een laag die zorgt voor rigiditeit en als derde een zool voor duurzaamheid en flexibiliteit. Alles om jou op het veld beter te kunnen laten presteren. Natuurlijk zorgen de New Balance voetbalschoenen ook voor een vertrouwde, natuurlijke balans. Ideaal voor de fijnproever op het voetbalveld.

Collectie

Kleur