Selecteer een pagina

Gouden voetbalschoenen

Ben je op zoek naar gouden voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle voetbalschoenen in de kleur goud. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we gouden voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Witte voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen | Roze voetbalschoenen

Gouden voetbalschoenen tonen ambities

Al duizenden jaren worden mensen betoverd door goud. Doordat het schaars is, veel geld kost en je er prachtige sieraden mee kunt maken. Ook omdat goud staat voor een aantal unieke kenmerken is de kleur zeer geliefd bij voetbalschoenen. Goud staat namelijk onder andere voor vertrouwen en bewustzijn. Als jij een sterke middenvelder bent die weet wat hij doet op het veld zou goud dus uitstekend bij je kunnen passen.

Maar goud staat ook voor voetballers die uitkomen voor hun dromen en ambities. Voetballers die kampioen willen worden en dit ook uit durven te spreken. Die ambitieus zijn, het beste uit zichzelf willen halen. Week in week uit. Gelukkig is er veel te kiezen als het gaat om gouden schoenen. Bijvoorbeeld Gouden Adidas voetbalschoenen.

Adidas Predator Accelerator ZZ Icon FG/AG Limited Edition

Als je wilt gaan voor de ideale gouden voetbalschoen dan zul je van dit model vast al eens gedroomd hebben. Deze gouden voetbalschoen werd ooit gedragen door Zinedine Zidane en dat zal je niet verbazen. Deze koning van de creativiteit liet bij Real Madrid wekelijks zien waar hij van droomde en welke ambities hij had. En of het nu een steekbal was of een subtiele goal; Zidane liet zien waarom voetbal zo’n heerlijke sport is.

Deze gouden Adidas voetbalschoenen zijn voorzien van de initialen (ZZ) van de grootmeester zelf. De BOOST technologie zorgt voor prima demping. Het kangoeroeleer geeft de schoen het gevoel van fluweel comfort. De kleurcombinatie van goud met de typische drie Adidas strepen maakt deze gouden schoen tot een model van wereldklasse.

Gouden schoen Adidas Predator 19+ ZZ & DB Icon FG/AG Limited Edition

Als je wilt gaan voor een gouden schoen voor op kunstgras dan heeft Adidas de perfecte voetbalschoen voor je in huis. De ideale schoen voor spelers die zich bewustzijn van hun kwaliteiten en hier ook voor uit durven te komen. Deze gouden Adidas voetbalschoenen staan voor kwaliteit. Bijvoorbeeld het Primeknit bovendeel zorgt voor een optimale pasvorm, de Controlskin technologie geeft de schoen comfort en de BOOST technologie vangt alle schokken met gemak op.

Deze gouden schoen van Adidas is voorzien van de initialen van Zinedine Zidane (ZZ). De Fransman die het stadion van Real Madrid regelmatig liet trillen door zijn fabelachtige passes en goals. Niet voor niets koos hij voor deze gouden schoenen van Adidas. Hij voelde er zich prettig op. Deze voetbalschoen is ook uitgerust met Controlframe wat je als voetballer de ultieme vrijheid geeft om te bewegen op het veld.

Naast de hoogwaardige kwaliteit van deze schoen behoort deze qua uiterlijk ook nog eens tot de allermooiste modellen ter wereld. Een schitterende gouden schoen met een prachtige mooie zwarte sok. De combinatie goud, zwart en de strepen van Adidas maken dit model uniek. Als je deze gouden voetbalschoenen van Adidas draagt zul je merken dat je ambities werkelijkheid zullen worden. Kortom, de ideale voetbalschoenen voor de zelfbewuste voetballer met ambities.