Selecteer een pagina

Rode voetbalschoenen

Ben je op zoek naar rode voetbalschoenen? Bij De Voetbalschoenen Expert vergelijk je modellen en prijzen van alle rode voetbalschoenen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we rode voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Witte voetbalschoenen | Roze voetbalschoenen

Rode voetbalschoenen voor de gepassioneerde voetballer

Rood is de kleur van vuur en vastberadenheid. Maar ook de kleur van verlangen, liefde en passie. Spelers die verliefd zijn op het voetbalspel houden van rode voetbalschoenen. De hele week kijken ze al uit naar de wedstrijd, waarin ze kunnen laten zien wat ze waard zijn. Waarin ze vechten tot de laatste minuut om de overwinning binnen te halen. Het intense verlangen om altijd te gaan voor de zege, samen met het team. Met rode voetbalschoenen verleng je jouw karakter en liefde voor het voetbal. Rood is ook de kleur van de zichtbaarheid, jezelf tonen, aanwezig zijn. Daar horen natuurlijk ook rode voetbalschoenen bij. Omdat je daarmee laat zien waar je voor staat.

Nike Phantom Vision Elite DF SG-PRO voetbalschoenen – Rood/Zilver

Voetbalschoenen in rood uitgevoerd, maar dan wel op de juiste manier. Nike heeft bij deze voetbalschoenen op een geweldige manier de passievolle kleur rood gecombineerd met de luxe uitstraling van zilver. Het logo is uitgevoerd in luxe zilver en dat geeft deze schoen iets extra’s. Voetbalschoenen die rood zijn hebben iets bijzonders, dat laat Nike met deze schoenen maar weer eens zien. Het sokje springt direct in hoog, hiermee krijgt de schoen meer hoogte en uitstraling, maar vooral ook meer stabiliteit.

Met die stabiliteit zorgt dit sokje ervoor dat je minder snel blessures krijgt en veel wendbaarder bent op het veld. Hierdoor hoef je ook je enkels niet meer in te tapen. Ideaal voor voetballers met zwakke enkels die door dit sokje lekker vrij kunnen voetballen. Het bovendeel is gemaakt van Flyknit-materiaal dat voorzien is van extra laag waardoor de schoen veel langer mee gaat en hiermee ook duurzaam is. Samenvattend kunnen we hier spreken over een topschoen van Nike die gemaakt is voor de voetballer met passie voor het spel.

Nike Premier Sala II rode zaalvoetbalschoenen (IC)

In de zaal vind je de echte ras voetballers. De spelers die op de vierkante meter een mannetje uit kunnen spelen, de keeper passeren en met een hakje scoren. De straatvoetballers die ervan houden om iemand door de benen te spelen. Voetballers die ’s nachts dromen van het spel. Nike laat zien met deze Premier Sala II zaalvoetbalschoenen dat ze begrijpen wat belangrijk is voor een zaalspeler.

Zeker voor een speler die vuur in zijn spel stopt, passie en liefde. Het kangoeroeleer is heerlijk zacht waardoor je het gevoel hebt als speler dat je verwend wordt. De lip is voorzien van klittenband, met op de hak de tekst ‘Nike’. De indoorplaat is speciaal ontwikkeld voor nog meer grip en souplesse. Schoenen waarmee je alles kunt doen wat je in je hoofd hebt, zonder dat je jezelf druk hoeft te maken of je schoenen wel meebewegen. Daar kun je bij deze schoenen honderd procent van op aan. Deze rode voetbalschoenen zijn gemaakt voor de creatieve, temperamentvolle zaalvoetballer.

Merk