Selecteer een pagina

Nike voetbalschoenen kids

Nike voetbalschoenen kids

Nike voetbalschoenen kids zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Niets is te gek en elke soort is speciaal ontworpen voor verschillende soorten spelers. Ben jij een speler die voornamelijk in de achterhoede te vinden is dan zijn ‘Tiempo’ voetbalschoenen ideaal voor jou! Maar verdedigen is uiteraard niet voor iedereen weggelegd, ben jij meer het type speler wat het spel verdeeld dan kun je het best kiezen voor een paar ‘Magista’ voetbalschoenen. Mocht dit voorgaande je allemaal niet aanspreken en ben jij een razendsnelle voetballer? Dan is een paar ‘Mercurial’ voetbalschoenen perfect voor jou!

Niet alleen zijn dit ‘Nike voetbalschoenen kids’ met een waanzinnige uitstraling en een uniek draagcomfort, ook Neymar Jr en Cristiano Ronaldo dragen deze schoenen! Dus ben jij een snelle speler en wil jij graag de show stelen op het voetbalveld met dezelfde schoenen als een van deze twee wereldsterren van dit moment? Geen enkel probleem, bij De Voetbalschoenen Expert koop je gemakkelijk de Nike voetbalschoenen kids variant van deze schoenen; Nike Neymar Jr Mercurial Vortex III FG Racer Blue en Nike Mercurial Victory VI CR7 Dynamic Fit AG-Pro.

Maar mocht het je allemaal niet zoveel uitmaken met welke voetbalschoenen de wereldsterren van tegenwoordig op het veld staan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. We kunnen ons zo voorstellen dat velen van jullie veel doelpunten maken het allerbelangrijkste vinden, hiervoor kun je het best terecht bij de ‘Hypervenom’ voetbalschoenen van Nike. Deze kids voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor de echte spits met een neusje voor de goal!

Groot assortiment voetbalschoenen voor kids

Nike voetbalschoenen kids verschillen nauwelijks van de Nike voetbalschoenen voor volwassenen. Alles is nagenoeg hetzelfde, vanzelfsprekend zijn de maten wat kleiner en een ander opvallend verschil is te vinden aan de onderkant van de schoenen. Voetbalschoenen voor kinderen zijn uitgerust met een kunststof noppen en de voetbalschoenen voor volwassenen meestal met stalen noppen.

De Voetbalschoenen Expert verkoopt niet slechts Nike voetbalschoenen kids voor op natuurgras, ook zaalvoetballers en voetballers die op kunstgras voetballen kunnen bij ons terecht! Wat zaalvoetval betreft hebben een aantal van de schoenen ook een lichte zool zodat er geen zwarte strepen achter blijven in de zaal, bijvoorbeeld de Nike Tiempo Legend VI IC zaalschoenen kids. Kortom bij De Voetbalschoenen Expert vindt iedere speler het paar Nike voetbalschoenen waar hij/zij naar opzoek is!

Collectie

Kleur