Selecteer een pagina

PUMA kunstgrasschoenen

Kwalitatieve topschoenen met uitstraling, die ook nog eens heerlijk om je voet zitten. Dat zijn de Puma kunstgrasschoenen. Door gebruik te maken van dezelfde technologie als die ook gebruikt wordt voor de schoenen op het veld slaagt Puma erin om het beste van beiden te benutten. Zeker als je weet dat Antoine Griezmann en Luis Suarez graag op Puma’s spelen zegt dat eigenlijk al genoeg. Allebei topschutters die snel bewegen, een buitenaardse balbehandeling hebben en kritisch zijn op welke schoenen ze dragen. Kunstgras vraagt om specifieke kenmerken van de voetbalschoen. Puma is erin geslaagd om voor deze ondergrond een prachtige collectie neer te zetten. Om heerlijk op te voetballen, om iets mee uit te stralen, maar ook om te strikken op de manier die jij prettig vindt.

Puma kunstgrasschoenen zitten vol technische hoogstandjes

Puma maakt bij zijn kunstgrasschoenen gebruik van Netfit technologie. Dit houdt in dat je oneindig veel mogelijkheden hebt om de pasvorm op jouw voet aan te passen. Je kunt de schoen op verschillende manieren strikken zodat deze precies zit zoals jij dit wilt. Daarnaast heeft Puma in haar voetbalschoenen een verbetering doorgevoerd op het gebied van het schietvlak. Hier is structuur op aangebracht waardoor je nog meer balcontrole krijgt. Hierdoor kun je met meer precisie en kracht een bal schieten.

De ergonomisch geweven evoKNIT pro sok biedt een prima comfortabele fit voor je voet. Deze sok voelt als een verlengstuk van je lichaam waardoor het één geheel wordt. De speciale zolen die PUMA gebruikt vinden we ook terug in de kunstgrasschoenen. Hiervoor wordt Pebax gebruikt, dit materiaal beweegt gemakkelijk mee en is stabiel. Zeker op kunstgras is dit essentieel, een ondergrond waar je veel op draait en korte bewegingen maakt. Kunstgras is een ondergrond die PUMA nauwkeurig heeft onderzocht. Het is anders lopen, anders draaien en anders schieten op kunstgras. Deze collectie kunstgrasschoenen van PUMA zorgt ervoor dat jij jouw ideale schoen kunt uitkiezen om op deze ondergrond goed uit de voeten te kunnen.

Veel keuze PUMA kunstgrasschoenen

Het zijn stuk voor stuk comfortabele, opvallende kunstgrasschoenen die PUMA aanbiedt. De PUMA ONE 19.1 Limited Edition FG-AG Wit bijvoorbeeld is zo’n model die direct in het oog springt. Schitterende vormgeving, stijlvol afgewerkt en hij heeft een adembenemende kleur wit. Toch wel fijn om te weten dat op een kunstgrasveld je schoenen niet meer vies worden, dan kun je de kleur wit met een gerust hart dragen. De FUTURE 4.1 NETFIT Griezmann zwart / geel is een opvallend model die je zeker even moet bekijken. De kleuren springen direct in het oog. Als je hiermee een kunstgrasveld betreedt zullen mensen omkijken, dat is één ding wat zeker is.

Voor de liefhebbers van klassiek zwart is er de PUMA ONE 5.3 FG-AG uitgevoerd in zwart  / zilver. Schitterende schoenen waarmee je het klassieke voetbalspel eer aan doet en in stijl de arena kunt betreden. Al deze en andere modellen die we hier aanbieden zijn van hoog niveau als het gaat om kwaliteit en uitstraling. Heerlijk om op kunstgras mee te voetballen. Op deze site vind je ook andere collecties van PUMA terug, zoals de PUMA One, PUMA King en de PUMA Future.

Collectie

Kleur