Selecteer een pagina

Mizuno voetbalschoenen

De Mizuno voetbalschoenen collectie is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Mizuno heeft meerdere voetbalschoenen modellen gericht op verschillende type voetballers. De Mizuno Morelia NEO zijn voor absolute snelheid en kracht zoals de voetballer Hulk, Het Mizuno model Morelia Classics zijn klassieke kalfsleder voetbalschoenen, De Mizuno Ignitus voor de creatieve voetballers zoals Keisuke Honda en de Mizuno Sala zijn zaalvoetbalschoenen. Bestel hier jouw eigen paar Mizuno Voetbalschoenen.

Mizuno doet Japan eer aan

Volgens de kenners zijn Mizuno voetbalschoenen kwalitatief de beste op de markt. Jarenlang is er door dit merk veel tijd en energie gestoken om topvoetbalschoenen te ontwikkelen die voldoen aan de allerhoogste eisen. Geboren en bedacht in Japan. Het land waarin de mensen en bedrijven altijd streven naar het allerbeste. Iedere mogelijkheid tot verbetering wordt aangegrepen en systematisch doorgevoerd in de producten. De collectie van Mizuno voetbalschoenen is flink uitgebreid de laatste jaren. Bijvoorbeeld op het gebied van voetbalschoenen voor op het veld, maar daarnaast bieden ze ook een ruime keuze aan voetbalschoenen die geschikt zijn voor in de zaal.

Het bijzondere aan Mizuno is dat ze zelfs verschillende type voetbalschoenen hebben ontwikkeld voor verschillende type voetballers. Enerzijds zijn er de schoenen die geschikt zijn voor creatieve voetballers. Type voetballers die houden van de dribbel, de steekpass en om iemand vrij voor de keeper te zetten. Anderzijds zijn er schoenen ontwikkeld voor spelers die het moeten hebben van kracht en snelheid. Voor dit type voetballer zijn er weer andere zaken belangrijk bij een voetbalschoen. Individuele kenmerken van voetballers zijn dus bepalend voor het schoeisel wat ervoor nodig is om optimaal te presteren. Voetballers die Mizuno voetbalschoenen kopen, gaan voor individueel maatwerk van topkwaliteit.

Keisuke Honda kiest voor Mizuno voetbalschoenen

Honda is een creatieve middenvelder, geboren in de Japan. Als topvoetballer en echte Japanner staat hij honderd procent achter Mizuno. Ook voor hem zijn schoenen zeer belangrijk. Als middenvelder bepaalt hij het spel, dribbelt, kapt en draait hij continue. Geeft steekballen als het kan, is creatief en zoekt altijd de kortste weg naar het doel. Doordat hij altijd in kleine ruimtes speelt, is hij gebaat bij voetbalschoenen van Mizuno. Ooit was Honda nog in Nederland te bewonderen bij VVV. Daarna ging het snel met zijn carrière en speelde hij zelfs voor AC Milan. Tijdens zijn carrière zorgde Honda er altijd voor dat hij kon beschikken over het beste materiaal wat er in de wereld te krijgen is. En als er een detail is die verbeterd kan worden, laat hij dit zeker horen. Honda, de man van een prachtige loopbaan waarin zijn voetbalschoenen een verlengstuk zijn van zijn voetbaltalent.

Mizuno voetbalschoenen voor op het veld

Deze voetbalschoenen zijn kwalitatief het beste wat je kunt wensen. Ten eerste is er het leer waar deze schoenen van gemaakt zijn; zacht kangoeroeleer. Dit zachte leer beweegt heerlijk mee met je voet waardoor het bijna lijkt alsof je op blote voeten loopt. Het gevoel één te zijn met je voetbalschoenen stelt je in staat om je voeten datgene te laten doen wat jij in je hoofd hebt. Ten tweede wordt er bij Mizuno een zoolplaat onder de schoenen aangebracht die je voeten op een uitstekende manier ondersteunen. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat het heerlijk voetballen is op deze schoenen, aan de andere kant voorkomt het ook blessures. Samenvattend zijn Mizuno voetbalschoenen kwalitatieve topschoenen waarop het heerlijk voetballen is.

Mizuno REBULA 2V1

Dit model is gemaakt voor de liefhebbers van voetbal. Voetballers die houden van een schoen die voldoet aan de eisen van deze tijd, maar die ook uitblinkt in design. Maar naast deze eisen wil de moderne voetballer ook beschikken over een schoen die comfortabel zit, waarbij je het gevoel hebt dat je op blote voeten speelt. Voor deze voetballers is de Mizuno REBELULA 2V1 gemaakt. De schoen is gemaakt van premium kangoeroeleer wat ervoor zorgt dat deze altijd soepel meebeweegt. Ideaal voor de technisch begaafde speler die constant in beweging is.

Omdat deze schoen vederlicht is, wordt deze ook veel gedragen door middenvelders die veel kappen en draaien. Het precieze, technische handwerk is duidelijk te herkennen aan deze schoen, die is gemaakt door louter vakmensen. Bovendien beschikt deze schoen over een zoolplaat die is gemaakt van TPU en nylon. Deze zool gaat extra lang mee en zorgt voor veel flexibiliteit, maar ook voor stabiliteit.

De samenstelling van de noppen is van dien aard, dat deze zorgt voor optimale grip op het voetbalveld. Het uiterlijk van de schoen is fabelachtig. Een frisse, witte voetbalschoen met een stijlvolle, zwarte achterkant. Bijpassende, blauwe veters en verschillend gekleurde noppen. Deze noppen zijn geel en blauw wat de gehele schoen opvallend bijzonder maakt. Mizuno voetbalschoenen heeft zichzelf met deze topschoen absoluut overtroffen. En ook al zijn ze nog zo kritisch in Japen, op deze schoen mag Mizuno best trots zijn.

Kleur