Selecteer een pagina

Nike keepershandschoenen

Ben je op zoek naar de beste Nike keepershandschoenen? Op onze website vind je een grote collectie Nike keepershandschoenen. Vergelijk prijzen en modellen bij verschillende aanbieders. Zo kies je altijd de juiste keepershandschoenen.

Bekijk ook keepershandschoenen van andere top merken; Adidas keepershandschoenen | Puma keepershandschoenen | Uhlsport keepershandschoenen | Aviata keepershandschoenen | Stanno keepershandschoenen

Nike keepershandschoenen voor de keeper met controle

Tijdens de opkomst van het voetbalspel werd er nog nauwelijks gespeeld met keepershandschoenen. Alleen als het koud was, trokken keepers nog weleens handschoenen aan. Het kwam regelmatig voor dat keepers in die tijd werkhandschoenen aantrokken om de kou te trotseren. In 1885 kwam hier verandering in. William Sykes vroeg in dat jaar namelijk patent aan op leren keepershandschoenen. Deze handschoenen maakte hij speciaal voor voetbalkeepers. Deze trendsetter maakte al ballen van leer voor het voetbalspel.

Het was een kleine stap voor hem ook keepershandschoenen aan zijn assortiment toe te voegen. In die beginjaren kon Sykes niet rekenen op veel orders, pas rond 1925 werd de keepershandschoen pas echt ontdekt. Vanaf dat moment werd de keepershandschoen steeds meer gedragen. Tegenwoordig draagt iedere keeper handschoenen. Nike heeft zich de laatste jaren duidelijk gemanifesteerd als topmerk als het gaat om keepershandschoenen. Door jarenlang goed te luisteren naar de eisen en wensen van keepers, is er steeds een stukje vooruitgang geboekt. Dit innovatieproces is kenmerkend voor Nike en zorgt ervoor dat veel keepers kiezen voor Nike keepershandschoenen.

Nike Mercurial Touch Elite keepershandschoenen

Nike beschikt over een team van experts op het gebied van keepershandschoenen. Dit team kijkt met name naar de technische kant van de handschoenen. Dit team kijkt altijd kritisch naar ieder onderdeel van de handschoen. Bijvoorbeeld hebben zij gekeken naar de band die zich altijd bevindt boven de pols van een handschoen. Is deze wel nodig? Ook keken ze naar de verschillende delen waaruit een handschoen meestal bestaat.

Waarom niet een handschoen vanuit één stuk? Door dit soort zaken onder de loep te nemen is dit team van Nike erin geslaagd om een handschoen te ontwikkelen die revolutionair te noemen is op technisch gebied. Ten tweede kenmerkt de Nike Mercurial Touch Elite keepershandschoen zich ook door het ongekend mooie ontwerp. Hij ziet er totaal anders uit dan de traditionele handschoen en dat maakt hem ook zo bijzonder.

Er is gekozen voor soepel materiaal waarin jij je handen lekker vrij kunt bewegen. Er is gekozen voor een mouw in plaats van een polsband waardoor de handschoenen ook een beter geheel vormt met de rest van de outfit van een keeper. Als keeper kun je jezelf hierdoor veel vrijer bewegen en ben je flexibeler.  De handschoen is lichter en dunner dan de traditionele keepershandschoen en dat scheelt je tijdens de wedstrijd veel energie. Nike heeft gebruik gemaakt van Nike’s All Condition Control waarmee je als keeper altijd grip op de bal houdt, ook bij slecht weer. Dit geeft je als keeper optimale controle over de omstandigheden. Als keeper wil je natuurlijk niets liever. Kortom, dit zijn keepershandschoenen die passen bij een veeleisende doelman.

Nike Euphorbia Mode Pack

Als keeper ben je altijd op zoek naar controle. Je stuurt je verdediging aan, je kiest positie bij naderend gevaar en als er op doel geschoten wordt moet je er staan. Hierbij moet je goed getraind zijn, maar wil je als keeper ook dat je uitrusting top in orde is. Nike weet wat keepers belangrijk vinden. Doordat zij jarenlang onderzoek hebben gedaan en dit nog steeds blijven doen, komt Nike steeds weer op de markt met innovatieve keepershandschoenen.

Bijvoorbeeld deze Nike Euphorbia Mode Pack keepershandschoenen laten zien dat Nike doelmannen zeer serieus neemt. Het uiterlijk laat meteen zien dat Nike alleen voor het allerbeste wil gaan. De handschoen heeft een schitterende oranjekleur die soepel overgaat in wit. Daarnaast is het schitterende Nike logo duidelijk zichtbaar op de voorkant van de handschoenen. Een laag latex van 4 millimeter zorgt voor een optimale grip.

Dus ook als het regent of sneeuwt kun jij altijd rekenen op deze keepers handschoenen. Onder zware omstandigheden blijven ze altijd grip houden waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat er een bal zomaar uit je handen glipt. De Hybrid Cut zorgt voor een perfecte pasvorm. Deze handschoenen zijn bovendien ergonomisch gezien van topkwaliteit, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je niet snel een beweging zult maken die meteen een blessure zal opleveren. Ook ventileert de handschoen prima waardoor je altijd een fris gevoel houdt ondanks dat je handschoenen draagt. Zeker als het heet is en je veel transpireert is het fijn als je handschoenen transpiratievocht snel af kunnen voeren. Samenvattend kunnen we hier spreken over keepershandschoenen van Nike die jou als doelman zelfvertrouwen en controle zullen geven.

Kleur