Selecteer een pagina

Zaalvoetbalschoenen

Ben je een zaalvoetballer en wil je de beste zaalvoetbalschoenen kiezen? Vergelijk hier de beste modellen en prijzen om tot de juiste keuze te komen. Bij De Voetbalschoenen Expert vind je indoor voetbalschoenen van onder andere de merken; Nike zaalvoetbalschoenen, Adidas zaalvoetbalschoenen en PUMA zaalvoetbalschoenen.

Kies de zaalvoetbalschoen die bij je past

Iedere zaalvoetballer is een unieke zaalvoetballer. Ten eerste uniek op basis van fysieke eigenschappen; lichaamsbouw, gewicht en voeten. En die voeten bepalen voor een groot deel welke zaalvoetbalschoenen bij jou passen. Ten tweede is iedere voetballer uniek op de wijze waarop hij voetbalt. Misschien ben je een zeer aanvallende voetballer die altijd acties wil maken en graag op doel schiet. Of ben je juist meer een creatieve voetballer die andere spelers beter maakt.

Een speler die in staat is om een pass te geven die precies op maat aankomt, iemand uit kan spelen en steekpasses geeft. Al deze kenmerken bepalen uiteindelijk welke zaalvoetbalschoen er bij jou past. Dus ben je van plan om zaalschoenen te gaan kopen, bereid je dan goed voor. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze op het gebied van zaalvoetbalschoenen. Speciale modellen voor heren, maar ook speciale zaalvoetbalschoenen voor dames zijn verkrijgbaar.

Specifieke eigenschappen van zaalvoetbalschoenen

In de zaal wordt gespeeld op een harde ondergrond. De schoenen waarop je speelt moeten dan ook voldoende demping geven om het contact met deze harde ondergrond op te vangen. Daarnaast moeten de schoenen zorgen voor stabiliteit. Deze twee aspecten zorgen ervoor dat je lekker kunt voetballen, maar ook dat je blessures voorkomt. Zaalvoetbal is een heerlijke sport, maar niet geheel vrij van risico’s. Door het vele draaien en keren in de kleine ruimte, liggen blessures op de loer.

 Bijvoorbeeld als je gevoelige knieën of enkels hebt, worden goede zaalvoetbalschoenen nog belangrijker om blessures te voorkomen. De pasvorm is ook erg belangrijk bij een zaalvoetbalschoen. Het is bijna een vereiste tijdens het voetballen in de zaal dat de schoen die je draagt, lekker zit. Je voetbalt er immers uren op en je wilt het gevoel hebben dat de zaalvoetbalschoenen die je draagt, goed bij je passen. Niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook wil je dat je schoenen doen wat jij wilt. Als je die steekbal wil geven, of een vrije trap neemt.

Een schoen die niet goed aansluit zal gaan zwabberen, dit geeft geen fijn gevoel tijdens de wedstrijd. In het geval dat je een hoge wreef hebt, zijn schoenen met goede demping extra belangrijk. Aanvullend zijn lichtgewicht schoenen in de zaal wel erg prettig. Dit geeft een lichtvoetig gevoel, waardoor je lekkerder speelt. Ook is het handig om geen schoenen te kopen die strepen veroorzaken in de zaal. Als je met deze informatie in je achterhoofd zaalvoetbalschoenen gaat kopen, weet je in ieder geval waar je op moet letten.

Adidas zaalvoetbalschoenen laten je spelen als Messi

Lionel Messi speelt op Adidas voetbalschoenen. Deze Argentijnse wereldspeler laat wekelijks zien wat voetballen is. De rust aan de bal, de versnelling en dat vernietigende schot kenmerken de beste voetballer ter wereld van de afgelopen jaren. Een voetballer die hoge eisen stelt aan zijn schoenen. Want zijn schoenen, die moeten een verlengstuk zijn van zijn gedachten.

Als zijn gedachten de bal in de kruising wil schieten, dan moeten zijn schoenen dit uitvoeren. Die perfecte schoenen, die heeft Messi gevonden in de Adidas schoenen. De technologie die zij stoppen in de schoenen op het veld, heeft Adidas ook meegenomen naar de zaalvoetbalschoenen.

Neem als voorbeeld de Nemeziz Tango 19.3 IN Laceless Dark Script. Een schitterende zaalvoetbalschoen voor heren, uitgevoerd in zwart – goud. Deze kleurcombinatie toont dat klassiek zwart en sierlijk goud prima samen kunnen gaan. Het geeft deze schoen enerzijds dat kenmerkende Adidas gevoel, anderzijds een luxe uitstraling door het gouden randje. Een schoen die ontworpen is om rek, compressie en spanning optimaal samen te laten gaan. Hierdoor ben je super wendbaar en kun je maximaal versnellen. Ideaal om optimaal te presteren in de zaal.

Adidas zaalvoetbalschoenen voor dames

Speciaal voor dames heeft Adidas prachtige zaalvoetbalschoenen ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Adidas Samba IC bewijst dat Adidas kwaliteit kan combineren met pure schoonheid. Speciaal gemaakt voor dames. Deze topschoen is een remake van de klassieke Samba van Adidas. Dit model uit de jaren 50 is tijdloos. Het schitterende zwart van Adidas en de drie wereldberoemde strepen maken deze schoen weergaloos. Maar naast de uitstraling is het ook gewoon een schoen die voldoet aan alle eisen die een moderne voetbalster hieraan stelt.

Het bovendeel is van leer en dat heeft veel voordelen; het ademt prima en geeft comfort. De midden zool is van schuim gemaakt en dit zorgt voor extra schokdemping. Hiermee krijg je het gevoel dat je schoenen heerlijk meeveren met de zaal en daardoor voel je jezelf vrij om te voetballen. Deze zaalvoetbalschoenen speciaal voor dames combineren design met kwaliteit.

PUMA zaalvoetbalschoenen kopen is kiezen voor kwaliteit

Veel kennis deed PUMA op door in het verleden grote namen te contracteren zoals Johan Cruyff en Diego Armando Maradonna. Als we de laatste speler in gedachten nemen, ons Argentijnse wonderkind, dan zien we hem nog lopen op zijn PUMA´s. Slalommend liep hij gemakkelijk door de verdediging heen, omspeelde de keeper en rondde beheerst af. Maradonna deed met een bal wat iedereen het liefste zou willen. Zijn schoenen hielpen hem hierbij.

De PUMA´s en Maradonna vormde één geheel en dit zag je wekelijks terug op het veld. Door met spelers als Cruyff en Maradonna om tafel te gaan en hen te vragen naar verbeteringen, werden de PUMA-voetbalschoenen steeds beter. Deze enorme schat aan informatie en technologie nam PUMA ook mee in het ontwikkelen van de perfecte zaalvoetbalschoenen.

Bijvoorbeeld vinden we dit terug in de PUMA 365 Roma 1 Sala Nrgy uitgevoerd in rood en wit. De ultieme schoen voor de zaalvoetballer die houdt van snel bewegen in een kleine ruimte. Een schaar, de versnelling en het onverwachte schot tussen twee man in. Deze schoen is ervoor gemaakt. Maar het is niet alleen een kwalitatieve topschoen, hij blinkt ook nog eens uit in design. Schitterende kleur rood met klassiek zwart, prachtige kleurcombinatie waarbij je meteen opvalt als je de zaal binnenloopt. Het voorziet je van zelfvertrouwen waarmee je heerlijk aan de wedstrijd kunt beginnen.

Merk

Kleur