Selecteer een pagina

Ronaldo CR7 voetbalschoenen

Wil jij voetbalschoenen kopen van een van de beste voetballer ooit. Dat kan want Ronaldo heeft zijn eigen voetbalschoenen model van het merk Nike. Al jaren wordt Ronaldo gesponsord door Nike en zijn eigen collectie is de CR7. Vergelijk alle prijzen modellen van de Ronaldo CR7 voetbalschoenen.

Ronaldo CR7 voetbalschoenen voor de perfectionist

Cristiano Ronaldo is een wereldster die constant op hoog niveau presteert. Deze Portugese superspits domineert samen met Messi al jaren het moderne voetbal. Ronaldo blinkt vooral uit door zijn zelfdiscipline, zijn wilskracht en tomeloze inzet. Ronaldo speelde in eigen land voor Sporting Lissabon waar hij destijds een wedstrijd speelde tegen het grote Manchester United. De spelers van Manchester waren na afloop zo onder de indruk van Ronaldo dat zij eerlijk toegaven hem liever in de ploeg te willen hebben dan dat ze tegen hem moesten spelen.

Ronaldo werd niet veel later ingelijfd door deze topclub uit Engeland en zijn echte grote voetbalcarrière was begonnen. Nadat hij in Engeland alles won wat er te winnen viel, maakte hij de overstap naar het grote Real Madrid. Ronaldo werd meerdere keren uitgeroepen tot beste speler ter wereld. De Portugese superspits werkt nauw samen met Nike. Een speler als Ronaldo is zeer veeleisend als gaat om zijn materiaal en dat wil Nike juist ook. Door de feedback van Ronaldo is Nike hierdoor in staat om constant te innoveren en ieder jaar betere voetbalschoenen op de markt te brengen. Nike heeft speciale Ronaldo voetbalschoenen uitgebracht, met goedkeuring van de meester zelf. Deze Ronaldo CR7 voetbalschoenen combineren technisch vernuft met uiterlijke schoonheid. Je krijgt precies wat je verwacht bij Ronaldo voetbalschoenen.

Voetbalschoenen Nike CR7 bieden kwaliteit en schoonheid

Ronaldo staat bekend om zijn perfectionisme. Maar ook om zijn ijdelheid. Alles moet perfect zijn. Mooi zijn. Kloppen. Er goed uit zien. En juist die elementen komen terug in deze CR7 voetbalschoenen van Nike. Enerzijds zijn Ronaldo voetbalschoenen kwalitatief en technisch van wereldklasse, anderzijds kom je ook gewoon met een stijlvolle voetbalschoen het veld oplopen. Cristiano Ronaldo voetbalschoenen zijn gemaakt voor spelers die ervan houden om te dribbelen, acties te maken en onverwachts uit te halen. Spelers die een versnelling in huis hebben en atlijd onverwachts toe kunnen slaan. Ook voor spelers die, omdat ze zo veeleisend zijn voor zichzelf, dit ook zijn voor hun materiaal. Deze voetbalschoenen Nike R7 kunnen tegen een stootje en zorgen ervoor dat je tijdens de wedstrijd het gevoel hebt dat het nooit aan je schoenen kan liggen. Kortom, de perfecte voetbalschoenen voor liefhebbers van kwaliteit en pure schoonheid.

Nike Mercurial Superfly 6 Elite CR7 FG – zwart-geel limited edition

Als je toch wilt gaan voor de CR7 voetbalschoenen dan is deze ‘limited edition’ wel erg aantrekkelijk. Aan de buitenkant zie je door de duidelijke opdruk direct dat het hier gaat om Ronaldo voetbalschoenen. Stijlvol afgedrukt op de zijkant. Wat ook opvalt is de gouden kleur van de onderkant van de schoenen waarmee mij je als voetballer duidelijk laat zien dat jij ervoor gaat om te winnen. Het Flyknit-bovendeel van deze schoenen bestaat uit één stuk waardoor de schoen heel gemakkelijk meebeweegt. Ook zorgt dit voor een betere grip op zowel de ondergrond als op de bal. De speciale NikeSkin zorgt ervoor dat de schoen lekker aansluit bij je voet en ook nog eens goed ademt waardoor je een fris gevoel bij je voeten hebt tijdens de wedstrijd. Op deze schoenen kun je als creatieve, snelle speler alles doen tijdens de wedstrijd waar je maar zin in hebt.

Nike Mercurial Superfly 7 Elite FG CR7 Shuai – blauw/wit/rood Limited Edition

Cristiano Ronaldo voetbalschoenen zijn gemaakt voor de liefhebber van het voetbalspel. Voor de perfectionist met een vlijmscherp oog voor detail en pure kwaliteit. CR7 voetbalschoenen zijn ten eerste schoenen van een kwalitatief zeer hoog niveau. Ten tweede voldoen ze aan alle moderne eisen die de moderne voetballer stelt aan voetbalschoenen. Ten derde zijn ze ook nog eens stijlvol en laten zien dat jij meer bent dan een topvoetballer. Je bent ook nog eens iemand die stijlvol het veld op wil komen. Deze Nike Mercurial Syperfly 7 Elite FG CR7 Shuai voetbalschoenen laten zien Cristiano Ronaldo voetbalschoenen ziet als een verlengstuk van zichzelf.

En niet alleen Ronaldo draagt deze schoenen, ook Neymar en bijvoorbeeld Hazard treden aan op deze schoenen. En dat zegt genoeg. De Flyknit bestaat uit één geheel en wordt gecombineerd met speciaal gaas wat ervoor zorgt dat je super wendbaar bent op deze voetbalschoenen Nike CR7. Kortom, een droomschoen die qua kleurcombinatie ook nog eens boven zichzelf uitstijgt. Een frisse kleur blauw met prachtige rode strepen maken de schoon energiek en flitsend. De witte noppen met rode puntjes maken deze schoen uitzonderlijk stijlvol. Precies wat je van Ronaldo CR7 voetbalschoenen zou verwachten. Als je het veld betreedt op deze voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo voel je jezelf als de grootmeester zelf.

Kleur