Selecteer een pagina

PUMA One voetbalschoenen

PUMA One staat voor schoenen waarmee je snel bent, wendbaar en gemakkelijk mee kunt scoren. Je verliest geen seconde de controle over de bal en voelt jezelf de hele wedstrijd verbonden met jouw schoenen. Je ziet hoe Griezmann beweegt over het veld. Sierlijk, behendig en gecontroleerd. Precies dat stralen zijn schoenen ook uit. De PUMA One voetbalschoenen is er voor de echte voetballer, die 90 minuten moet kunnen vertrouwen op zijn schoenen. Bij De Voetbalschoenen Expert hebben we ook andere PUMA collectie zoals; PUMA Future & PUMA King.

PUMA ONE is voor de echte voetballer

De uitgangspunten voor de Puma ONE waren dat deze voetbalschoenen goed moesten passen, snel moesten zijn en ook goed moesten voelen. Fit – Fast – Feel dus! Als je deze schoenen vervolgens gaat ontwikkelen en vraagt niemand minder dan Griezmann om hierop te gaan voetballen, dan moet je wel echt met iets goed komen. En dat is ze gelukt bij PUMA. Want goed zijn deze voetbalschoenen uit deze collectie zeker.

PUMA One is een kwalitatieve topschoen

Het bovenste gedeelte van de PUMA One is gemaakt van leer wat zo zacht is dat het voelt als een stuk van je eigen lichaam. Je glijdt werkelijk in de schoen. Dit zorgt voor een perfecte match met de schoen waardoor je tijdens de wedstrijd erop kan vertrouwen dat deze schoenen doen wat jij wilt. Je controle over de bal is optimaal en het zal nooit meer voorkomen dat de bal onverwachts van je schoen springt. De zool is van super licht materiaal gemaakt, alles in het teken van de snelheid, één van de drie uitgangspunten van de PUMA One. Microfiber materiaal zorgt ervoor dat deze zool zo licht is. Iedere gram telt als je het maximale wilt doen om te winnen.

De enkelsok die aan de schoen verbonden is, zorgt voor de perfecte pasvorm van de schoen. Het voelt als een verlengstuk van jezelf. Hierdoor kun je vrijer bewegen en wordt draaien en kappen een fluitje van een cent. De kans op blessures is klein door deze sok. Het is net alsof je op blote voeten speelt, je hebt het gevoel dat je geen schoenen aan hebt tijdens de wedstrijd. Alles onder controle. Alles in balans.

PUMA One voor in de zaal

Binnen de collectie van PUMA One verdienen de zaalschoenen een speciale vermelding. Ook in de zaalschoenen heeft PUMA al zijn technologie en creativiteit gebruikt. Een prachtige schoen voor in de zaal is de PUMA One 5.4 IT Football Boots, uitgevoerd in zwart / geel en wit. Een schitterende, moderne zaalschoen met een fel gele kleur en schuine verticale zwarte strepen. Een echte PUMA One waar mensen met open mond naar zullen kijken als jij hiermee voor het eerst de zaal in loopt. De bovenkant is synthetisch en de schoen heeft een rubberen indoorzool die geen strepen achterlaat. Een lichtgewicht schoen waarmee je uitstekend uit de voeten kan in de zaal.

PUMA One voor op kunstgras

We zien dat steeds meer voetbalclubs gebruik maken van kunstgras. Deze ondergrond vraagt om andere voetbalschoenen dan die worden gebruikt voor op echt gras. Speciaal voor de jeugd heeft PUMA een aantal schoenen ontwikkeld die geschikt zijn voor kunstgras. Opvallend model uit deze lijn is de PUMA One 5.1 MxSG. Uitgevoerd in oranje, rood en zwart. Het oranje en rood maken de schoen direct opvallend, de schuine zwarte verticale strepen doen hier nog een schepje bovenop. Een opvallende schoen waarmee je direct opvalt op het kunstgras. Uiteraard is ook deze schoen kwalitatief van een hoog niveau, precies wat je mag verwachten van een wereldmerk als PUMA.

PUMA One voor op het veld

Als Cesc Fabregaz boegbeeld wil zijn voor deze voetbalschoenen dan zegt dit alles. Deze topspeler kan een bal over veertig meter op de lat schieten. En daarna nog vijf keer. Precisie. Balgevoel. Vertrouwen in het materiaal. Daar draait het om bij Fabregaz. De PUMA One biedt hem dit vertrouwen. PUMA One heeft een schitterende lijn veldvoetbalschoenen ontwikkelt die voldoet aan de allerhoogste eisen. Een model die echt in het oog springt is de PUMA One 5.1 wit/zilver. Dit model is uitgevoerd in de kleuren zilver en wit, waarbij de witte neus het meest opvalt. Een echte Puma One, die net als de andere schoenen uit deze collectie gaat voor het allerhoogste niveau op het gebied van voetbalschoenen. PUMA heeft nog meer schitterende collecties, bekijk ook eens de PUMA Future en de PUMA KING collectie.