Selecteer een pagina

Adidas Nemeziz voetbalschoenen

Via De Voetbalschoenen Expert vergelijk je de Adidas Nemeziz voetbalschoenen bij meerdere aanbieders. Zo krijg je altijd de beste deal! Ben je toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan de andere collecties; Adidas Mundial, Adidas Gloro, Adidas X en de Adidas Predator

Adidas Nemeziz gaat voor het allerbeste

Adidas haalde de inspiratie voor de Nemeziz collectie uit de beste speler ter wereld; Lionel Messi. De Argentijn speelde tijdens de finale van de Champignons finale in 2015 en een aantal dingen viel Adidas meteen op. Namelijk dat Messi’s speelstijl van uitzonderlijke aard is. Hij loopt vaak relaxed rond, beweegt weinig, maar ineens slaat hij toe. Deze omschakeling, deze snelle wendbaarheid vraagt veel van de voetbalschoenen.

Voetbalschoenen moeten dus flexibel zijn en op alles zijn voorbereid. Op basis van deze uitgangspunten is Adidas verder gaat ontwikkelen en het resultaat is verbluffend te noemen. De Adidas Nemeziz lijn is prachtig qua uitstraling, hoogstaand qua technologie, maar bovenal inspirerend. Als Messi er wekelijks op speelt met een glimlach op zijn gezicht, dan zegt dat eigenlijk alles. Binnen de collectie is er veel keuze, voor zowel jong als oud. Voor zowel spelers op het veld, op kunstgras als in de zaal. Bekijk hier alle Adidas zaalvoetbalschoenen.

Adidas Nemeziz voor op gras

Dit zijn de ideale voetbalschoenen voor behendige spelers op gras. Die net zoals Messi spelen; explosief en onnavolgbaar. Slingerend door de verdediging alsof er helemaal geen spelers staan. Wachtend, rondlopen en dan explosief toeslaan. Een schitterend model voor op het veld is bijvoorbeeld de Adidas NEMEZIZ 19.1 SG uitgevoerd in felroze en zwart, dit is werkelijk een pareltje uit deze collectie. De drie typische Adidasstrepen zijn subtiel verwerkt op de zijkant van de schoen. Het roze is opvallend maar toch ook weer klassiek uitgevoerd. Een schitterende schoen waarmee Adidas laat zien dat een kwalitatief hoogwaardige voetbalschoen ook erg stijlvol kan zijn.

Nemeziz ideaal voor op kunstgras

Een model wat direct in het oog springt is de Adidas NEMEZIZ 19.3 LL Turf uitgevoerd in felroze en wit. Dit is nu zo’n schoen waar jouw teamgenoten hun ogen niet vanaf kunnen houden. Met drie hagelwitte Adidas-strepen op de zijkant herken je dit wereldmerk al van verre. Het roze is subtiel uitgevoerd en de schoen heeft een prachtige lijn. Natuurlijk is deze kunstgrasschoen van Adidas ideaal voor het spelen op kunstgras. Misschien nog wel meer als op een echt veld is snel kunnen draaien op kunstgras zeer belangrijk. Daarvoor zijn deze schoenen bij uitstek geschikt.

Trots de zaal in met Adidas

Kappen, draaien en schieten. In de zaal draait alles om snelheid en precisie. En laat daar de inspiratiebron van de Nemeziz, Lionel Messi, nu toch eens de beste in de wereld in zijn. Messi doet wekelijks niet anders op het allerhoogste niveau. Adidas is zich bewust dat bij zaalvoetbal goede schoenen cruciaal zijn bij het snel kunnen draaien en schieten. Een schitterend model uit deze collectie is de Adidas NEMEZIZ 19.3 zaalvoetbalschoen uitgevoerd in geheel zwart. De drie strepen zijn ook in zwart uitgevoerd, maar vallen extra op door hun glanzende effect. Een klassieke voetbalschoen met een herkenbare zool voor in de zaal. Dichterbij Messi zul je in de zaal niet komen op deze schoenen.

Alleen het allerbeste

Als je boegbeeld de beste van de wereld is, dan moeten je schoenen ook de beste van de wereld zijn. Dat is het uitgangspunt geweest bij Adidas bij de ontwikkeling van deze collectie. De techniek die zij stoppen in hun schoenen is dan ook van een hoog niveau. Overigens zien we deze techniek niet alleen terug bij de Nemeziz collectie, maar ook bij de andere collecties van Adidas, te noemen Adidas Mundial, Adidas Gloro, Adidas X en de Adidas Predator collectie.

De nieuwste technologie

Adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn uitgevoerd met een nieuwe ‘stretcher upper constructie’ die zorgt voor een prima aansluiting met je voet. De sok is in meerdere lagen uitgevoerd waardoor deze nog strakker en fijner aanvoelt. Door deze sok vormt je voet één geheel met de voetbalschoen waardoor deze ook constant meebeweegt. Hierdoor is de kans op blessures een stuk kleiner. De Torsion Tape die Adidas gebruikt is ook uniek in deze schoen. Deze tape is geïnspireerd op sporttape en voelt alsof je voeten zijn gewikkeld in verband.

Dit tape beweegt in vier richtingen met de voet mee waardoor deze niet statisch, maar juist heel flexibel meebeweegt. Dit geeft een verzorgend, rustgevend gevoel tijdens het voetballen. Je wordt ondersteund en hierdoor voel je jezelf nog vrijer om te voetballen. De Adidas Nemeziz werd geboren in het hoofd van Adidas toen ze Lionel Messi zagen voetballen. Zo vrij, zo explosief en zo goed. Daar moest een schoen voor worden gemaakt die hierop aan zou sluiten. Adidas biedt met deze lijn een hoogwaardige collectie aan waar ze trots op mogen zijn.

Kleur