Selecteer een pagina

Calcio Italia voetbalschoenen

Italië is het land van de schoonheid, kwaliteit en design. Modemerken uit Italië bewijzen steeds opnieuw dat deze drie kenmerken prachtig samen kunnen gaan. Ultiem voorbeeld zijn de voetbalschoenen van Calcio Italia. De ontwerpen van dit topmerk zijn puur Italiaans. De voetbalschoenen zijn van kalfsleer en hierdoor heerlijk soepel. Ze bewegen mee met de voetballer en stelt deze in staat om de schoenen precies te laten doen wat zijn gedachten willen. Toch verliest Calcio Italia zeker het design niet uit het oog. Prachtige modellen die klassiek combineren met trendy. Schoenen waarmee je trots het veld op zult lopen. Calcio Italia heeft voetbalschoenen voor op het veld, maar heeft zich de laatste jaren ook toegelegd op schoenen voor op kunstgras. Ook Calcio Italia voetbalschoenen voor op kunstgras voldoen aan de hoge eisen die de moderne voetballer stelt.

Calcio Italia gaat voor topkwaliteit

Ten eerste besteedt Calcio Italia veel aandacht aan de schoen zelf. Het kalfsleer waar de schoenen van worden gemaakt is zacht en soepel waardoor je voet als het ware een tweede huid krijgt. Dit leer beweegt de hele wedstrijd mee alsof je het gevoel hebt helemaal geen schoenen te dragen. Je staat volledig in verbinding met de ondergrond en met de bal. Vanaf de eerste tot de laatste minuut. Ten tweede zijn de voetbalschoenen van Calcio Italia voorzien van een doorgestikte zool die extra stevigheid biedt. Ten derde is er de verstevigde neus die onverwoestbaar is. De neus is zo’n kwetsbaar onderdeel van de voetbalschoen die het nog weleens als eerste laat afweten. Niet bij dit topmerk uit Italië. Daarnaast wordt deze voetbalschoenen geleverd met een gel-zool die zorgt voor een goed voetbed.

Calcio Speciali ook geschikt voor kunstgras

De Calcio Speciali is geschikt voor zowel gewoon gras als kunstgras. De Calcio Speciali is precies wat de naam doet vermoeden; een speciale schoen voor de speciale voetballer. De voetballer die houdt van een schoen van leer die heerlijk meebeweegt. Deze Calcio Italia voetbalschoenen zijn ook geschikt voor op kunstgras, deze ondergrond komt steeds meer in opkomst en in die ontwikkeling gaat dit topmerk natuurlijk mee. Het Italiaanse vakmanschap straalt van deze schoenen af, dit komt terug in de perfecte pasvorm en de geweldige uitstraling van de schoen.

De Speciali heeft een klassieke uitstraling, het tijdloze zwart en de subtiele verfijning maken dit model tijdloos en inspirerend. De klassieke voetbalsport wordt met dit model eer aan gedaan. Toch is de tijd vooruitgegaan en vragen nieuwe ondergronden als kunstgras om nieuwe modellen die voldoen aan andere eisen. De versterkte laag op de neus van de Speciali geeft je als voetballer extra comfort bij het schieten. Op een ondergrond als kunstgras waarbij slijtage van de neus sneller op kan treden, is dit heel fijn. Hierdoor kun je nog langer plezier hebben van deze topschoen. Voetbalschoenen kopen van Calcio Italia betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en Italiaans design.