Selecteer een pagina

Zwarte voetbalschoenen

Ben je op zoek naar zwarte voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle zwarte voetbalschoenen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we zwarte voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Witte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen

Zwarte voetbalschoenen staan voor kracht en elegantie

De kleur zwart heeft al eeuwenlang een enorme aantrekkingskracht op de mens. Het is de kleur van kracht en mysterie. Maar ook een kleur die staat voor aanzien en waardigheid. Voor veel mensen is zwart ook de kleur van stijl en elegantie, maar zwart straalt ook autoriteit en status uit. Anderzijds worden zwarte voetbalschoenen ook veel gekozen door voetballers die een tikje rebels zijn. Denk ook maar eens punkers en krakers die graag zwart dragen. Kortom, de kleur zwart herbergt veel bijzondere eigenschappen. Het is een fijne kleur voetbalschoenen om te dragen en waarmee je helemaal jezelf kunt zijn. Daarmee presteer je alleen maar beter. Gelukkig is er veel te kiezen op het gebied van zwarte voetbalschoenen. De grote wereldmerken bieden prachtige modellen aan in de kleur zwart.

Adidas en zwart houden van elkaar

Adidas is zo’n merk waarbij je direct moet denken aan de kleur zwart. De iconische strepen aan de zijkant van de schoen kom je over de hele wereld tegen en heel vaak ook in de kleur zwart. Als je hier een lichtere tint zwart aan toevoegt in de schoen dan krijg je een model van wereldklasse. De Adidas NEMEZIZ 19.4 Gras is zowel geschikt voor echt gras als voor kunstgras. Bijvoorbeeld Lionel Messi speelt op deze Adidas voetbalschoenen, als we kijken naar status, waar zwart ook voor staat, dan is deze Argentijn het beste boegbeeld van de kleur zwart die Adidas maar kan wensen. De FxG zoolplaat is geschikt voor zowel gewoon gras als kunstgras. Daarnaast is deze schoen voorzien van een synthetische upper die gemakkelijk te onderhouden is. Kortom, gewoon een heerlijke zwarte voetbalschoen om te zien en op te voetballen.

Adidas NEMEZIZ 19.3 zwart zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is van zichzelf al een stijlvolle, elegante sport. Dan is het ook niet zo gek dat heel veel zaalvoetballers dol zijn op de kleur zwart voor hun voetbalschoenen. Als eerste kun je als toeschouwer vanaf de kant al enorm genieten van al het moois wat deze zaalsport te bieden heeft. Ten tweede ervaar je deze sport als speler nog intenser als je zelf speelt. Het draaien, het korte werk en de vele doelpunten maken zaalvoetbal heel populair. Deze schoenen van Adidas zijn perfect voor in de zaal. Ook bij dit model zien we die prachtige gitzwarte strepen van Adidas terug, in combinatie met een iets lichtere kleur zwart. De typische zaalzool maakt dit een echte topschoen voor in de zaal.

Voetbalschoenen in het zwart bestellen

Doordat er meerdere lagen in de sok zitten, sluit deze perfect aan bij je voet waardoor je lekker vrijuit kunt voetballen. Dit zorgt er ook voor dat je explosievere bewegingen kunt maken omdat je totaal niet merkt dat je een schoen aan je voet hebt. Je voelt je vrij en gaat hiernaar handelen. De instap is gemaakt van TENSION TAPE. Hierdoor beweegt de schoen in vier richtingen met je voet mee. De synthetische coating zorgt voor meer duurzaamheid, de schoen gaat langer mee. Samenvattend, een zwarte topschoen voor in de zaal.

Merk