Selecteer een pagina

Adidas scheenbeschermers

Adidas scheenbeschermers worden in verschillende maten aangeboden. Of je nu grote scheenbeschermers zoekt die bijna tot je knie rijken of liever korte scheenbeschermers draagt: je vindt altijd wel geschikte beschermers van het merk Adidas in ons grote aanbod. Bekijk direct ons aanbod op deze pagina en kies jouw favoriet. Bekijk hier ook onze Nike scheenbeschermers.

Adidas scheenbeschermers: voor de beste bescherming

Hoewel je je bij voetbal aan specifieke regels moet houden, kan het een vrij ruige sport zijn. Iedereen die regelmatig op het voetbalveld te vinden is, heeft dan ook wel eens te maken gehad met blauwe plekken, kneuzingen of misschien zelfs botbreuken die tijdens het voetballen opgelopen zijn. De beste manier om jezelf te beschermen tegen vervelende blessures en pijnlijke plekken op het voetbalveld, is door scheenbeschermers te dragen. Het is dan ook niet voor niets dat scheenbeschermers tot de standaard outfit van een voetballer horen, want deze beschermende hulpmiddelen zijn simpelweg erg belangrijk voor voetballers. Zoek jij scheenbeschermers van hoge kwaliteit voor de beste bescherming? Bekijk dan ons aanbod Adidas scheenbeschermers en schaf de beste scheenbeschermers aan.

Hoge kwaliteit scheenbeschermers van Adidas

Alle scheenbeschermers die Adidas aanbiedt, zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de scheenbeschermers niet alleen de beste bescherming bieden tijdens het voetballen, maar ook jaren meegaan en gemakkelijk uitgewassen kunnen worden. Koop je scheenbeschermers van een B-merk, dan merk je dit zeker aan de kwaliteit van de scheenbeschermers. In dit geval beschermen de scheenbeschermers niet alleen minder goed, maar gaan de beschermers ook sneller kapot. Bestel hier snel en eenvoudig jouw eigen Adidas scheenbeschermers.

Adidas X PRO Scheenbeschermer Real Madrid Goud

Paul Pogba is één van de boegbeelden van Adidas. Een speler die tijdens wedstrijden veel duels uitvecht en hierbij zichzelf graag wil beschermen. Hij vertrouwt dan ook op de scheenbeschermers van Adidas tegen de trappen die hij soms te verduren krijgt. Adidas heeft de Adidas X Pro Scheenbeschermers Real Madrid op de markt gebracht. Scheenbeschermers die net als Real Madrid gaan voor absolute wereldklasse. Geheel in stijl van ‘de koninklijke’ zijn de scheenbeschermers spierwit met goud, maar ook voorzien van de drie typische Adidas strepen. Als je deze scheenbeschermers draagt dan verschijn je niet alleen stijlvol op het veld, maar je wordt ook nog eens zeer goed beschermt tegen blessures.

Deze scheenbeschermers bieden de perfecte bescherming, maar zijn bovendien ook nog eens vederlicht van gewicht. Het schild vormt de contouren van jouw scheenbeen waardoor je het gevoel hebt dat je niet eens scheenbeschermers draagt. Tot het moment dat je een harde trap krijgt en je dit wel weer beseft. Jouw scheenbeen is beschermd en nadat je op bent gestaan, kun je weer lekker verder voetballen. Aan de binnenkant is er demping aangebracht, wat ook nog eens zelfstandig vocht kan afvoeren waarmee jouw scheenbeschermers altijd lekker droog blijven. De kousen zorgen ervoor dat tijdens de wedstrijd alles keurig op zijn plek blijft zitten. Kortom, dit zijn scheenbeschermers van wereldklasse.

Adidas Ever Pro Scheenbeschermers Zwart Wit

Adidas draait al tientallen jaren mee aan de absolute wereldtop als het gaat om voetbalschoenen en accessoires zoals scheenbeschermers. Door gebruik te maken van testvoetballers weten ze precies waar scheenbeschermers aan moeten voldoen. Deze scheenbeschermers van Adidas zijn ook nog eens uitgetest door wereldberoemde voetballers zoals Paul Pogba. Spelers van zijn kaliber, die week in week uit zware duels uit moeten vechten, stellen hele hoge eisen aan scheenbeschermers. Deze Adidas Ever Pro Scheenbeschermers uitgevoerd in zwart en wit hebben zijn goedkeuring gekregen. En dat zegt wat. De scheenbeschermers hebben een gesplitste voorplaat en zijn voorzien van handige kousen om verschuiving tegen te gaan. Door deze kousen voel je de scheenbeschermers tijdens de wedstrijd vrijwel niet. Hierdoor heb je het gevoel van vrijheid tijdens de wedstrijd, maar bent gelijktijdig uitstekend voorbereid op harde overtredingen op jouw scheenbeen. Bestel gelijk een paar Adidas voetbalschoenen bij je Adidas scheenbeschermers.