Selecteer een pagina

Arsenal trainingspakken

Ben jij fan van de club Arsenal? Bij De Voetbalschoenen Expert ben je aan het juiste adres voor je Arsenal trainingspak. Een Arsenal trainingspak is heerlijk om te dragen tijdens je voetbaltraining of in je vrije tijd. Wij hebben een groot aanbod aan Arsenal trainingspakken. Vergelijk hier prijzen en modellen zodat je altijd de beste keuze maakt.

Bekijk ook trainingspakken van andere clubs; PSG trainingspakken | Ajax trainingspakken | Real Madrid trainingspakken | Barcelona trainingspakken | Chelsea trainingspakken | Dortmund trainingspakken

 

 

Trainingspak van Arsenal is multifunctioneel

De Londense club Arsenal behoort tot de absolute wereldtop. De club met de bijnaam ‘The Gunners’ werd in 1886 opgericht door arbeiders van de wapenfabriek. In 1983 trad Arsenal toe tot de Football League, op dat moment werd de naam veranderd van Dial Square naar Whoolwich Arsenal. Vanaf 1919 heeft Arsenal onafgebroken in de hoogste Engelse divisie gespeeld. Daarmee is deze club overigens recordhouder, andere clubs verbleven één of meerdere jaren in een lagere divisie. In de loop der jaren heeft Arsenal grote sterren in huis gehad, waaronder Thierry Henry en Dennis Bergkamp.

Trainer Arsène Wenger is wereldberoemd geworden tijdens zijn periode bij Arsenal. Deze trainer stond bekend om zijn tactisch vernuft, waarmee hij vele successen boekte. Als dank werd er een standbeeld van hem bij het stadion van Arsenal geplaatst. Meer dan 20 jaar was Wenger trainer van Arsenal. Deze voetbalclub is inspirerend, legendarisch en kent een rijke historie. Een prachtige club om fan van te zijn, om in je hart mee te dragen. Er is niets mooiers dan om deze clubliefde te uiten dan door het dragen van een trainingspak van Arsenal. Trainingspakken van Arsenal zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heerlijk om te dragen. Ideaal om mee te sporten, maar zeker ook om gewoon lekker thuis te dragen als comfortabel kledingstuk.

Voel jezelf een Arsenal speler

Als je een trainingspak draagt van Arsenal krijg je hetzelfde gevoel als Robin van Persie in zijn tijd bij deze Engelse topclub. Hij speelde maar liefst acht seizoenen voor Arsenal en groeide in de loop der jaren uit tot een absolute publiekslieveling. Dat geldt ook voor Thierry Henry, die in 2003 werd uitgeroepen tot de beste speler van Engeland. Hij maakte meer dan 200 doelpunten voor deze sympathieke voetbalclub uit London.

Ook een Nederlandse speelster maakte de overstap naar Arsenal, namelijk Vivianne Miedema. Miedema maakte direct naam en werd uitgeroepen tot de beste speelster van de Engelse competitie. Het is niet zo gek dat veel voetbalfans dol zijn op Arsenal en ook graag hier een trainingspak van willen dragen. Ten eerste omdat het je hiermee de clubliefde optimaal kan tonen aan je omgeving, ten tweede omdat het ook gewoon een heerlijk trainingspak is om te dragen. Kortom, dit trainingspak is een absolute aanrader voor iedere fan van Arsenal.

Arsenal ZNE Trainingspak

Je net zo voelen als Dennis Bergkamp, het stadion van Arsenal binnenlopend, met al die tienduizenden fans om je heen. Even heerlijk een balletje hooghouden, met al die liefhebbers van het pure voetbalspel die naar je kijken. Dat gevoel kun je nu ervaren met dit trainingspak van Arsenal. Als fan van deze Londense topclub wil je natuurlijk aan de wereld om je heen laten zien dat je hier fan van bent. Met dit fabelachtige trainingspak sla je hiermee twee vliegen in één klap; je draagt je clubliefde uit, maar haalt er ook nog eens een geweldig kledingstuk mee in huis.

Want het pak is van hoogwaardig materiaal gemaakt, waardoor je er lang plezier aan zult beleven. Op de linkerborst vinden we het embleem van Arsenal. Op de rechterborst vinden we het bekende Adidas logo terug. Op de mouwen zijn die typische, klassieke Adidas strepen aangebracht. Het trainingspak wordt volledig geventileerd waardoor je altijd een fris en schoon gevoel houdt. Dit is een trainingspak waar je jezelf comfortabel in voelt en waarin je vol trots rond zal lopen.

Adidas Arsenal Presentatie Trainingspak Rood Blauw

Veel kinderen zijn fan van Arsenal. Ze zijn dol op het sprankelende voetbal van deze Engels club, de wereldsterren die er voetballen en het imposante stadion. Ook voor kinderen heeft Adidas een Arsenal trainingspak op de markt gebracht, waarmee ook zij hun liefde voor deze Engelse topclub kunnen tonen. Kinderen kunnen hier heerlijk in trainen, maar dit pak ook gewoon lekker thuis dragen. En waar je ook naar toegaat in de wereld, dit trainingspak zullen ze overal herkennen.

Los van de clubliefde die je ermee uit kunt stralen, is het ook nog eens gewoon een prima trainingspak. Ten eerste door het hoogwaardige materiaal, ten tweede door de slimme details die eraan toegevoegd zijn. Zoals de lange ritssluiting waarmee je altijd zelf de temperatuur kunt regelen. De broekspijpen zijn voorzien van ritsen, waardoor je deze snel uit kunt trekken. Ideaal als je snel in je korte broek door wilt trainen. De broek sluit prima aan en is erg comfortabel. Heerlijk om in trainen, geweldig om te dragen. Dit is een trainingspak waar je veel plezier aan zult beleven. Bestel direct jouw eigen Arsenal trainingspak.