Selecteer een pagina

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen van Nike, PUMA en Adidas vind je hier! Als keeper moet je kunnen vertrouwen op je handschoenen. Ze moeten lekker zitten en voldoende grip bieden. Hier vind jij de handschoenen die jij zoekt. De beste merken, in alle uitvoeringen en kleuren!

Bekijk keepershandschoenen per merken; Nike keepershandschoenen | Adidas keepershandschoenen | Puma keepershandschoenen | Uhlsport keepershandschoenen | Aviata keepershandschoenen | Stanno keepershandschoenen

Goede keepershandschoenen geven vertrouwen

Handschoenen zijn voor een keeper erg belangrijk. Ze kunnen het verschil maken tussen het winnen van een wedstrijd of juist net niet. Bijvoorbeeld als er met regenachtig weer een bal uit lucht geplukt moet worden. Goede keepershandschoenen bieden voldoende grip en geven je altijd het vertrouwen dat je zo’n bal uit de lucht kunt plukken. Waardoor je de punten voor je team binnen kunt halen. Dit zijn mooie momenten waar je het als keeper allemaal voor doet. Je wordt een betere keeper door veel te trainen, maar zeker ook door goed keepershandschoenen te dragen.

Keepershandschoenen kopen

Veel keepers hebben zowel een paar handschoenen voor de training als voor de wedstrijden. Hierbij wordt vaak gekozen voor duurzame foam bij de trainingshandschoenen, deze gaan hierdoor namelijk langer mee. Zachtere foam vinden we in de wedstrijdhandschoenen, deze bieden optimale grip. Voor jezelf is het belangrijk om af te wegen hoe lang je met de handschoenen denkt te doen en hoeveel grip je wilt hebben tijdens de wedstrijden. Daarnaast zijn er verschillende soorten handschoenen. Waarbij de modernste keepershandschoenen tegenwoordig meer lijken op normale handschoenen. De ouderwetse, grote handschoenen zie je niet veel meer. Keepers stellen tegenwoordig hogere eisen aan de keepershandschoenen. Denk hierbij aan een betere pasvorm, licht van gewicht, flexibiliteit en meer comfort. Kortom, de beste keepershandschoenen voor jou zijn de handschoenen die voldoen aan jouw eisen en wensen!

Handschoenen voor een keeper

Voor een keeper zijn handschoenen enorm belangrijk. Ze moeten goed aanvoelen, je moet erop kunnen vertrouwen en ze moeten er ook nog eens goed uitzien. Daarnaast is het ook verstandig om als beginnende keeper jezelf eerst goed te leren kennen. Door te trainen kom je erachter wat voor keeper je bent en wat de beste keepershandschoenen voor jou zijn. Iedere keeper heeft een unieke stijl. De ene keeper valt bijvoorbeeld weer net even anders dan de andere keeper. En dat zorgt weer voor verschillende slijtplekken op de handschoenen.

Waar bij jou de grip zou moeten zitten op jouw handschoenen wordt dan ook bepaalt hoe jij specifiek valt na een redding. Maar ook hoe jij afzet met je handschoenen als je weer gaat staan. Er zijn keepers die houden van handschoenen die lekker zitten en niet al te zwaar zijn. Zij geven de voorkeur aan flexibiliteit en pasvorm. Andere keepers houden wat meer van grotere, dikke keepershandschoenen. Voor beide keepers is er voldoende keuze. Ook zijn er voldoende goedkope keepershandschoenen verkrijgbaar. Ideaal als je net begint met keepen of als je een extra paar wilt hebben voor de trainingen.

Handschoenen en kunstgras

Op kunstgras zouden je keepershandschoenen sneller kunnen slijten. Dit doordat de keepershandschoenen in aanraking komen door de harde ondergrond. Je kunt hier overigens op trainen. Door jezelf aan te leren hoe je op een juiste manier kunt vallen en weer op kunt staan. Ook het afzetten op je handschoenen tijdens het opstaan, kun je aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds af hoeft te zetten met je handschoenen, hierdoor slijten je handschoenen minder snel. Ook kun je natuurlijk hulp inroepen van een ervaren keeperstrainer die je dit ook prima kan leren. De beste keepershandschoenen voor jou zijn erg afhankelijk van jouw persoonlijke stijl.

Nike Vapor Grip 3 keepershandschoenen

Nike neemt de uitrusting voor keepers serieus. Dat laten ze duidelijk zien met de Nike Vapor Grip 3. Deze schitterende handschoenen zijn uitgevoerd in stijlvol zwart met wit. Een prachtige kleurcombinatie waarmee je als keeper trots het veld op kunt lopen. De handschoenen zijn voorzien van foam met ACC technologie. Hiermee heb je altijd perfecte grip op de bal en kun je harde afstandsschoten gemakkelijk pareren. Dat is het allerbelangrijkste voor een keeper; altijd kunnen vertrouwen op je materiaal. En of het nu hard regent, of dat het veld modderig is, met deze handschoenen heb je altijd en overal grip. De polsband met klittenband geeft je de mogelijkheid om de handschoenen lekker strak aan te trekken. Daarnaast zijn de handschoenen voorzien van stretchstof. Wat een vrij gevoel geeft tijdens het keepen.

PUMA FUTURE Grip 5.1 keepershandschoenen

PUMA laat zien met deze handschoenen tot de absolute wereldtop te behoren als gaat om keepersuitrusting. Ten eerste is er die geweldige uitstraling van deze keepershandschoenen. De klassieke voetbalkleur zwart wordt hier afgewisseld met gedurfd geel. Een bijzondere kleurencombinatie die goed uitpakt. Handschoenen die je qua kleurencombinatie niet veel ziet op de velden, maar wat jou als keeper juist zo uniek maakt. Keepershandschoenen kopen wordt wel erg gemakkelijk gemaakt door PUMA op deze manier. De beste keepershandschoenen die je maar kunt wensen en niet alleen prachtig om te zien, ook nog eens gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je hebt een rits bij de polsen waarmee je de handschoenen strak aan kunt trekken. Hiermee glijden de handschoenen niet zomaar uit, wat je een gevoel van controle geeft. De handschoenen zijn voorzien van uitstekende grip wat je als keeper veel vertrouwen geeft. De gebreide backhand zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Kortom, de ideale handschoenen voor de keeper die houdt van stijl en kwaliteit.

PUMA FUTURE Grip 5.1 Zwart keepershandschoenen

Futuristisch. Opvallend en bijzonder. Dat zijn deze handschoenen van PUMA zeker. Het is gedurfd om hiermee het veld te betreden, maar je laat als keeper wel zien dat je er staat. Dat je zelfvertrouwen hebt. Met een rits bij de polsen en een gebreide backhand voor maximale bewegingsvrijheid, biedt Nike keepers veel mogelijkheden om de handschoenen persoonlijk af te stellen. De ene keeper houdt van strak, de ander juist weer van wat lossere handschoenen. Keepershandschoenen kopen is iets wat je zorgvuldig wilt doen en bewust. Voor wie gaat voor opvallende handschoenen van topkwaliteit, doet zichzelf een plezier met deze PUMA FUTURE 5.1 Zwart. Voor de keeper die houdt van uitstraling, kwaliteit en controle.

Merk

Kleur