Selecteer een pagina

PUMA King voetbalschoenen

De bekendste voetbalschoenen collectie van PUMA zijn de PUMA King voetbalschoenen. Dit klassieke model is al jaren de vaandeldrager van PUMA en wordt door vele voetballers gebruikt. Bekijk onderstaand alle King modellen of kies voor de andere collecties van PUMA zoals de; Future en One

PUMA King

Eusebio speelde er zijn allerbeste wedstrijden op. Deze wereldvoetballer uit Portugal werd ook wel ‘de zwarte parel’ genoemd. Geroemd om zijn snelle acties, weergaloze goals en balcontrole. Op het veld noemde ze hem ook wel ‘de zwarte panter’. Eusebio was een schitterende voetballer en droeg zijn PUMA King voetbalschoenen vol trots. Wie ook hield van PUMA King en hierop speelde, was Pele. Deze voetballer, die door velen gezien wordt als de beste voetballer aller tijden, bewees dat deze voetbalschoenen de beste schoenen waren waarop je kon voetballen.

De klassieke schoen ‘met de witte lip’ werd wereldberoemd en veroverde de markt. Zeker toen Johan Cruyff ook op PUMA Kings ging voetballen kreeg Nederland de smaak te pakken. Onze Johan Cruyff, zonder twijfel de beste voetballer die Nederland ooit heeft voortgebracht. En als er iemand hoge eisen stelde was het wel Johan Cruyff. Kritisch als altijd, ook op zijn voetbalschoenen. Ze moesten lekker zitten, lekker lopen en lekker schieten. En dat deden de PUMA Kings. En nog steeds. En hoe. PUMA laat bijvoorbeeld met de KING-pro en de KING-top voetbalschoenen zien tot de absolute wereldtop te behoren als het gaat om voetbalschoenen. Schoenen waar Eusebio, Pele en Cruyff ongetwijfeld morgen zo weer op zouden gaan voetballen.

King-top

PUMA heeft deze lijn niet voor niets ‘King’ genoemd. De koning onder de voetbalschoenen. En dat mogen ze zeker worden genoemd. Bijvoorbeeld de King-top lijn is van uitzonderlijk hoog niveau. Deze lijn is trouw aan het origineel gebleven met zijn leren bovenkanten, door dit leer zo bovenop te verwerken hou je de perfecte balcontrole. De tong is omgevouwen en hierop staat het PUMA No.1 logo mooi afgebeeld. Dit maakt de schoen ook erg strak om te zien. Bijvoorbeeld het model KING Top FG Football Boots uitgevoerd in wit en zwart is een prachtige voetbalschoen van PUMA. Deze uitvoering heeft een zool die geschikt is om op harde ondergronden goed uit de voeten te kunnen.

PUMA King Pro

Als je gaat voor voetbalschoenen waarin je jezelf echt een profvoetballer kunt voelen, dan is de Pro lijn van PUMA een absolute aanrader. Een klassieke schoen met een kalfsleren bovenwerk. PUMA King vindt zijn oorsprong op het voetbalveld, bedacht en verbetert door voetballers. Dat zie je in deze lijn ook echt terug. De King Pro heeft een ultieme pasvorm en zit daardoor als gegoten. Een model die heel goed uit de voeten kan op zachte ondergronden. De aluminium noppen geven deze voetbalschoenen nog een extra bijzonder tintje. De PUMA King Pro SG uitgevoerd in zwart, wit en goud is een zeer speciaal model. Deze kleuren combineren de schoonheid van wit, het zwart van het klassieke voetbal en het goud van de overwinning. En dat ook nog eens in de juiste tinten en in de perfecte verhoudingen uitgevoerd. Prachtig model waarmee je laat zien dat je er echt voor wilt gaan.

Tijdloos bijzonder

Diego Armando Maradonna speelde ook op PUMA Kings. Sluit je ogen en neem een aantal acties in gedachten van deze Argentijnse grootmeester. Slalommend tussen verdedigers door, zijn onnavolgbare bewegingen en weergaloze goals. Daarvoor moet je echt wel goede voetbalschoenen aan je voeten hebben. Schoenen die je qua uitstraling het gevoel geven onoverwinnelijk te zijn. Maar daarnaast moeten ze natuurlijk ook gewoon goed zitten. PUMA ontwikkelt de PUMA King continue. Luistert naar de meningen van voetballers. Past nieuwe technologieën toe en test constant zijn nieuwe modellen.

De schoen is gemaakt van mooi soepel kalfsleer wat heerlijk zacht aanvoelt en zichzelf om je voet heen kneedt. Een heerlijk gevoel waardoor je het gevoel hebt één te zijn met de schoen. Hierdoor beweeg je gemakkelijker over het veld en voel jezelf vrij. Doordat je stabieler in je schoen zit is de kans op blessures ook minder groot. De zoolplaat die gebruikt wordt is aangepast naar een RAPIDSPRINT zoolplaat. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een externe hielkap om nog meer stabiliteit te creëren. De zool is gemaakt van licht en flexibel Pebax materiaal. De gedachte achter de zool is duidelijk; snelheid en comfort bieden. En daar zijn ze in geslaagd bij PUMA. En niet alleen de zool is geslaagd, deze hele huidige collectie van PUMA King is geslaagd. De PUMA King blijft bijzonder. Nu en voor altijd. Naast deze lijn biedt PUMA nog een aantal prachtige collecties aan op het gebied van voetbalschoenen. Kijk ook eens naar de lijnen Future en One van PUMA.

 

 

 

Kleur