Selecteer een pagina

Keepersbroeken

Een keeper moet kunnen vertrouwen op zijn keepersbroek. Want als keeper wil je altijd en overal kunnen duiken en zweven, zonder dat je hierbij blessures oploopt. Hieronder vind je keepersbroeken van verschillende merken, in diverse kleuren en uitvoeringen. Keepersbroeken die je goed zullen beschermen.

Bekijk ook keepershandschoenen; Adidas keepershandschoenen | Nike keepershandschoenen | Puma keepershandschoenen | Uhlsport keepershandschoenen | Aviata keepershandschoenen | Stanno keepershandschoenen

Keepersbroek voor bescherming en comfort

Als keeper kun je punten pakken voor je team. Bijvoorbeeld door in de laatste minuut van de wedstrijd nog een bal uit de kruising te tikken. Of bij een corner een bal hoog uit de lucht te plukken, waarna je stijlvol op de grond terechtkomt. Situaties waarin je altijd moet kunnen vertrouwen op je kleding. Want als je na een duik op de grond valt, wil je niet geblesseerd raken. Daarom is je keepersbroek, als onderdeel van je keepersoutfit, erg belangrijk. Een keepersbroek kopen is dan ook iets om goed voorbereid te doen. Weeg hierin alle zaken mee, die voor jou belangrijk zijn.

Bescherming

Keepersbroeken zijn voorzien van speciale padding of foam. Dit materiaal wordt bij keepersbroeken aangebracht om je als keeper optimaal te beschermen. Ten eerste als je neerkomt na een duik, maar zeker ook als je bijvoorbeeld een trap krijgt. Denk hierbij aan een spits die alleen op je afkomt. Net als hij de bal even iets te ver voor zich uitspeelt, ga jij ervoor liggen. Een prachtige redding natuurlijk, maar niet zonder gevaar. Want deze spits is nog in de loop en zal zijn laatste stap in de richting van jouw lichaam zetten. Hierbij kan het gebeuren dat je onbedoeld een trap krijgt, waar je geblesseerd van kunt raken. Een goede keepersbroek biedt bij dergelijke acties de juiste bescherming, zodat je na het vallen of een trap, niet geblesseerd zult raken.

Geef persoonlijk tintje aan je keepersbroek

Of je nu een keepersbroek zoekt voor een kind, of voor jezelf; geef er een persoonlijk tintje aan. Een keepersbroek kopen is een uitdaging op zich, want er valt heel veel te kiezen. Je kunt namelijk onder andere kiezen voor een lange of een korte keepersbroek. Een korte keepersbroek lijkt aantrekkelijk, zeker met mooi weer, maar is niet zonder gevaar. Want bij een korte keepersbroek, ben je dus op een aantal plekken als keeper niet beschermd. Ben je op zoek naar een keepersbroek voor een kind? Kies dan altijd voor een lange broek, dit om je kind optimaal te beschermen. Op het gebied van stijl en kleur valt er ook veel te kiezen, waarmee je een persoonlijk tintje aan jouw keeperskleding mee kunt geven. Sommige keepers houden ervan om gezien te worden tijdens de wedstrijd. Sommige keepers dragen bijvoorbeeld een felrood keepersshirt, om de spits te waarschuwen dat er een zelfverzekerde keeper onder lat staat. 

Adidas Tierro Keeperbroek Zwart

Adidas heeft niet voor niets Messi onder contract staan. Daarmee geven ze aan alleen voor het allerbeste te willen gaan. En niet alleen qua uitrusting voor voetballers, maar zeker ook voor keepers. Een keepersbroek voor een kind kopen word je door Adidas wel erg gemakkelijk gemaakt. Want deze Adidas Tierro Keepersbroek Zwart voldoet aan alle eisen die je maar aan een keepersbroek kunt stellen. Ten eerste is het een broek met een prachtige uitstraling. Klassiek zwart, met prachtige Adidas strepen erop. Ten tweede is de broek voorzien van beschermende voering op de heupen en de knieën waarmee je zeker weet dat je met een gerust hart kunt duiken. Een bal uit de lucht plukken bij een corner, is met deze broek geen enkel probleem. Je zult zacht vallen, waardoor je meer risico’s durft te nemen. Ten derde is het ook nog eens een broek die prima ademt, waardoor je transpiratievocht direct wordt afgevoerd. Hiermee blijf je als keeper altijd fris onder de lat staan, negentig minuten lang. De broek is voorzien van een elastische tailleband met trekkoord, waarmee je zelf bepaalt hoe strak je de broek wilt hebben. Kortom; de perfecte keepersbroek.

Adidas Tierro13 3-4 keepersshort

Deze driekwartsbroek van Adidas geeft je als keeper een vrij gevoel. Juist dat kleine stukje zonder kleding, geeft je als keeper gevoelsmatig veel meer bewegingsvrijheid. Daarnaast is deze broek voorzien van een dikke beschermde voering op de heupen, waardoor je altijd beschermd wordt. Komt er een spits alleen op je af, vliegt er een bal richting de kruising of een wordt er een hoge voorzet gegeven? Ga ervoor, duik er heen, weet dat je beschermd wordt door deze keepersbroek. Een keepersbroek kopen die geschikt is voor in de lente en de zomer? Deze driekwartsbroek houd je fris en luchtig. Het materiaal van de broek zorgt ervoor dat transpiratievocht constant wordt afgevoerd. De elastische tailleband geeft je de mogelijkheid om deze broek zo in te stellen zoals jij dit prettig vindt. Zoek direct jouw keepersbroek uit.

Kleur