Selecteer een pagina

Adidas voetbalschoenen

Bij De Voetbalschoenen Expert hebben we een groot assortiment aan Adidas voetbalschoenen. We hebben altijd de nieuwste collectie tegen scherpe prijzen. We hebben modellen als; Mundial, Gloro, Predator, Nemeziz, en Adidas X. Vergelijk Adidas voetbalschoenen bij meerdere aanbieders, zo vind je altijd de juiste voetbalschoen voor de beste prijs.

Voetbalschoenen Adidas

Voetbalschoenen van Adidas zijn de afgelopen jaren alleen maar beter en geavanceerder geworden. De designers van Adidas voetbalschoenen hebben geanalyseerd hoe voetballers het meest kunnen halen uit hun voetbalschoenen. Hiervoor sprak Adidas met professionele topvoetballers om hun ervaringen op het veld te delen. Met als resultaat dat Adidas uiteindelijk de perfecte Adidas voetbalschoenen hebben ontworpen. De bekendste voetballer die op Adidas voetbalschoenen speelt is natuurlijk Lionel Messi. Hij heeft zelfs zijn eigen model Adidas voetbalschoen.

Adidas modellen

Vandaag de dag zijn er vele modellen Adidas voetbalschoenen. In ons assortiment hebben we een groot aantal adidas voetbalschoenen. De volgende modellen zijn in onze shop te bestellen; 11Pro, Adizero, Messi, Mundial, Nitrocharge en Predator. Al deze Adidas voetbalschoenen hebben hun eigen karakter en eigenschappen. Bekijk dus goed welke voetbalschoen het best bij jou past.

De Adidas 11Pro zijn een van de lichtste voetbalschoenen op de markt, ze zijn maar met hun 250 gram. De voorkant is extra verstevigd hierdoor heb je een betere controle over de bal. Deze kenmerken merk je meteen als je de Adidas 11Pro voetbalschoenen aan doet.

In 2004 kwamen de Adidas Adizero voetbalschoenen uit. Ben jij op zoek naar een paar voetbalschoenen die jouw sneller en beter maken dan is zijn de Adizero zeker een paar voetbalschoenen voor jou. Topvoetballers als Lionel Messi en Robin van Persie spelen ook op deze voetbalschoenen.

De Adidas Copa Mundial zijn voetbalschoenen die zich precies aanpassen aan jouw voeten en altijd comfortabel zitten. Dit Adidas model wordt met recht een van de klassiekers van de Adidas voetbalschoenen genoemd.

Daniele De Rossi, Dani Alves en Lavezzi hebben één ding gemeen – ze spelen namelijk alle drie op de Adidas Nitrocharge voetbalschoenen. Wil jij maximale balcontrole op het veld? Kies dan de adidas Nitrocharge voetbalschoenen.

Adidas Predators zijn één van de beste voetbalschoenen ooit gemaakt, dit is dan ook het bekendste Adidas model. Het nieuwste model Predators is gemaakt met Adidas SL rubber, hierdoor heb je meer balcontrole.

Adidas voetbalschoenen kopen?

Wil jij een paar Adidas voetbalschoenen kopen? Weet je welk model bij je past en wat je maat is?  Wacht dan niet langer en bestel hier snel een eenvoudig je eigen paar Adidas voetbalschoenen. We hebben ook Adidas zaalvoetbalschoenen en Adidas kunstgrasschoenen.

Collectie

Kleur