Selecteer een pagina

Umbro voetbalschoenen

Vergelijk Umbro voetbalschoenen van meerdere grote voetbalshops. Zoe kies je altijd de juiste en goedkoopste voetbalschoen. Liever een andere merk? Bekijk dan andere merken zoals; Nike, Adidas, PUMA en  New Balance.

 

Vergelijk alle Umbro voetbalschoenen;

Umbro voetbalschoenen blijven dicht bij de oorsprong

Voetbal is volgens velen geboren in Engeland. Hier werd in de Middeleeuwen namelijk al gevoetbald en veel mensen werden meteen verliefd op deze prachtige sport. Het werd zelfs zo populair dat het zelfs verboden werd door de machthebbers destijds om te voetballen. Doordat zoveel mensen zich met voetbal bezighielden, werd er tekort aandacht besteed aan de, in de ogen van de machthebbers, veel belangrijkere zaken. Maar deze liefhebberij was niet meer te stoppen en was allang aan een opmars begonnen. In Engeland, het land van de oorsprong van het voetbalspel, vinden we een sportmerk van wereldformaat; Umbro, gevestigd in Manchester. Deze wereldberoemde fabrikant van sportuitrusting, waaronder voetbalschoenen, is actief in meer dan 90 landen.

Al meer dan honderd jaar bestaat Umbro al en ze hebben al vele successen behaald. Bijvoorbeeld in 1934 won Manchester City de FA cup in een Umbro tenue, in 1966 werd Engeland wereldkampioen in een shirt van Umbro. Tegenwoordig spelen onder andere PSV, Werder Bremen en de Blackburn Rovers in de uitrusting van Umbro. Kortom, een merk met een enorme staat van dienst en een prima reputatie. De voetbalschoenen van Umbro behoren tot de beste ter wereld. In de afgelopen honderd jaar is Umbro altijd blijven innoveren. Nieuwe technologie blijven inzetten. Dat heeft ervoor gezorgd dat voetbalschoenen van Umbro zo enorm geliefd zijn onder veeleisende voetballers.

Umbro Medusae III Elite SG – Zwart / Wit

Deze voetbalschoenen van Umbro laten zien dat eenvoud ook sierlijk kan zijn. Het klassieke zwart in combinatie met het schitterende Umbro-logo maakt deze voetbalschoen bescheiden en stijlvol tegelijk. Maar naast uiterlijke schoonheid staat deze Umbro voetbalschoen ook voor kwaliteit. Het kangoeroeleer is heerlijk zacht waardoor het heel fijn spelen is op deze schoen. De constructie bevat geen naden waardoor er vrijwel geen water binnen kan komen in de schoen. Dit geeft je als voetballer een voorsprong als het regent, jouw voeten blijven heerlijk droog. Deze schoen bevat geen veters waardoor de pasvorm altijd gestroomlijnd blijft. Als je een pass geeft, of op doel schiet, hoef je nooit bang te zijn dat de bal afwijkt door je veters. Bijvoorbeeld als je de bal effect mee wil geven, is het belangrijk dat dit precies gebeurt. Met deze voetbalschoenen van Umbro kun je daarop vertrouwen. Dit geeft je als voetballer zelfvertrouwen.

Umbro UX Accuro III Pro FG – wit/paars

Een opvallend model voetbalschoen van Umbro is de Umbro UX Accuro III Pro FG – wit / paars. Het model is geheel wit en is voorzien van het logo van Umbro, in paars uitgevoerd. Het laat zien dat Umbro niet alleen kwalitatief is doorontwikkeld, maar ook op het gebied van schoonheid meedraait aan de absolute wereldtop. Deze schoen is voorzien van D30-technologie waarmee Umbro zorgt voor een nog betere demping. Het is een voetbalschoen die staat voor comfort waarmee het heerlijk voetballen is. Deze schoenen doen wat jij in je hoofd hebt. En of dit nu een subtiele pass is of een sliding op een nat veld, deze voetbalschoenen van Umbro zullen het met gemak uitvoeren. Al met al een prima voetbalschoen voor de veeleisende voetballer die dicht bij de oorsprong wil blijven.