Selecteer een pagina

Adidas keepershandschoenen

Ben je op zoek naar de beste keepershandschoenen? Op onze website vind je een grote collectie Adidas keepershandschoenen. Vergelijk prijzen en modellen bij verschillende aanbieders. Zo kies je altijd de juiste Adidas keepershandschoenen.

Bekijk ook keepershandschoenen van andere top merken; Nike keepershandschoenen | Puma keepershandschoenen | Uhlsport keepershandschoenen | Aviata keepershandschoenen | Stanno keepershandschoenen

Adidas keepershandschoenen bieden grip en bescherming

Een keeper moet kunnen vertrouwen op zijn keepershandschoenen. En of het nu heet is, koud of het stroomt van de regen;  keepershandschoenen moeten altijd betrouwbaar zijn. Adidas weet dit als geen ander. Dit wereldmerk draait al jaren mee aan de top en brengt alleen de allerbeste producten op de markt. Adidas werd in 1949 opgericht in Duitsland en is sindsdien mateloos populair onder sporters. Onder contract van Adidas staan onder andere Paulo Dybala en Paul Pogba. De allergrootste ster is natuurlijk Lionel Messi. Voetballers die stuk voor stuk het uiterste vragen van hun materiaal. En daarom wil Adidas ook zo graag met ze werken. Want van deze input kun je als merk alleen maar beter worden. Op het gebied van keepershandschoenen wil Adidas ook alleen maar de allerbeste input krijgen. En deze input kun je natuurlijk het beste krijgen van de, volgens velen, beste keeper ter wereld; Manuel Neuer.

Adidas laat zich adviseren door Manuel Neuer

Voor de ontwikkeling van de Adidas keepershandschoenen vraagt dit Duitse topmerk advies aan Manuel Neuer. Deze topkeeper is geboren in 1986, is 193 cm lang en heeft een ongekende staat van dienst. Neuer is begonnen bij FC Schalke en is daarna naar Bayern Munchen gegaan. Hij werd in 2014 wereldkampioen met de Duitse ploeg. Met Bayern Munchen won hij onder andere de beker, het landskampioenschap, de Champignons Leage en de wereldbeker voor clubteams. Dat is nog eens speler om onder contract te hebben voor Adidas. Neuer is zo goed geworden door altijd kritisch te zijn op zijn materiaal, om altijd te zoeken naar verbeteringen. Met als doel om steeds betere keepershandschoenen te dragen waarmee hij nog beter kan worden. De samenwerking tussen Neuer en Adidas heeft tot prachtige resultaten geleid waardoor Adidas keepershandschoenen nu tot de beste ter wereld behoren. Kortom, een samenwerking om trots op te zijn.

Adidas keeperhandschoenen

Bij Adidas draait het bij keepershandschoenen om bescherming en comfort voor de keerpers. De handschoenen moeten een goede demping hebben waardoor ze harde ballen op kunnen vangen. Adidas werkt met speciale Fingersave-plaatjes, waarmee jouw vingers extra beschermd worden als er een bal op je handschoenen komt, ook geven ze extra grip op de bal. Het speciale Wrist Control geeft de pols meer bescherming en stabilisatie. Kortom, Adidas weet wat belangrijk is voor keepers en heeft dit tot in de perfectie verwerkt in haar handschoenen.

Adidas Classic FS Keepershandschoenen Wit Zwart

Deze handschoenen van Adidas zijn opvallend. De kleuren felgeel, blauw en rood maken de handschoenen bijzonder en dat is juist wat een keeper is. Het Adidas logo is rood en voorzien van de drie karakteristieke strepen. Deze handschoenen bestaan voor 91% uit polyester, 8% spandex en 1% uit nylon. De handschoenen hebben een prima demping en behouden grip onder alle omstandigheden. Zowel bij droog als bij regenachtige omstandigheden kun je prima keepen met deze handschoenen. En of je nu een bal klemvast wilt pakken, er eentje weg moet boxen of uit de lucht moet plukken bij een corner, met deze handschoenen gaat dit je lukken. Maar daarnaast zijn het ook nog eens handschoenen die je pols prima ondersteuning geven. Een polsband zorgt ervoor dat je de handschoenen naar wens in kunt stellen. Een keepershandschoen van Adidas waar je als keeper blij van wordt.

Adidas Predator PRO keepershandschoenen Geel Blauw Rood

Gemaakt voor de keeper die houdt van controle. Die er staat als het moet gebeuren, vertrouwend op zijn materiaal. En op dit materiaal kun je zeker vertrouwen. Los van de uitstekende kwaliteit van de handschoenen, is het model zeer opvallend te noemen. De kleuren springen meteen in het oog. Een bonte verzameling kleuren, waarbij het geel, rood en blauw er werkelijk vanaf spat. Toch is Adidas erin geslaagd om de bonte verzameling kleur toch als geheel subtiel te houden. In de latex handpalm zijn maar liefst twee soorten foam opgenomen. Hierdoor ben je als keeper verzekerd van prima grip en uitstekende demping. Onder alle omstandigheden kun je rekenen op deze handschoenen.

De handschoenen zitten lekker strak om de vingers, waardoor het lijkt alsof je geen handschoenen aan hebt. Maar dat je dit wel hebt, daar kom je wel achter als er hard een bal op je afkomt. Dan voel je pas de kracht van deze Adidas handschoenen. De demping is uitstekend, ook ideaal om ballen mee weg te boxen en om bij een corner ballen mee uit de lucht te plukken. De rug op de hand sluit prima aan en geeft een flexibel gevoel. Deze handschoenen beschermen ook nog eens extra je knokkels waardoor je vrijuit een bal weg kunt stompen zonder dat je angst hoeft te hebben voor een blessure. Kortom, deze Adidas keepershandschoen geven je als keeper het gevoel wat je nodig hebt onder de lat; namelijk zekerheid en controle. 

Kleur