Selecteer een pagina

Voetbalsokken en kousen

Wij hebben een enorm assortiment aan voetbalsokken en voetbalkousen voor ieder type voetballer. Wil je sokken van een bepaald merk? Bekijk dan alle Nike kousen of Adidas kousen

Voetbalsokken / voetbalkousen

Tijdens het voetbalspel is het belangrijk dat je jezelf vrij kunt bewegen. Dat je jezelf goed voelt en dat je tenue lekker zit. Voetbalsokken vormen ook een onderdeel van je tenue en als je verkeerde sokken aan hebt, kun je hier ongewild veel mee bezig zijn tijdens de wedstrijd of een training.

Bijvoorbeeld als je voetbalkousen steeds afzakken, zul je hier onbewust veel mee bezig zijn. Als er een corner wordt genomen bijvoorbeeld, zie je spelers vaak hun voetbalsokken nog even snel omhoog trekken. Juist die tijd moet je benutten om vrij te lopen, om weg te sprinten van je directe tegenstander. Details maken op zo’n moment het verschil tussen het maken een goal of het optrekken van je voetbalkousen.

Gelukkig hebben de grote sportmerken de laatste jaren veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van voetbalsokken. Hierdoor kun jij de voetbalsokken kopen die goed bij je passen. En of je nu voetbalsokken voor je kind gaat kopen of voor jezelf, er valt tegenwoordig gelukkig veel te kiezen. Daarnaast is er op kleurgebied tegenwoordig ook heel veel te kiezen. Of je nu wilt gaan voor klassieke voetbalkousen in de kleuren zwart of wit of juist voor wat meer bontere kleuren, alles is mogelijk.

Adidas voetbalsokken zijn gemaakt voor de liefhebbers

Als je Messi als boegbeeld en ervaringsdeskundige in je gelederen hebt, mag je daar trots op zijn. Adidas en Messi hebben elkaar gevonden en spreken duidelijk dezelfde taal, namelijk de taal van het voetbal. Messi weet als geen ander dat details kunnen zorgen voor verbetering. Op het gebied van het voetbal zelf, maar zeker ook op het gebied van de voetbaluitrusting.

Messi weet hoe belangrijk is dat voetbalkousen meebewegen, ervoor moeten zorgen dat je scheenbeschermers niet verschuiven en moeten passen bij het hele tenue. Een speler als Messi wordt constant op zijn huid gezeten door tegenstanders. Hierdoor wordt hij regelmatig onderuitgehaald en rolt hij nog weleens over het veld. Als zijn voetbalsokken niet goed zouden zitten, zou hij de hele wedstrijd bezig zijn om deze weer omhoog te trekken. En dat wil de allerbeste speler ter wereld niet. Hij wil zich puur concentreren op het spel en niet op randzaken.

Adidas Voetbalkousen Milano 16 Rood

Prachtige voetbalsokken van Adidas. De kleuren van AC Milan zien we duidelijk terug in deze speciale uitvoering. Het ontwerp van deze sokken is eenvoudig maar zeer functioneel. Het logo van Adidas zien we hier duidelijk terug, zodat je als voetballer laat zien dat je bewust kiest voor dit merk. Er zijn handige openingen in de voetbalkousen gemaakt zodat er voldoende lucht wordt gecirculeerd. Hiermee blijf je als voetballer de hele wedstrijd fris, zonder dat je het gevoel hebt dat je kousen steeds zwaarder worden van het transpiratievocht.

Liiteguard Voetbalkousen PRO-TECH Blauw

Als voetballer moet je jezelf ook af en toe eens wat gunnen. Het is namelijk wel jouw passie en liefhebberij. Dan wil je soms gewoon het allerbeste wat er te krijgen is. Deze voetbalkousen is het beste wat je op voetbalsokken gebied kunt krijgen. Als eerste zien we het schitterende ontwerp. Een hemels donkerblauwe kleur voorzien van witte stukken waarmee er schitterende accenten worden gelegd.

Ten tweede zijn deze voetbalsokken hoogstaand als het gaat om de technische kant. Onder de voet zijn siliconenstippen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je grip houdt en nooit weg kunt glijden. Het SoftAir-materiaal voert transpiratievocht af waardoor je altijd een fris en schoon gevoel houdt. Daarnaast zijn er rond de enkel ook siliconenstippen aangebracht die ervoor zorgen dat je enkel minder snel kan draaien. Hierdoor wordt de kans op een enkelblessure kleiner.

Barcelona Thuiskousen 2019/20 Vapor

Het is heerlijk om de voetbalkousen te dragen van de beste voetbalclub ter wereld. Barcelona spreekt tot de verbeelding. Het stadion, de historie en de topspelers. Daar wil je gewoon bij horen. Deze voetbalkousen van Nike zijn prachtig om te zien. Uiteraard zijn de voetbalkousen uitgevoerd in de clubkleuren van Barcelona.

Daarnaast is duidelijk het Nikelogo voorop de kousen te zien. Naast het schitterende ontwerp zijn deze sokken ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Nike heeft deze voetbalsokken onderop de voet voorzien van materiaal waarmee je niet weg kunt glijden. Dat geldt ook voor de hiel, hier is ook extra antislip materiaal aangebracht wat het glijden van de voetbalsok voorkomt. Ook heeft Nike ervoor gezorgd dat deze sokken in staat zijn om schokken op een juiste manier te verwerken. Bijvoorbeeld als je neerkomt na een kopduel zullen deze sokken je helpen om de landing op de grond te verzachten. Kies nu jouw eigen paar voetbalsokken / voetbalkousen.

Merk

Kleur