Selecteer een pagina

Ajax trainingspak

Kies hier jouw Ajax trainingspak uit. Wij bieden een ruim assortiment Ajax trainingspakken. Keuze uit verschillende kleuren, modellen en prijsklassen. Ajax trainingspakken zijn er voor de echte fans van deze topclub uit Amsterdam. Trainingspakken van Ajax zijn ideaal om in te trainen, maar zeker ook om te dragen in je vrije tijd! Op zoek naar trainingspakken voor kinderen? Bekijk Ajax trainingspak junior.

Bekijk ook trainingspakken van andere clubs; PSG trainingspakken | Chelsea trainingspakken | Real Madrid trainingspakken | Barcelona trainingspakken | Arsenal trainingspakken | Dortmund trainingspakken

Ajax trainingspak voor het ultieme clubgevoel

Meer dan honderd jaar geleden richtte een groep vrienden AFC op, wat staat voor Amsterdamse Football Club. Vanaf de start was de club mateloos populair en kwamen er per week meer fans bij. Tegenwoordig is Ajax één van de populairste voetbalclubs ter wereld. Vanwege de speelstijl, de jeugdopleiding en natuurlijk de vele successen die de club heeft behaald. Talloze keren werd Ajax landskampioen, een aantal karen was de club de beste van Europa en zelfs één keer van de wereld.

Ajax populair onder winnaars

Deze club is populair bij liefhebbers van het voetbal, maar zeker ook bij echte winnaars. Want dat is waar Ajax voor staat; altijd willen winnen. En welke reputatie een tegenstander ook heeft, Ajax gaat altijd uit van eigen kracht. Ze hanteren een speelstijl die uitgaat van balbezit, want alleen als je de bal hebt, kun je een doelpunt maken. Deze speelstijl werd geperfectioneerd toen Johan Cruyff ging voetballen bij de Amsterdamse club. Hij nam de club op sleeptouw en maakte andere spelers beter. Ajax werd wereldberoemd en Cruyff was op dat moment volgens velen de allerbeste speler ter wereld.

Ajax trainingspakken uit clubliefde

Als fan van Ajax ben je trots op je club. En dat is ook terecht, want er is veel om trots op te zijn bij Ajax. Zoals de Johan Cruyff Arena waar de club zijn thuiswedstrijden speelt. Een prachtig, futuristisch stadion die je al vanaf kilometers  afstand kunt zien. Ook kun je als fan trots zijn op de jeugdopleiding. Iedere jonge voetballer heeft de droom om ooit bij Ajax te mogen voetballen. Maar Ajax scout niet alleen in Nederland, overal ter wereld hebben zij scouts rondlopen om juist dat ene talentje eruit te halen. Zelfs in Afrika heeft Ajax zijn eigen voetbalschool. Hier kwam destijds bijvoorbeeld Steven Pienaar vandaan. De jeugd heeft de toekomst bij Ajax en dat laten ze ook jaar in jaar uit op het veld zien.

Trainingspak van Ajax is multifunctioneel

Als je houdt van voetbal en trainen dan is een Ajax trainingspak natuurlijk ideaal. Hiermee laat je zien waar je fan van bent, terwijl je ook nog eens traint in een heerlijk trainingspak. Daarnaast kun je een Ajax trainingspak ook prima thuis dragen als vrijetijdskleding. De trainingspakken van Ajax zijn erg comfortabel, waardoor je er ook prima thuis op de bank kunt relaxen.

Op dagen wanneer de temperaturen nogal kunnen verschillen doordat de zon afwisselend wel of niet schijnt, is een trainingspak ook erg handig. Als je het warm hebt, trek je gemakkelijk je trainingsjas uit, en wordt het weer wat koeler, doe je deze weer aan. Veel mensen houden er ook van om op vakantie een trainingspak te dragen, het pak voelt namelijk heerlijk vrij aan. Heerlijk om te dragen als je veel kilometers moet rijden om op je bestemming te komen. En als je onderweg bent, kan iedereen zien dat jij fan bent van Ajax.

Ajax Trainingspak Presentatie Senior

Ajax heeft in samenwerking met Adidas dit prachtige trainingspak ontwikkelt. En dat is te zien! Want dit trainingspak van Ajax haalt het beste in zowel Adidas als Ajax boven. De uitstraling van het pak is typisch Ajax; aanvallend en stijlvol. Daarnaast kun je met dit trainingspak rekenen op de pure kwaliteit van het merk Adidas. Ajax trainingspakken worden overigens altijd met de grootste zorg samengesteld, waarbij er hoge eisen worden gesteld aan het materiaal.

Dit trainingspak wordt gedragen door de spelers voor en na de wedstrijden. Dat maakt dit trainingspak ook meteen zo bijzonder. Je weet als je het draagt, dat de spelers precies hetzelfde pak dragen. Dit trainingspak is uitgevoerd in de kleuren zwart en blauw, daarnaast vinden we een aantal oranje details terug. Erg handig zijn de twee voorzakken in het jack, wat ideaal is om even wat in op te bergen. Als je het pak thuis draagt, is het handig om bijvoorbeeld je telefoon in op te bergen. Tijdens de training is het ideaal om bijvoorbeeld je muts en handschoenen in kwijt te kunnen.

Zowel de broek als het jack hebben een rits. Hiermee bepaal je altijd je eigen temperatuur. Het logo van Ajax vinden we op de linkerborst, aan de rechterkant op de borst vinden we het logo van Adidas. Bovendien wordt dit pak prima geventileerd, door het mesh materiaal wat wordt gebruikt. De pasvorm is strak maar comfortabel. Ideaal om in te trainen, maar ook om in je vrije tijd te dragen. Het pak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat goed is voor de toekomst van onze aarde. Kortom, een ideaal kledingstuk om aan te schaffen voor de echte Ajax fan. Kies direct jouw eigen Ajax trainingspak uit.

Kleur