Selecteer een pagina

Adidas Gloro voetbalschoenen

De Adidas Gloro hebben een klassieke look en zijn voetbalschoenen van topkwaliteit. De voorkant van de Gloro voetbalschoenen is van zacht kangoeroeleer gemaakt. Hierdoor krijg je meer balcontrole tijdens het voetballen. De Adidas Gloro voetbalschoenen zijn te bestellen in 6 verschillende kleuren. Ben jij op zoek naar een paar betrouwbare voetbalschoenen dan is de Adidas Gloro iets voor jou. Bekijk de Gloro collectie hieronder.

De Adidas Gloro

De Adidas Gloro is een moderne kijk op de traditionele en iconische voetbalschoen. Het heeft een traditioneel schoen ontwerp dat is gericht op moderne voetballers. Adidas heeft het beste van twee kanten genomen en de ultieme mix gecreëerd voor de traditionele en moderne voetbalschoen liefhebber. Het is daarnaast gemaakt van duurzame en stevige materialen. Het heeft zoals je misschien al ziet bij de Gloro 2015, de tong terug gebracht. De tong is een van de meest iconische elementen van de voetbalschoen en past goed bij het algemene design van de Gloro 2015 schoen. De schoen ontwerpen hebben stevig k-leer met synthetisch leer voor de midden voet gecombineerd om zo zachtheid met stabiliteit te creëren. Het 11pro comfort frame geeft daarnaast de drager een comfortabel en stabiel gevoel tijdens het voetballen.

Klassiek model Adidas Gloro

Met de Gloro heeft Adidas een traditionele schoen gecombineerd met moderne technieken en technologie voor een betaalbare en realistische prijs. Het is een unieke en prachtige schoen te noemen die beschikbaar is in verschillende kleuren zoals zwart, silver, solar groen en solar blauw. De perfecte kleuren voor een schoen dat een prachtig traditioneel en stabiel ontwerp heeft. Perfect dus voor de speler die graag comfort en vertrouwen in een schoen zien. Voornamelijk als je harde velden speelt zul je profijt van deze schoen hebben. De tong kun je gemakkelijk over de vetersluiting vouwen en daardoor hoef je je niet over losse veter zorgen te maken. De ronde kort en effectieve noppen geven de speler extra grip tijdens het manoeuvreren op het veld. De Adidas Gloro is de perfecte schoen voor serieuze en competitieve spelers die zich graag onderscheiden.

Kleur