Selecteer een pagina

Blauwe voetbalschoenen

Ben je op zoek naar blauwe voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle blauwe voetbalschoenen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we blauwe voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Witte voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Oranje voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen | Roze voetbalschoenen

Slimme voetballers dragen blauwe voetbalschoenen

Ben jij een voetballer die gemakkelijk een steekbal geeft? Een pass over veertig meter kan geven tussen drie verdedigers door? Of juist in de rust net die tactische verandering kan bedenken waardoor jouw team de wedstrijd in de tweede helft alsnog naar zich toetrekt? Dan is de kans ook levensgroot dat blauw jouw lievelingskleur is. Want blauw is de kleur van de geest, van het verstand en de intelligentie. Maar blauw staat ook voor evenwicht, sympathie, kalmte en vriendelijkheid. Ben jij die rustige achterste man die veel voetballend oplost en spelers goed kan coachen? ´Je bent wat je draagt’, zeggen ze weleens. Als jij je herkent in veel betekenissen waar de kleur blauw voor staat, dan zou je jezelf weleens een stuk lekkerder kunnen voelen op het voetbalveld op blauwe voetbalschoenen.

Blauwe Adidas PREDATOR 19.1 voetbalschoenen (FG)

Adidas slaagt er altijd weer in om topschoenen op de markt te brengen. Bijvoorbeeld deze Adidas PREADATOR 19.1 voetbalschoenen zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Je zou ze bijna in een vitrinekast in de huiskamer zetten, zoveel stijl en kwaliteit zit er in deze schoenen. Als je liefhebber bent van de kleur blauw en je weet nu waar deze kleur voor staat, dan is dit echt een topkeuze. De drie kenmerkende strepen staan strak zichtbaar op de zijkant en stralen eenheid uit met de achterkant.

De kleur blauw heeft iets hemels, magisch en krachtigs. Als je met deze schoenen het voetbalveld oploopt dan stijgt je zelfvertrouwen met twee volle punten. De Primeknit Collar is nieuw van Adidas, deze heeft een nieuwe vorm gekregen. Deze zorgt voor een 360 graden pasvorm van de hiel tot de teen. Op een natuurlijk manier wordt de voet gevolgd en past zich hierop aan. De ondersteuning die je hierbij ervaart is zo natuurlijk dat je bijna het gevoel hebt dat je op blote voeten speelt.

Nike REACT Tiempo Legend 8 PRO blauw Zaalvoetbalschoen

Als jij als zaalvoetballer bekend staat als rustig, verstandig en evenwichtig dan wordt het tijd voor blauwe voetbalschoenen. Want deze kleur zal jouw stijl alleen maar versterken. Ten eerste zul je jezelf beter voelen doordat je jezelf één gaat voelen met de kleur blauw. Ten tweede, als je kiest voor de Nike REACT Tiempo Legend 8 PRO Zaalvoetbalschoen, word je kwalitatief ook nog eens verwend. Deze schoenen zijn voorzien van Nike React Foam, wat een verende werking heeft tijdens het spelen.

Als speler geeft je dit het gevoel dat je heel lichtvoetig bent en voor in de zaal is dit natuurlijk heerlijk. De rubberen zool is speciaal ontwikkeld voor in de zaal. Dit geeft je als speler het gevoel dat je alle kanten op kunt bewegen. Daarnaast heb je ook nog een veel meer grip op de ondergrond en hiermee op de bal. De inlegzool is zo gevormd dat deze ook nog eens extra demping geeft. Kortom, de kleur maakt je al sterker, maar de kwaliteit van deze schoen doet hier ook nog eens een flink schepje bovenop.

Merk