Selecteer een pagina

Puma keepershandschoenen

Ben je op zoek naar de beste Puma keepershandschoenen? Op onze website vind je een grote collectie Puma keepershandschoenen. Vergelijk prijzen en modellen bij verschillende aanbieders. Zo kies je altijd de juiste keepershandschoenen.

Bekijk ook keepershandschoenen van andere top merken; Nike keepershandschoenen | Adidas keepershandschoenen | Uhlsport keepershandschoenen | Aviata keepershandschoenen | Stanno keepershandschoenen

Puma keepershandschoenen voldoen aan alle eisen

Puma is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1949 door Rudolf Dassler. Het bedrijf fabriceerde eerst alleen maar schoenen, het bedrijf heette destijds nog Ruda, een combinatie tussen de letters van zijn voornaam en achternaam. Niet veel later werd deze naam omgedoopt in Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler. Langzaam maar zeker werd het merk Puma steeds bekender, een boost kreeg het merk nadat in 1954 Hannover 96 kampioen van Duitsland werd. Veel spelers speelde op voetbalschoenen van Puma. Wereldwijd kende het merk zijn doorbraak toen niemand minder dan Eusebio Puma voetbalschoenen ging dragen.

Deze Portugese topspeler werd er zelfs topscorer op tijdens het WK-voetbal in Engeland. Bekende voetballers op Puma voetbalschoenen nu zijn Aguero, Reus en Griezmann. Puma heeft veel meer dan alleen voetbalschoenen, ook voor keepers ontwikkelen zij het allerbeste materiaal. Puma heeft Jan Oblak in zijn gelederen, die keeperskleding draagt van Puma. Deze topkeeper van Atletico Madrid weet waarom goed materiaal zo belangrijk is voor een keeper. Omdat je er altijd op moet kunnen vertrouwen, onder alle omstandigheden. Goede keepershandschoenen dempen harde ballen, geven je grip en voorkomen blessures. En juist dat is wat de keepershandschoenen van Puma doen. Puma keepershandschoenen maken je beter.

Boegbeeld Jan Oblak

Jan Oblak werd geboren in 1993 in Slovenië. Hij is 188 centimeter en weegt 87 kilo. Hij speelde tot 2009 in Slovenië en maakte daarna de overstap naar een grote internationale club. Hij ging voor Benfica spelen, daarna bleef hij nog 4 jaar actief in de Portugese competitie om vervolgens over te stappen naar Atletico Madrid. Deze Spaanse topclub haalde hem binnen voor bijna 16 miljoen Euro. Een enorm bedrag voor een keeper, waaruit bleek hoeveel vertrouwen zij hadden in Jan Oblak. En dat vertrouwen betaalde zich royaal uit; Oblak behaalde vele prijzen met de Spaanse club. Ook voor het Sloveens elftal speelde Oblak tientallen keren.

Een topkeeper waar Puma trots op is om hem in de gelederen te hebben. Een keeper die goede feedback geeft over het materiaal, wat Puma weer kan gebruiken om de keepersuitrusting van Puma nog beter mee te maken. Door goed te luisteren naar de eisen van topkeepers waaronder Oblak, ontwikkelt Puma handschoenen die aan alle moderne eisen voldoen.

Keepershandschoenen van Puma geven je vertrouwen

Als keeper kan het voorkomen dat je tijdens de wedstrijd nogal wat krijgt te verduren. Ballen van afstand die je moet pareren, ballen die je hoog uit de lucht moet plukken en plots duikt er een spits op die alleen op je afkomt. Situaties waarbij je 100% moet kunnen vertrouwen op je keepershandschoenen. Dat als er een bal hard op je afkomt, dat je handschoenen voldoende demping hebben.

Als je een bal uit de lucht moet plukken, je voldoende grip hebt. En als er een spits alleen op je afkomt dan moet je zeker van je zaak zijn als je naar de bal duikt. Daarnaast hebben we in Nederland te maken met wisselende weersomstandigheden. Soms staat er harde wind, een andere keer regent het weer hard of is het juist weer heel heet. Deze wisselende omstandigheden vragen om handschoenen waarop je altijd kunt vertrouwen. Puma weet wat er belangrijk is aan handschoenen. Kortom; Puma maakt handschoenen waar je op kunt vertrouwen.

Puma keepershandschoenen Future Grip 5.1 hybrid

Met de nieuwe SPARK collectie van Puma laat dit wereldmerk zien altijd vooruitstrevend te zijn. De binnenkant is opvallend met haar gele kleur. De handschoen oogt soepel en sportief. De pasvorm is uitstekend, als keeper heb je het gevoel een tweede huid te hebben als handschoen. De foam in de handschoen voelt heerlijk aan en de Hybrid pasvorm zorgt voor extra comfort en zekerheid. De latex bandage geeft extra stabiliteit voor de handen. Jan Oblak keept er zijn wedstrijden mee en daarmee laat hij zien dat deze handschoenen voldoen aan zijn hoge verwachtingen.

Puma keerpershandschoenen One Grip 1C

Als je als keeper op zoekt bent naar kwalitatieve tophandschoenen, maar ook houdt van stijl dan zijn dit de perfecte handschoenen. Het begint al bij de kleurcombinatie. Prachtig stijlvol zwart wordt gecombineerd met twee verschillende kleuren geel. Een rustige kleur geel op de vingers met een felle kleur geel op het eerste gedeelte van de hand. De witte vlakken maken de kleurcombinatie fris en opvallend. Het draagcomfort van deze handschoenen is uitzonderlijk hoog, de demping is uitstekend en de pasvorm is prima. Prima keepershandschoenen voor keepers die alleen het allerbeste aan hun handen willen.Bestel direct jouw Puma keepershandschoenen.

 

Kleur