Selecteer een pagina

PUMA voetbalschoenen kids

Bij De Voetbalschoenen Expert hebben we een grote collectie aan voetbalschoenen voor kids. In onze collectie hebben we Nike kids, Adidas kids en Puma kids voetbalschoenen. Bekijk onderstaand de gehele PUMA voetbalschoenen kids collectie.

Puma voetbalschoenen kids

Op zoek naar Puma voetbalschoenen voor Kids? De Voetbalschoenen Expert heeft een grote selectie aan Puma voetbalschoenen speciaal voor de sterspeler van morgen. In onze shop vind je een grote collecte Puma Kids voetbalschoenen voor zowel jongens als meiden. Naast Puma beschikt de webshop ook over een groot assortiment topmerken zoals Nike, Adidas en nog vele anderen.

Puma Kids

Puma is een wereldwijd gerenommeerd merk op het gebied van voetbal. Dit Duitse topmerk staat bekend om de kwaliteit en de afwerking van de voetbalschoenen die zij maken. Innovatie en design gaan hand in hand bij de ontwikkeling van de Puma schoenen. Deze passie voor kwaliteit zorgt ervoor dat er altijd gebruik wordt gemaakt van de laatste inzichten en technologie. Zo staat niks een absolute topprestatie in de weg.

Een voetbalschoen voor elke ondergrond

FG staat voor Firm Ground voetbalschoenen en zijn bedoeld voor gebruik op harde en medium grasvelden. De aanduiding AG staat voor Artificial Ground. Deze voetbalschoenen zijn gemaakt voor gebruik op kunstgras. De Hybrid aanduiding geeft aan dat de schoen geschikt is voor gebruik op zowel gras als op kunstgras.

Puma KING
Dit tijdloze model is niet voor niks een klassieker in de voetbalwereld. Een robuuste en duurzame schoen die zijn legendarische status ruimschoots heeft verdiend.

Puma evoPOWER
Voor spelers die snelheid en explosiviteit in hun spel hebben is er de Puma evoPOWER voetbalschoen voor Kids. De schoen maximaliseert schotkracht en precisie voor een perfecte afronding.

Puma evoTOUCH 
Flexibiliteit en balcontrole zijn kenmerkend voor de Puma evoTOUCH schoenen, perfect voor de aanstaande maestro op het middenveld.

Puma FUTURE
Een revolutionaire voetbalschoen die de wereld van de voetballerij op z’n kop zet. Puma FUTURE voetbalschoenen zijn voorzien van Netfit technologie die ervoor zorgt dat de schoen op bijna oneindige manieren geveterd kan worden voor de perfecte fit.

Puma ONE
Voor het ultieme balgevoel is er de Puma One. Dankzij de evoKNIT technologie sluit de voetbalschoen naadloos aan op de voet voor maximaal comfort.

Kies de juiste Puma voetbalschoen

Wat voor type speler je ook bent, er is een altijd een Puma voetbalschoen die bij je past. Sta je in de spits, dan is lichte schoen voor razendsnel voetenwerk raadzaam. Voor een verdediger is een robuust model met een goed incasseringsvermogen een absolute must terwijl een middenvelder gebaat is bij goed balanceerde allround voetbalschoen voor de perfecte pass.

Collectie

Kleur