Selecteer een pagina

Adidas voetbalsokken

Ben je op zoek naar Adidas voetbalsokken die passen bij je Adidas voetbalschoenen. Bij De Voetbalschoenen Expert hebben we een groot online assortiment Adidas voetbalsokken. Liever een ander merk? Bekijk dan hier de Nike voetbalsokken.

Adidas voetbalsokken voor de vrije voetballer

Als je aan het voetballen bent, wil je jezelf niet druk hoeven maken om je tenue. En of dit nu je schoenen zijn, je broek of je shirt, jouw tenue moet onder alle omstandigheden goed zitten. Omdat dit ook geldt voor je voetbalsokken heeft Adidas hier speciale aandacht aan besteed om de perfecte voetbalsokken te ontwikkelen. Met voetbalsokken van Adidas kun je jezelf concentreren op het spel en hoef je niet bang te zijn dat je sokken afglijden. Doordat je als voetballer constant actief bent op het veld heb je geen tijd om steeds je sokken omhoog te trekken.

Je bent aan het sprinten, koppen, kappen en draaien. Allemaal bewegingen waarbij je sokken constant mee moeten bewegen. En zeker als je ook fysiek contact hebt met je tegenstander, is de kans groot dat ook je sokken aangeraakt worden. Met Adidas voetbalkousen hoef je jezelf hier meer druk om te maken. Deze blijven namelijk onder alle omstandigheden prima zitten.

Scheenbeschermers blijven op zijn plek met Adidas voetbalsokken

Voetballers vinden het belangrijk dat voetbalsokken strak om hun benen zitten. Hierdoor zorgen ze er ook voor dat scheenbeschermers goed op hun plek blijven zitten. Omdat voetbalsokken ook tussen jouw voeten en jouw voetbalschoenen inzitten zou je ook blaren op kunnen lopen. Bijvoorbeeld als voetbalsokken erg schuren kan dit gebeuren. Voetbalsokken van Adidas zijn uitvoerig getest en zorgen ervoor dat je geen blaren krijgt. Ook de pasvorm van de sokken is zodanig gemaakt dat ze voelen als een tweede huid die keurig op zijn plek blijft zitten. Voetbalsokken waarvan je eigenlijk niet eens doorhebt dat je ze draagt, zijn misschien wel de beste voetbalsokken.

Messi en Pogba dragen voetbalsokken van Adidas

Als de beste voetballer ter wereld jouw boegbeeld wil zijn zegt dit iets over je merk. Messi heeft gekozen voor Adidas en doet dat niet zomaar. Messi is kritisch over al het materiaal wat hij draagt en denkt constant mee over wat beter zou kunnen. En met deze feedback gaat Adidas weer aan de slag. Namelijk door deze informatie mee te nemen in nieuwe versies van voetbalschoenen, maar ook voetbalsokken. Hiermee is dit wereldmerk in staat om altijd voorop te lopen met zijn producten. En Messi denkt niet alleen mee over bijvoorbeeld voetbalschoenen, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van voetbalsokken zal hij dit doen.

Naast Messi is ook Paul Pogba een ambassadeur van Adidas. Deze sierlijke middenvelder moet het hebben van zijn passes, van zijn dribbels en versnellingen. Ook schuwt hij de duels niet. Hierdoor is juist een speler als Pogba gebaat bij voetbalsokken die strak zitten en waar hij geen last van heeft. De voetbalkousen van Adidas bevallen hem prima en doen wat hij verwacht van voetbalsokken.

Adidas Alphaskin TRX voetbalsokken wit-zwart

Deze Adidas Alphaskin TRX voetbalsokken zijn gemaakt van Elastaan (6%), Polyamide (59%) en Polyester (35%). Een ideale samenstelling waarmee de sokken soepel, maar toch sterk aanvoelen. Het materiaal beweegt prima mee waardoor je alle bewegingen kunt maken die je maar wilt tijdens het spel. Het speciale Adidas Climacool voert transpiratie af waardoor je de hele wedstrijd een comfortabel gevoel houdt bij je onderbenen. Adidas Grip zorgt ervoor dat de sokken niet gaan wrijven, waardoor je geen blaren krijgt. Kortom, het beste wat je op voetbalsokkengebied kunt vinden.

Speciale Manchester United Uitkousen van Adidas

Als je echt eens bijzondere voetbalkousen van Adidas wilt, doe jezelf eens een plezier en schaf deze Manchester United Uitkousen seizoen 2018 / 2019 aan. ‘The Red Devils’ zoals de fans van Manchester United genoemd worden hebben wereldwijde een prima reputatie. Het zijn echte voetballiefhebbers. En dat ben jij natuurlijk ook. Als jij ook een voorliefde hebt voor deze fantastische club met het Old Trafford stadion als thuisbasis, dan zijn deze sokken zeker een mooi aandenken. Maar ze zijn niet alleen mooi, ze zitten ook nog eens geweldig. Ze zijn voorzien van een schokabsorberende ondersteuning waarbij je dus een stootje kunt hebben tijdens de wedstrijd.

Als je bijvoorbeeld veel kopduels uitvecht kom je regelmatig van een afstand op de grond terecht. Dan is het wel fijn als je voetbalkousen van Adidas gewoon blijven zitten. Dat geldt bijvoorbeeld ook als je af en toe een trap moet incasseren. Doordat je kousen strak zitten en voorzien zijn van schokabsorberende ondersteuning, blijven ze keurig op hun plek zitten. Je hoeft hierdoor ook je scheenbeschermers niet steeds opnieuw goed te doen. Voor een voetballer die veel beweegt en onverwachte bewegingen maakt, zijn Adidas voetbalkousen ideaal. Je kunt je echt richten op het voetbalspel en hebt geen omkijken meer naar je tenue. Kortom, de ideale Adidas voetbalsokken voor de voetballer die vrij wil bewegen. Kies er ook direct Adidas voetbalschoenen bij.