Selecteer een pagina

Oranje voetbalschoenen

Ben je op zoek naar oranje voetbalschoenen? Bij Devoetbalschoenenexpert.nl vergelijk je modellen en prijzen van alle oranje voetbalschoenen. Check welk model het beste bij jou past en kies de beste prijs. In ons online aanbod hebben we oranje voetbalschoenen van meerdere merken zoals; Nike voetbalschoenen en Adidas voetbalschoenen.

Toch een andere kleur? Bekijk hier alle andere kleuren voetbalschoenen; Zwarte voetbalschoenen | Blauwe voetbalschoenen | Groene voetbalschoenen | Gouden voetbalschoenen | Gele voetbalschoenen | Witte voetbalschoenen | Rode voetbalschoenen

Oranje voetbalschoenen voor de opvallende dribbelaar

Oranje is een kleur die direct in het oog springt. Een kleur waar je naar blijft kijken. Ook is het de kleur die warmte (rood) en emotie (geel) combineert. De kleur staat ook voor plezier, kracht en creativiteit. Het zijn dan ook specifieke voetballers die houden van oranje voetbalschoenen. Voetballers die creatief zijn, temperamentvol, maar ook juist heel gevoelig. Voetbalschoenen die oranje zijn versterken de handige dribbelaar die strooit met steekballen. Oranje schoenen zijn ook ideaal voor de buitenspeler die kan versnellen, passeren en scoren.

Nike Phantom Venom Academy Zaalvoetbalschoenen Oranje wit

Bijvoorbeeld deze oranje zaalvoetbalschoen van Nike past perfect bij de creatieve zaalvoetballer. De speler die een man kan passeren en een breedtepass kan geven die zo ingetikt kan worden. Plezier en kracht zijn kenmerken van de kleur oranje. Dat zie je ook heel duidelijk terug in deze schoen van Nike. Opvallend oranje van kleur en op de zijkant dat schitterende logo van dit wereldmerk. Een schoen waarbij je thuis al zin heb in de wedstrijd als je deze schoenen in je tas stopt. Deze oranje schoenen worden onder andere gedragen door Edinson Cavani.

Dit is zo’n speler waarbij het je niet verbaasd dat hij oranje voetbalschoenen draagt; hij is snel, creatief en wendbaar. Deze oranje zaalvoetbalschoenen zijn voorzien van een meebewegende zoolplaat waardoor je nog beter in verbinding staat met de ondergrond in de zaal. De veters zijn deels verstopt in de schoen waardoor je een groter en zuiverder schietoppervlak hebt om mee uit te halen. De upper van deze Nike Phantom Venom is gemaakt van synthetische NikeSkin. Hiermee vormt de schoen zich naar je voet waardoor de schoen zeer comfortabel aanvoelt. Een zeer stabiele schoen waarmee het heerlijk voetballen is.

PUMA ONE 20.1 FG/AG oranje voetbalschoenen voor heren

Indrukwekkende oranje voetbalschoenen van PUMA. Het laat maar weer eens zien dat PUMA een wereldmerk is dat constant mee blijft draaien aan de wereldtop. Door constant te innoveren. Door ieder detail te perfectioneren. Deze oranje voetbalschoenen zijn gemaakt voor de handige dribbelaar op het middenveld. Die erin kan vliegen, maar ook uit het niets een fluwelen steekpass kan geven tussen drie verdedigers door. Die boos kan worden, maar ook een arm om je schouder kan leggen. Dat is waar oranje voor staat.

Deze PUMA ONE 20.1 is ontworpen om snelheid mee te creëren, goed mee te kunnen schieten en om je als voetballer een natuurlijk gevoel mee te geven. Het gevoel dat deze schoen bij je hoort. Dat zie je meteen al aan het model. Het ‘sokje’ springt er meteen uit. Dit sokje zorgt voor betere stabiliteit waardoor de kans op blessures aanzienlijk kleiner wordt. De schoen is voorzien materiaal wat uitstekend ademt en meebeweegt. Het sluit goed aan op je voet waardoor je iedere beweging durft te maken die je in je hoofd hebt, zonder dat je hoeft te twijfelen of je schoenen dit wel aan kunnen. En dat is fijn voetballen. Kortom, deze oranje voetbalschoenen zijn gemaakt voor de handige dribbelaar met passie voor het voetbalspel.

Merk