Selecteer een pagina

Nike Mercurial voetbalschoenen

Op zoek naar Nike Mercurial voetbalschoenen? In onze shop hebben we voetbalschoenen, kunstgrasschoenen en zaalvoetbalschoenen van de Nike Mercurial collectie. Binnen de Mercurial collectie zijn er een aantal modellen; Mercurial Superfly, Mercurial Vapor en Mercurial CR7.

Nike Mercurial

Wil jij een paar Nike Mercurial voetbalschoenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je verschillende kleuren en modellen Nike Mercurial voetbalschoenen. De Nike Mercurial modellen geven jou snelheid en balcontrole waar je naar zoekt. Elke Mercurial voetbalschoen is anders en heeft zijn eigen karakter en stijl. Het topmodel van de Nike Mercurial modellen is de Nike Mercurial Superfly. Deze voetbalschoen zijn gemaakt op basis van de nieuwste technologiën en hoogwaardige materialen. Na de Mercurial Superfly komt het Mercurial Vapor model, dit model wordt ook gebruikt door veel topvoetballers. De Mercurial heeft ook speciaal een model voor C. Ronaldo, dit is de Mercurial CR7.

Ronaldo en Nike Mercurial

Ronaldo maakt tientallen doelpunten per seizoen. In de competitie, in de beker en in de Champignons League op zijn Nike Mercurials. Voetbalschoenen waar hij op kan vertrouwen. Die doen wat zijn gevoel hem ingeeft. C. Ronaldo staat bekend om zijn professionaliteit. Alles moet kloppen. Zijn kleding, zijn haar moet goed zitten en zijn voetbalschoenen moeten perfect zijn. Cristiano Ronaldo is een speler die op de vierkante meter heel goed uit de voeten kan. Maar hij kan ook goed sprinten, een lange pass geven en koppen. Om goed te koppen heb je wel voetbalschoenen nodig die tegen een stootje kunnen want met koppen kom je hard op de grond neer.

Zoals iedere topvoetballer vergt Ronaldo veel van zijn voetbalschoenen en Nike Mercurial voldoet aan al zijn eisen. De Nike CR7 Mercurial voetbalschoen is de lijn die speciaal is ontworpen voor Ronaldo en die zijn goedkeuring heeft gekregen. Als jij hetzelfde type speler bent als Ronaldo, dan zijn dit voor jou de ideale voetbalschoenen.

Nieuwe technologie bij de Mercurial

Met de Mercurial Superfly IV zette Nike een stap voorwaarts in de wereld van de voetbalschoenen. Hier zagen we het Flyknit bovendeel verschijnen en ook de sok van Nike deed zijn intrede. De sok die een voetballer meer stabiliteit en comfort geeft tijdens het voetballen. Daarnaast zorgt deze sok ook nog eens voor minder blessures. Je staat sterker op je schoenen en kan meer hebben. Je voet vormt één geheel met de voetbalschoen en dit heeft veel voordelen. Als je draait of kapt, draait alles in zijn geheel mee en hierdoor kun je blessures voorkomen.

Een nieuwe anatomische zoolplaat zorgt ervoor dat de schoen nog beter aansluit bij jouw specifieke voet waardoor het geheel nog natuurlijker aanvoelt, maar je hebt ook een betere verbinding met de ondergrond en je balgevoel wordt beter. Kortom, Nike heeft zichzelf weer eens overtroffen als het gaat om doorgevoerde technische verbeteringen. Kijk ook eens naar de andere lijnen die Nike voert op het gebied van voetbalschoenen; de Nike Premier en de Nike Tiempo.

Nike Mercurial Superfly 7 ELITE AG Zwart-Metallic-Zilvergrijs

De kleurcombinatie zwart-metallic-zilvergrijs is ongekend stijlvol. Zwart is natuurlijk de moeder van alle kleuren als het gaat om voetbalschoenen. Als je hier metallic aan toevoegt op een subtiele manier, en dan ook nog eens een tint zilver wat de schoen een luxe uitstraling geeft, dan kom je tot dit model van absolute wereldklasse. Zelfs Ronaldo, die wat gewend is op het gebied van luxe en stijl, zal zijn hoed hebben afgenomen toen hij voor het eerst dit model zag. Dit model is gemaakt voor spelen op kunstgras. Naast Ronaldo spelen ook Neymar en Hazard op deze voetbalschoenen. Spelers die houden van het voetbalspel. Liefhebbers die in een kleine ruimte kunnen toveren, maar ook graag sprints trekken. Die goed kunnen koppen, maar ook soms slidings maken. Kortom, voetballers die schoenen willen hebben die doen wat zij willen.

De 360 graden Flyknit technologie van Nike voorziet deze voetbalschoen van een unieke zoolplaat. Het is gemaakt uit één stuk en dit merk je als voetballer direct. Het geeft meer stabiliteit en de pasvorm voelt heel natuurlijk aan. Het voelt alsof je niets aan je voeten hebt, het geeft een vrij en natuurlijk gevoel tijdens het spelen. Samenvattend is Nike er wederom in geslaagd om te komen met een betere versie van de Nike Mercurial voetbalschoenen. Een schoen die voldoet aan alle eisen die een moderne voetballer stelt op het gebied van voetbalschoenen. Bekijk hier alle Nike voetbalschoenen.

Kleur