Selecteer een pagina

Adidas trainingspakken dames

Ben je een groot fan van adidas trainingspakken en ben je op zoek naar de beste Adidas trainingspakken voor dames? Dan ben je op de juiste plek beland. We begrijpen dat het vinden van de juiste trainingspakken voor dames lastig kan zijn. Trainingspakken worden vaak geassocieerd met mannen, waardoor er niet altijd damespakken beschikbaar zijn. 

Adidas trainingspak dames

De mannen maten passen nu eenmaal niet goed op een vrouwenlichaam omdat de vrouw meer ruimte nodig heeft bij de heupen en rond de boezem. Tegenwoordig zie je veel vrouwen ook trainingspakken dragen en adidas heeft daarom veel trainingspakken voor dames beschikbaar gesteld.

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over adidas trainingspakken voor dames. We vertellen je waar je op moet letten bij het kopen van een trainingspak, waarom adidas zo populair is en de reden dat je een trainingspak moet hebben in jouw garderobe!

Waarom zijn adidas trainingspakken zo populair?

Adidas trainingspakken zijn 1 van de meest populaire trainingspakken op de markt, en dat is niet voor niets. Met hun bekende 3 strepen logo zie je direct van welk merk je kleding draagt. De 3 strepen stralen kwaliteit en klasse uit waardoor je er direct fashionable uitziet. Adidas staat bekend om hun kleding met materiaal van hoge kwaliteit en wordt enorm veel gedragen door topsporters en celebrities. 

Adidas is een Duits bedrijf voor de productie van sportschoenen, kleding en sportartikelen. Het is het grootste sportkledingmerk van Europa en het op één na grootste sportkleding merk ter wereld, na Nike. Dit bedrijf werd opgericht als gevolg van rivaliteit tussen twee broers in 1949 en heeft zich sindsdien opgewerkt als 1 van de grootste merken ter wereld.

Trending trainingspakken voor dames

1.  Wijde trainingspakken

De meeste vrouwen dragen wijde trainingspakken in 2021, omdat deze trainingspakken erg los zitten en meer comfort bieden dan welk pak dan ook. Verder zien deze pakken er erg mooi uit en kun je ze in huis dragen of tijdens informele ontmoetingen met vrienden. Het grote voordeel aan wijde trainingspakken is het comfort dat ze bieden en de bedekking. De pakken zorgen ervoor dat je niet te veel bloot geeft op koude dagen of wanneer je je oncomfortabel voelt.

2.  Crop Top-shirts

Als je op zoek bent naar de meest comfortabele en stijlvolle look voor in de sportschool, probeer dan eens een crop top met een legging te dragen. Deze stijl is enorm modieus en zorgt ervoor dat je stijlvol de sportschool binnenloopt terwijl je wel het comfort krijgt dat je nodig hebt. Als je je niet comfortabel voelt in een crop top, kun je een high waist legging dragen of kiezen voor een t-shirt of hoodie.

3.  Hoodies

Hoodies zijn altijd beroemd in de modewereld. Hoodies zijn extreem comfortabel door de losse fit en zien er stijlvol uit zonder er iets voor te hoeven doen. Tegenwoordig is het erg modieus om een bijpassende trainingsbroek te dragen om je look af te maken.

4.  Trainingspakken voor overdag

Vroeger dacht met dat trainingspakken alleen werden gedragen voor het sporten of om thuis in te relaxen. Tegenwoordig kun je trainingspakken goed gebruiken voor je dagelijkse bezigheden, zoals shoppen of boodschappen doen. Niemand zal raar opkijken omdat trainingspakken erg stijlvol zijn.

5.  Effen trainingspak

Effen trainingspakken zijn erg veilig en passen overal bij, deze pakken zorgen ervoor dat je niet hoeft na te denken over de schoenen die je eronder draagt. Je trekt het aan in de ochtend en klaar ben je, niets meer aan doen.

6.  Bedrukte trainingspakken

Trainingspakken met verschillende geprinte patronen zijn erg trendy in 2021 voor feestkleding en andere evenementen. Je kunt nu je favoriete Adidas trainingspak dames met je favoriete print dragen tijdens feesten en partijen en niemand zal je raar aan kijken. Zo kun je ultiem genieten van hoog comfort terwijl je er feestelijk uit ziet.

7.  Sportieve trainingspakken

Sportieve trainingspakken geven altijd een speelse en geassembleerde look. Trainingspakken zijn van origine ontwikkeld voor de sportwereld en hebben daarom altijd een atletische look. Als je naar een sportevenement gaat of zelf gaat sporten en bewegen is een trainingspak dus altijd een goede optie.

Adidas trainingspak dames kopen?

Als je een adidas trainingspak voor dames gaat komen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Om geen spijt te krijgen van je aankoop en optimaal te genieten van je trainingspak hebben we een lijst gemaakt van zaken waar je op kunt letten om fouten te voorkomen.

1.  Warmte van de stof

Het primaire doel van het trainingspak in de sportschool is om je warm te houden en zoveel mogelijk calorieën te verbranden voor een effectieve training. Daarom reguleert een trainingspak van hoge kwaliteit de juiste temperatuur voor effectieve training prestaties. Zorg ervoor dat het trainingspak geen overmatige hitte produceert die de training moeilijk maken. Wanneer je een trainingspak aan past let er dan dus op dat de stof ademend is, maar wel warmte biedt, zodat het perfect is voor zowel de winter als de zomer.

2.  Mobiliteit

Je kunt de mobiliteitsfactor in een trainingsplan niet over het hoofd zien. Als je je vrij kunt bewegen tijdens de trainingssessie, krijg je veel voordelen en zullen je prestaties automatisch toenemen. Verder vermindert de mobiliteitsfactor ook het letselrisico enorm. Koop daarom altijd een trainingspak waarvan het ontwerp en de vorm maximale beweging ondersteund. Zo wordt je niet gehinderd en worden je prestaties geoptimaliseerd.

3.  Ademend

Trainingspakken moeten ademend zijn en vrije lucht binnenlaten om de lichaamstemperatuur op een passend niveau te houden. Voor dit doel moet je speciaal materiaal hebben. Adidas trainingspakken zijn voorzien van hoogwaardige materialen die ademend zijn waardoor je niet oververhit raakt en geen belemmering ervaart tijdens inspanningen.

4.  Absorberend

Wanneer je je inspant zul je waarschijnlijk flink gaan zweten. Het voelt oncomfortabel wanneer zweet op het lichaam blijft zitten of kleding nat blijft waardoor je zweetplekken zal zien. Adidas trainingspakken zijn gemaakt van hoog absorberend materiaal. Dit zorgt ervoor dat je geen last zult hebben van zweet tijdens je training en het materiaal is sneldrogend waardoor zweetplekken niet zichtbaar zijn.

Bestel vandaag nog je eigen Adidas trainingspak dames via De Voetbalschoenen Expert.

Kleur