Selecteer een pagina

Adidas Predator voetbalschoenen

Adidas Predator voetbalschoenen zijn volgens veel voetballers de beste voetbalschoenen ooit geproduceerd door Adidas. Het laatste model is gemaakt van het speciale SL rubber van Adidas, die geeft jou meer balcontrole. Adidas Predator behoren tot de elite-klasse van voetbalschoenen. De adidas Predator voetbalschoenen zijn te bestellen in meerdere modellen. Al deze modellen hebben hun eigen kenmerken en karakter. Ook zijn er vele kleuren beschikbaar en zijn de Adidas Predator voetbalschoenen verkrijgbaar voor kinderen als volwassenen. Naast de Adidas Predator voetbalschoenen hebben we bij ook andere Adidas modellen zoals de Adidas X, Gloro en Mundial.

 

Adidas Predator jaagt altijd op succes

Zinedine Zidane en David Beckham speelde hun beste wedstrijden op deze schoenen van Adidas. En dat juist deze twee grootheden kozen voor de Adidas Predator is echt niet voor niets. Beide voetballers blonken uit door hun balgevoel, balbehandeling en precisie. En zo fantastisch voetballen, dat kan alleen maar als je ook fantastische voetbalschoenen aan hebt. Vandaag de dag spelen Mesut Özil en Paul Pogba ook op de Predators van Adidas. Ook deze twee voetballers houden ervan om met voetbalschoenen te spelen waarmee ze zich één voelen. Deze unieke collectie Adidas Predator biedt een fantastische keuze in kleuren en stijlen. Je kunt kiezen uit voetbalschoenen voor op echt gras, kunstgras of voor in de zaal. Stuk voor schoenen waarmee je controle op het veld houdt en de bal kan laten doen wat jij wil. Schoenen die niet alleen uitblinken in stijl maar ook in technologie. Adidas is één van de koplopers als het gaat om het continue verbeteren van hun producten. Dit wereldmerk jaagt als een roofdier altijd op succes. Met de Adidas Predator voorop in de strijd.

Adidas Predator voor op gras

Binnen de Adidas Predator collectie vinden we een fantastische keuze aan voetbalschoenen voor op echt gras. De Adidas Predator 19.1 FG uitgevoerd in onder andere de kleuren blauw/wit en blauw/zilver is zo’n model waar je als voetballer echt heel blij van wordt. Overigens is dit model ook te verkrijgen in geheel zwart. Daarmee maakt de Adidas Predator zijn naam wel heel erg waar. Als een zwarte panter betreed je de wedstrijd met maar één doel; winnen. Adidas Predator voetbalschoenen voor op het veld zijn gemaakt op basis van de nieuwste ontwikkelingen binnen Adidas. Zo is zijn deze schoenen voorzien van Adidas Controlskin. Dit houdt in dat het voorste deel van de schoen iets meer is geaccentueerd en dat levert een nog soepelere lijn op van de schoen. Hiermee heb je een nog betere balcontrole.

Ook heeft Adidas bij de Predator een aantal lagen verwijderd van de schoen, waardoor je nog beter in verbinding staat met de bal en de ondergrond. De ‘sok’ in de schoen van deze Predator is een prachtig staaltje van Adidas. Het zorgt voor een 360 graden pasvorm van de enkel tot aan de hiel. Hiermee volg je de natuurlijke vorm van de voet zo lang mogelijk. Tijdens het voetballen voelt het hierdoor als een tweede huid. Het is net alsof je op blote voeten speelt, zo natuurlijk. Het garandeert een optimale pasvorm. In de allernieuwste modellen heeft Adidas ook nog een nieuw soort rubber toegevoegd; SL-rubber. Hiermee krijg je als voetballer nog meer controle over de bal. Adidas heeft binnen deze collectie ook gedacht aan de kunstgrasvelden. De Adidas Predator 19.3 Turf is de ideale schoen voor op kunstgras. Hierbij maakt dit wereldmerk gebruik van de Control Upper. Door het speciale ‘coated mesh material’ wat hierbij wordt gebruikt, kun je met deze speciale schoenen nog beter uit de voeten op kunstgras.

Topmodellen Predator zaalvoetbalschoenen

Adidas heeft binnen deze collectie zichzelf overtroffen op het gebied van zaalvoetbalschoenen. De Predator 19.3 wordt uitgevoerd met een unieke indoorzoolplaat. Ideaal voor het spelen op straat en in de zaal. De BRAVO synthetische upper vormt zich precies naar de voet en zorgt hierdoor voor de ultieme controle. Door de antibacteriële laag is deze prima te onderhouden. Opvallend aan deze Adidas zaalvoetbalschoenen is dat zij ook voorzien zijn van de ‘sok’. Deze unieke vinding leent zich ook bij uitstek voor voetbalschoenen voor in de zaal. Juist in zaal is het vaak draaien en keren en altijd op onverwachte momenten. Als alles dan gelijktijdig meedraait speelt dit fantastisch. Je voelt je wendbaar en de kans op blessures is aanzienlijk kleiner. Op het moment dat je met je voet in deze schoen glijdt voel je jezelf één worden met de schoen. Wat jij in je hoofd hebt, dat doen je schoenen. Deze 360 graden pasvorm is het ultieme meedenken van Adidas met de voetballer. Hier is Adidas voor de volle honderd procent in geslaagd.

De Predator lijn van Adidas biedt op het gebied van zaalvoetbalschoenen veel keuze. Zowel voor volwassenen als voor kinderen heeft Adidas aan iedereen gedacht. Voor de liefhebbers van traditionele schoenen zijn er de klassieke zwarte uitvoeringen. Voor als je houdt van trendy dan zijn er de kleurrijke modellen. Bijvoorbeeld de Predator 19.3 zaalvoetbalschoen, uitgevoerd in het sterke blauwe/zwart is een opvallend model. Hiermee combineer je misschien wel twee werelden; namelijk die van klassiek en trendy. Een uitgesproken model waarmee je met je borst vooruit de zaal in kunt lopen.

Adidas blijft altijd jagen op verbeteringen

Dit wereldmerk staat nooit stil. Altijd op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen. Adidas is altijd in gesprek met voetballers van wereldklasse. Wat kan er beter en hoe kunnen zij dit het beste vertalen in de voetbalschoen? Op deze manier staat Adidas al jaren aan de top. Ook met de Adidas Predator lijn laten ze bijvoorbeeld met de Controlskin-technologie zien constant te innoveren. Met deze technologie worden jouw voet en de schoen samen één en dat merk je tijdens de wedstrijd. De ‘sok’ versterkt deze technologie alleen maar. Met de laatste verbetering die Adidas in de voorkant heeft doorgevoerd krijg je als voetballer nog meer balgevoel en kun je nog meer kracht meegeven.

Door op de Adidas Predator te spelen kun je beschikken over de ideale voetbalschoenen. Het zorgt ervoor dat je controle houdt en jouw schoenen doen wat jij wilt. De sok zorgt niet alleen voor één vloeiend geheel, je hebt ook nog eens kans op veel minder blessures. De kleuren die Adidas meegeeft aan zijn Predator lijn laat zien dat ook hier over nagedacht wordt. Klassiek zwart, subtiel flitsend blauw en klassiek rood. Sportieve, indrukmakende kleuren waarmee je trots het veld op kunt lopen. Het laat zien dat Adidas blijft nadenken over alle verbeteringen en details. Naast de Predator collectie biedt Adidas nog meer prachtige collecties aan; de Adidas Gloro, Adidas X, Adidas Nemeziz en de Adidas Mundial.

Kleur