Selecteer een pagina

Nike Phantom voetbalschoenen

Ben je op zoek naar Nike Phantom voetbalschoenen? Bij de Voetbalschoenen Expert vergelijk je alle Phantom modellen en prijzen van meerdere aanbieders. Zo kies je altijd het juiste model voor de juiste prijs. 

Nike Phantom combineert technologie met klasse

Met de Nike Phantom laat Nike zien waarom zij al tientallen jaren meedraaien aan de top. Deze lijn voetbalschoenen bestaat uit topschoenen voor op gras, kunstgras, maar ook voor in de zaal. Bijvoorbeeld Philippe Coutinho speelt op Nike Phantoms en dat is niet voor niets. Als je beelden ziet van deze elegante, sierlijke middenvelder dan begrijp je waarom hij heeft gekozen voor deze voetbalschoenen. Deze Braziliaanse topspeler, die voor maar liefst 120 miljoen Euro werd getransfereerd van Liverpool naar Barcelona, wil alleen het allerbeste aan zijn voeten.

Een middenvelder van zijn kaliber vergt het uiterste van zijn schoenen. De korte draaibewegingen, de precieze steekballen en de intensieve sprints vragen om voetbalschoenen van absolute wereldklasse. Net als Coutinho zelf. Nike is altijd in gesprek met de topvoetballers die hun schoenen dragen. Door goed naar ze te luisteren, kunnen verbeteringen worden doorgevoerd waardoor iedere nieuwe schoen weer beter zal zijn dan zijn voorganger. Altijd op zoek naar beter. Altijd streven naar de beste voetbalschoen ter wereld.

Met de Nike Phantom voetbalschoenen laat Nike zien dat technologie en klasse prachtig hand in hand kunnen gaan. Met de Nike Phantom Vision Pro en de Nike Venom Pro laat Nike zien dat ze modellen in de markt kunnen zetten waarmee iedere voetballer het maximale uit zichzelf kan halen. Kortom, topschoenen voor de veeleisende moderne voetballer.

Nike Phantom voetbalschoenen excelleren op ieder detail

Bijvoorbeeld met de Hyper-Precision zoolplaat laat Nike zien dat ze echt bij de basis begonnen zijn. De Hyper-Precision zoolplaat combineert flexibel Pebax® materiaal wat zich bij de voorvoet bevindt, met steviger nylon materiaal dat nog meer ondersteuning biedt. Onder de zoolplaat bevindt zich een uitgebalanceerd noppenpatroon die bestaat uit noppen met zes hoeken. Hiermee heb je als voetballer optimale grip en heb je ook een goede afzet vanuit scherpe hoeken. De pasvorm van deze Nike Phantom voetbalschoenen is uniek.

Met de nieuwe Nike Quad-Fit technologie vormt de schoen zich automatisch naar je voet. Dit betekent dat de schoen zich automatisch vormt naar jouw voet. Je voelt je één met de schoenen en hebt totale controle over de ondergrond en de bal. En voor welke schoen je ook gaat uit de Nike Phantom collectie, de technologische hoogstandjes kom je in alle Nike Phantoms tegen. Samenvattend is deze topschoen van Nike een technisch hoogstandje met klasse waar dit wereldmerk trots op mag zijn.

Nike Phantom biedt wat je zoekt in een voetbalschoen

Als voetballer wil je alles kunnen doen met je voetbalschoenen. Niet het gevoel hebben dat je voetbalschoenen aan hebt. Je wilt vrijheid, ruimte en flexibiliteit. Met de Nike Flyknit upper kun je zien dat Nike ook op dit gebied technologisch enorme sprongen heeft gemaakt. Met deze verbeterde upper wordt bijvoorbeeld het balcontact nog intenser. Je raakt de bal waar je hem wilt raken, tot op de millimeter nauwkeurig.

En of het nu gaat om een korte pass, een lange pass of een steekbal, bij Nike is overal over nagedacht. Deze upper biedt een nog betere pasvorm en je staat hierdoor nog beter en stabieler op het veld. Enerzijds biedt deze upper veel comfort om mee te schieten en te bewegen, anderzijds laat hij je ook niet in de steek bij zware weersomstandigheden. Hij blijft grip houden, je kunt blijven voetballen zoals jij dit wilt, zonder ooit een seconde te hoeven twijfelen aan je voetbalschoenen.

Dynamic Fit Collar laat je vrij bewegen en voorkomt blessures

Je zult als voetballer ooit weleens getwijfeld hebben of je een specifieke beweging wel moet maken. Die omhaal randje zestien meter. Of die lange sliding in de regen. Deze twijfel kon ook te maken gehad met je voetbalschoenen. Bang om verkeerd terecht te komen? Vliegt je schoen niet van je voet bij een heftige beweging? Nike heeft met de Dynamci Fit Collar er alles aan gedaan om die verbinding met je schoen vast te houden. Bijvoorbeeld met het ‘sokje’ wat Nike heeft toegevoegd aan de Nike Phantom voetbalschoenen krijg je als voetballer net dat stuk extra stabiliteit die je nodig hebt. Waardoor je het gevoel hebt dat je alle bewegingen kunt maken die je maar wilt.

Jouw schoenen lopen door dit sokje als het ware door tot ver boven je enkel. Het maken van een schaarbeweging voelt bijvoorbeeld door dit sokje veel natuurlijker aan. Je schoenen bewegen mee alsof je op blote voeten speelt. Omdat je veel meer grip hebt op de ondergrond is de kans op blessures ook veel kleiner met deze Dynamic Fit Collar van Nike. Kortom, je kunt alle bewegingen maken die je maar wilt en de kans op blessures is ook nog eens een stuk kleiner.

Nike Phantom Venom Pro Gras voetbalschoenen

Deze Nike Phantom Venom Pro voetbalschoenen zijn schoenen waar je als kind al van droomde. Zwart is en blijft natuurlijk de klassieke kleur bij uitstek voor voetbalschoenen en dat laat deze voetbalschoen van Nike nog maar eens duidelijk zien. Deze Nike Phantom in zwart uitgevoerd laat je het veld betreden als een koning. Het felgele Nike logo op de zijkant van de schoen is flitsend maar wel subtiel. Edinson Cavani is bijvoorbeeld een voetballer die op deze schoenen speelt. Deze flamboyante aanvaller heeft topschoenen nodig om zijn acties te maken. De meebewegende zoolplaat van deze Nike Phantom Venom zal hem bevallen. Hierdoor blijf je altijd in contact met de ondergrond en met de bal. Zelfs een speler als Cavani kan hierdoor nog beter presteren.

Nike Phantom Vision Pro

Binnen de Nike Phantom Vision Pro lijn zien we werkelijk alleen maar pareltjes voorbij komen. Gemaakt voor de voetballers die meer willen. Dit beter willen worden. Uiteindelijk de allerbeste willen zijn. Nike Phantom in blauw uitgevoerd maakt deze schoen nog unieker. De kleur blauw staat voor energie, voor beweging en voor vrijheid. Deze kleur geeft je als voetballer alleen maar nog meer zelfvertrouwen. Je weet dat je technologisch het allerbeste aan je voeten hebt, maar ook het uiterlijk van de schoen maakt je blij. Bijvoorbeeld speciaal voor kinderen is er de Nike Phantom VSN ELITE DF FG. Deze Nike Phantom voetbalschoenen in blauw en wit uitgevoerd heeft naast de kwalitatieve voordelen ook het voordeel dat het ook nog eens prachtige schoen is om te zien. Kijk ook eens naar de andere lijnen die Nike voert: Nike Mercurial, Nike Tiempo en Nike Premier.